Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Co je lepší implantát nebo nějaká snímatelná náhrada? Dnes jdu na sourkomou kliniku tak sem zvědavá.. děkuji za rady
@Kristýna1996 píše:
Co je lepší implantát nebo nějaká snímatelná náhrada? Dnes jdu na sourkomou kliniku tak sem zvědavá.. děkuji za rady
O cem pisete? O zubech? Tak predevsim bude velky rozdil v cene, pokud se bavime o “klapackach” a implantatech 😀
@janikema90 ano myslím snímatelná nebo implantáty. Jasný v ceně rozdíl bude no..
No hlavně snímatelné zuby bývají na větší část chrupu nebo rovnou celou čelist. Pokud jde o jeden nebo dva zuby, řeší se to implantatem nebo můstkem. No ale pokud jdeš na soukromou kliniku, tak sis ji asi vybrala díky dobrým referencím a že jim důvěřuješ. Takže počkej na jejich vyhodnocení situace a návrhy řešení. btady se dozvíš jen všeobecné věci, které na tvůj případ nemusí vůbec pasovat.
@nozu noo já vím.. mám z toho depky potřebuju i opravit zuby.. ano chybí nahoře celkem 3 a dole taky tak nějak nahoře mi nevyrostly ani dvojky mám jedničky a pak spicak rovnou stydím se za to ale chci s tím něco dělat.. děkuji za odpověď.
Hele to bude dobrý. Asi si příprav hodně peněz, ale půjde to. Do té přední strany chrupu bych volila spíš implantáty. Ono je tam ale také riziko, že se nemusí v kosti uchytit. To ti ale nikdo takhle na dálku neřekne. Ber to pozitivně, že se začne něco dít a už to bude jenom lepší.
Nejdůležitější je přehodnotit svůj vztah ke svému chrupu, řádná péče je dramaticky levnější, než následná sanace. A není to jen o vzhledu chrupu, nezdravé zuby mají mnohem širší dopad na zdraví člověka.
@nozu vepředu mám zuby chybí mi stoličky spíš.. vepředu jen opravit nemám žádné extra kazy velký.. to nee jen mám prý 3 hluboký říkala moje Zubařka proto jdu jinam tvrdí ze to nejde opravit..
@Zumpa ano já vím.. zanedbala sem to a chci to napravit.. snažím se.. a chci s tím něco udělat..
@Kaileee zas tak hrozné zuby jako měli ve výměně nemám.. to vím..
Dobrý den, jmenuji se Tereza Hüttnerová a studuji obor diplomovaný zubní technik na zdravotnické škole v Karlových Varech.
Chtěla bych Vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníku, který jsem sestavila pro použití ve své absolventské práci. Je určen lidem ve věku 40-100 let se zkušenostmi se snímatelnými náhradami. Veškeré dotazy jsou anonymní, slouží pouze pro účely absolventské práce. Vyplnění zabere max. 5 minut. Pomůžete dobré věci. Mockrát děkuji.