Co je s mým mobilem?

744
30.9.14 10:09

co je s mím mobilem?

Ahoj, prosím poraďte co bych mohla mít s mobilem a jestli je to zas na reklamaci. Mám Samsung Trend a neustále se mi sám od sebe vypíná a nemám v něm žádný signál, není to bohužel operátorem, ale signálem v mobilu. Např. jsem v obchodě, kde je běžně silný signál a já tam nemám ani jednu čárku a nikam se nedovolám. Nevíte čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
30.9.14 10:11

@Jana.49 Řekla bych, že to bude Samsungem :D :D.. Mám taky Samsung a na vypínání a zapínání sem si už zvykla, výpadky SD karty taky.. Už bych si ho nikdy nekoupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
30.9.14 10:12

@Jana.49
Zkus to s jinou simkartou v tom telefonu, pokud to bude přetrvávat i s jinou simkratou, zavolej na operátora nebo zajdi rovnou do prodejny operátora a řekni, že ti to ani s jinou simkou nefunguje.Bude chyba v telefonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
30.9.14 10:21

To bude tou značkou mobilu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.9.14 10:22

Manžel má Samsung a dělá mu to to samé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
30.9.14 10:29

Taky bych řekla, že je to Samsungem. Jednu dobu mi v něm neustále zlobila SD karta. Nyní již několik týdnů zase často vypadává signál. Vždy třeba jen na několik vteřin a hned je zase vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
30.9.14 10:36

@zulitvi Ano ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
30.9.14 11:09

Nebude to samsungem ale vadnym kusem. Reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
30.9.14 11:18

Ja mam ten samy telefon a uz dlouho a je porad v pohode, mame samsung vsichni a nikdo problemy nema, zasla bych s nim do prodejny a zkusila reklamaci, at se na to podivaji…ono to chce obcas ty telefony restartovat, aktualizovat apod.

Ted jsme byli v sobotu u zname, ma SOny a taky rikala ze nema signal, ze se ji nikdo nedovola a nakonec jsme zjistili, ze se ji tam zapina sam rezim „Letadlo“ a uz jsme byli doma, ze jo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
30.9.14 11:28

Samsung ;) a jeho operační systém - postupně se nám doma sešly 3 samsungy a dříve nebo později to začly dělat všechny - zazálohovat data a obnovit tovární nastavení… případně přeinstalovat Android - pokud nepomůže, reklamovat, pokud nelze, hodit s tím o zeď a koupit nový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.9.14 11:39

Taky jsem měla Samsung a sám se mi vypínal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
30.9.14 13:40

Už jsen ho jednou měla v reklamaci s tím že se mi pořád vypíná a reklamaci mi neuznali, tak jsem teď zvědavá co mi na to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
2.10.14 20:52

Zkusila bych nejdřív hard reset a pak kdyžtak na reklamačku ale tohle se blbě prokazuje většinou napišou, že vada se neprojevila - nejlépe je to zdokumentovat. Ještě mě napadá výměna simky ale nevím u jakého si operátora u virtuálu to asi není zadara ale u těch našich 3 opic ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák