Co je to za vyrážku, atopický ekzém? Co pomůže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
5.10.13 19:16

@Lucynna Jak to má dlouho? Mokvá to, praská to? Rozšiřuje se to? Může to být klidně i infekční - Impetigo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.10.13 19:18

No, možná mokvá, je to vlhká ranka, ohraničená, nerozšiřuje se zatím. (Občas to lehce máznu i lihem). No vidíš impetigo mě nenapadlo, ale nevím kde by něco takového dostal, na hygienu jsem docela pes, hlavně venku, používám dezinfekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 19:22

@Lucynna No kdekoliv, je to hodně infekční. Přítel to měl. Takže když někdo napíše, že něco mokvá, hned mi to naskočí. Jinak mě nic nenapadá, počasí na nějaký kousavý mrchy už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
5.10.13 19:35

Me se tady to přesné dělá pod nosem, když mám velkou rýmu, odru si kapesnikem nos, do toho se mi dostane špína a hup a je tam,,impetigo,, pomáhá jedině framikoin.. nevím jak u miminek. Framikoin je antibiotikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
5.10.13 19:35

Zkus Bepanthen a zadeček hodně větrej… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.10.13 19:39

Mne to prijde jako ekzemek u naseho maleho pod kolenem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.10.13 19:55

No tak to asi bude to impetigo, brácha to taky měl a vypadalo to podobně. Akorát malý to má fakt centimetr. V pondělí si zajdem k dr. Díky @Sibyla0 :hug: bez tebe by mě to fakt asi nenapadlo. Rozhodně bych to nečekala u miminka. Vím že byl předtím opruzený, manžel jak ho hlídal tak mu zasypával zadeček pudrem. Jenže malý se po pudru oprudí a měl tam první předtím pupínek. Asi se do toho fakt dostalo to impetigo.. bylo by to logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
5.10.13 19:58

Sudocrem. To je zazrak nejen na normalni opruzeniny, ale i na mokvave vyrazky a dalsi kozni problemy.. A co zbyde, da se pozdeji pouzit na akne. Neni vhodny na suche vyrazky, protoze dost vysusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 19:58

@Lucynna A třeba je to jen podráděný, to Impetigo se docela šíří. Pudr je naprd. Ale běž, přinejhorším budeš za hysterku :mrgreen: :kytka: A dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.10.13 20:05

@Sibyla0 Podle mojí ségry hysterka jsem :lol: ale musím říct že jsme díky tomu podchytili určité věci a něčemu i předešli :-) Kdybychom měli doma framykoin tak nikam nejdu, ale fakt si myslím že to nejspíš bude to impetigo a to sama důkladně asi nevyřeším. Malý už plakává a chce přebalovat častěji, takže to asi nebude nějaké „nic“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.15 21:28

Maminky prosím nevíte některá co je to za vyrazku? Mam 8 měsíčního syna a na rameni se mu toto objevilo 8o :,( dekuju

• Citovat
  • Upravit
3109
13.2.15 21:32

Maminky prosím nevíte některá co je to za vyrazku? Mam 8 měsíčního syna a na rameni se mu toto objevilo 8o :,( dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.2.15 21:47

@Šáárinečka Takhle u mě začíná kopřivka, alergická reakce na něco, v mém případě na potravinové alergeny. Jestli je to to, co mívám já, je to hrozně svědivé, až bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
13.2.15 22:00

@majki.r to se mi nezdá jako koprivka. Je úplně v klidu a krásné spinka nepřijde mi, ze by ho něco svědilo. Uvidím rano jak to bude vypadat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
13.2.15 22:02
@Šáárinečka píše:
@majki.r to se mi nezdá jako koprivka. Je úplně v klidu a krásné spinka nepřijde mi, ze by ho něco svědilo. Uvidím rano jak to bude vypadat :(

Tak držím palce, ať je to jen nějaké lokální podráždění a zmizí to :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek