Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ka-tka píše:
Hydroplán byl můj sen, ale jelikož tenhle a další hotel má vila hotels a ti mají svoje letadla- tak jsme odlétali v 19 hodin z mamagili- letadlo pro 40 lidí cca.
My byli na Royal island, myslím ze to patrí k tomu, Sun Island, Paradise island a Holiday island. Ale každopádně je to tam nádherné!!!
@Tarfinka píše:
@Bersaba Vím, že jede noční spoj na letiště 510 a jede i z IP Pavlova, což je z centra kousíček. Taxíkem jet určitě nemusí. Tenhle bus je odveze přímo před terminál. Navíc z Hlaváku jede myslím 505 a noční autobusy na sebe vždycky navazují. V centru se dá najít i vcelku levná restaurace nebo bar a je rozdíl, jestli pojedete na letiště třeba ve 2 ráno nebo v 10.
510 přes Hlavák nejezdí, ty jsi mluvila o přímým spoji z Hlaváku na letiště.
Jistě budeš mít sebou notebook a na letišti je wiffi, tak si pobrouzdáš na netu, pustíš si třeba nějaký film a ono to uteče. ![]()
Tak jestli letíte v 5 hod ráno, tak odbavovat začnou už nejdýl ve 3 hod.
Takže bych dala kufr na Hlavák, někde v centru pojedla a pak jela nočním busem na letiště s ostatníma koupákama ![]()
@ka-tka píše:
byli jsme na Sun Islandu, jizni Ari atol, je to cca 15 minut od toho mamagili lodí
Jéé, my tam taky byli a hned bych se tam vrátila! ![]()
Na letisti - a uz vubec ne na ruzyni bych takovou dobu netravila pokud nemusim, jednou jsem cekala 5h kvuli zpozd. letu a jednou 4h planovane a oboji byl peknej opruz
takze bych se priklanela k tomu co tady uz padlo - kufry do uschovny a stravit cas do 2 nekde v praze na veceri nebo se projit a jet na letiste pak tak abyste tam byli tak v ty 3 (kdyz bus jede 55min), a nebo ubytovani nekde na studentske koleji - treba i v dejvicich, kde to stoji par kacek a tam bych proste zalehla treba uz tak v 20 - 21h
Ahoj,
na Ruzyni je hrozna nuda, tam bych rozhodne necekala.
Asi pred trema rokama nam vysel odlet taky takhle blbe, tak jsme dali kufry na hlavaku do uschovny, procourali mesto, najedli jsme se v kfc a pak nocnim spojem jeli na letiste. Byli jsme tam asi hodinu pred odbavenim o to uz pak uteklo.
Nebo pokud mate auto, tak jedte autem - nechte ho behem dovoleny na jednom z tech levnych parkovist, co jsou kolem letiste (tamodtud vas odveze na letiste spravce toho parkoviste).
Teda nezavidim, ja jsem mela na ceste d Prahy v patek zpozdeni dve hodiny, dozvedela jsem se to az po odbaveni za kontrolou a uz se nedalo nic delat, byla jsem tam sama.. prosla jsem si obchody, ty teda pred pulnoci zavreli a pak uz jsem se nudila ![]()
Navic v Praze je na letisti dost draho, takze spis doporucuju cas travit jinde a na letiste pak dojet v noci.
Moc díky za rady
No možná to bude nejlepší nakonec courat po tom městě. Není ten hlavák nebezpečnej takhle v noci??
Tak po hlaváku asi chodit nebudeš a v přílehlém Šervůdu bych být tebou taky moc neodpočívala na lavičkách s bezdomovci
, ale Václavák a ty hlavní turistické ulice jsou plné turistů a tam nic nehrozí.
Holky prosím ještě, můžu si na letišti koupit jízdenku Student agency? Mají tam přepážku? A bankomat je tam taky? Díky
Student agency bych řekla, že tam je, ale jistě si to nevybavím. Bankomatů je tam hafo i směnárenské automaty…
Jo a ještě jsem si vzpomněla, že v místnosti, kde byla dříve výstava o letišti je nyní promítání filmů, ale je to myslím tak, že v deset začíná poslední film. Vstup zdarma. Je to vedle kavárny co má vyhlídkovou terasu.
Mafina: Jee moc děkuju
Ještě prosím máme to all inclusive, kolik si tak máme brát peněz na 8 dnů? A máme si nechat jen eura nebo vyměnit přímo Leva do Bulharska?