Co je to osud?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jura007 píše:
Usadit se - to by v mém případě znamenalo držet v ruce tak dva a půl miliónu korun (minimálně). Což nemám.
Usadit se dá i v podnájmu
Připomínáš mi Cate Blanchett ve filmu Čokoláda
A ona to taky zlomila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem ve svém životě nezažila situaci, při které bych ( vážně míněno) řekla: Tak to je osud..
Bud říkám A SAKRA a nebo HURÁ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys, malá oprava - to byla Juliette Binochet (hnědovlasá a hnědooká), ne Cate Blanchett (blonďatá a modrooká…).
A mimochodem - Čokoláda patří mezi moje oblíbené filmy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:Četla jsem i knihu od Joanne Harris, a podle té to nezlomila, tam to končí tak, že se s ním vyspí, i hned ráno ví, že se v ní zrodil nový život, a odejde… ale pokud se vám líbil film, kniha nezklame… napsaná je přímo čarovně. A do teď' nevím jestli se kniha psala podle filmu a nebo naopak, jdu googlitJura007 píše:Usadit se dá i v podnájmu
Usadit se - to by v mém případě znamenalo držet v ruce tak dva a půl miliónu korun (minimálně). Což nemám.Připomínáš mi Cate Blanchett ve filmu Čokoláda
A ona to taky zlomila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Gladys, malá oprava - to byla Juliette Binochet (hnědovlasá a hnědooká), ne Cate Blanchett (blonďatá a modrooká…).
A mimochodem - Čokoláda patří mezi moje oblíbené filmy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byl podzimní den. Potkal se Osud s Životem.
Osud říká: ztratil jsi sílu v Živote. Svlíkni ze sebe Lásku, svlíkni Cit, odhoď šaty Štěstí.
Teď budeš žít tak, jak ti řeknu já. Vidíš ten šipkový keř tam nahoře na kopci?
Tak to je teď tvoje místo. Nahý Život šel a schoulil se pod keř plný trnů.
Osud řekl: Každé tvoje Nadechnutí zabolí, každé tvoje Volání zabolí.
Nikoho nevolej, stejně tě nikdo neuslyší.
Já jen za tebou někdy přijdu a podívám se jestli žiješ. Život sklonil hlavu a mlčel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni, bereš to moc pesimisticky. Zkus si pustit českou filmovou pohádku „Tři veteráni“ a pak to třeba budeš vidět jinak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No… dvakrát. Když teda budu brát stěhování jako „teďka mám své věci jinde, mám novou adresu a návrat už není možný“.
A jinak… desetkrát? dvanáctkrát???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OSUDOVÝ MUŽ
Máte svého osudového muže? Já jsem vdaná, ale rok před svatbou jsem potkala kluka (je mladší než já) a řešila jsem, jestli jsem zamilovaná a jesti je to perspektivní, v té době student a já nastupující do práce. Vybrala jsem si jiného, jenž jsem milovala a věděla, že bude dobrý manžel a otec. Brala jsem to tak, že ten studující kluk je jen pobláznění chemií. Teď jsem ho potkala a řekl, že mě miluje (je to 8let) a že dlouho přemýšlel, jak mě mít pro sebe. Za mě, ta chemie stále funguje. Mám dítě a manžela, takže jsem rozumná, ale chtěla bych být nerozumná, ríkám si, je to můj osudový muž? prošvihla jsem něco?
- Citovat
- Upravit