Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím poraďte co bych mohla mít s mobilem a jestli je to zas na reklamaci. Mám Samsung Trend a neustále se mi sám od sebe vypíná a nemám v něm žádný signál, není to bohužel operátorem, ale signálem v mobilu. Např. jsem v obchodě, kde je běžně silný signál a já tam nemám ani jednu čárku a nikam se nedovolám. Nevíte čím to může být?
@Jana.49 Řekla bych, že to bude Samsungem
.. Mám taky Samsung a na vypínání a zapínání sem si už zvykla, výpadky SD karty taky.. Už bych si ho nikdy nekoupila..
@Jana.49
Zkus to s jinou simkartou v tom telefonu, pokud to bude přetrvávat i s jinou simkratou, zavolej na operátora nebo zajdi rovnou do prodejny operátora a řekni, že ti to ani s jinou simkou nefunguje.Bude chyba v telefonu ![]()
Taky bych řekla, že je to Samsungem. Jednu dobu mi v něm neustále zlobila SD karta. Nyní již několik týdnů zase často vypadává signál. Vždy třeba jen na několik vteřin a hned je zase vše v pořádku.
Ja mam ten samy telefon a uz dlouho a je porad v pohode, mame samsung vsichni a nikdo problemy nema, zasla bych s nim do prodejny a zkusila reklamaci, at se na to podivaji…ono to chce obcas ty telefony restartovat, aktualizovat apod.
Ted jsme byli v sobotu u zname, ma SOny a taky rikala ze nema signal, ze se ji nikdo nedovola a nakonec jsme zjistili, ze se ji tam zapina sam rezim „Letadlo“ a uz jsme byli doma, ze jo… ![]()
Samsung
a jeho operační systém - postupně se nám doma sešly 3 samsungy a dříve nebo později to začly dělat všechny - zazálohovat data a obnovit tovární nastavení… případně přeinstalovat Android - pokud nepomůže, reklamovat, pokud nelze, hodit s tím o zeď a koupit nový ![]()
Už jsen ho jednou měla v reklamaci s tím že se mi pořád vypíná a reklamaci mi neuznali, tak jsem teď zvědavá co mi na to řeknou.
Zkusila bych nejdřív hard reset a pak kdyžtak na reklamačku ale tohle se blbě prokazuje většinou napišou, že vada se neprojevila - nejlépe je to zdokumentovat. Ještě mě napadá výměna simky ale nevím u jakého si operátora u virtuálu to asi není zadara ale u těch našich 3 opic ano