Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Deborah ahoj, zítra jdeme znova k Dr,
včera mu naskákalo toto..viz foto..
má to jen na ručičkách.
@Deborah já právě nevím, tchýně si myslí že to tak vypadá.. ale neměl vůbec puchýřky, nesvědí ho to.. já vím že u každého dítěte může být jiný průběh.. Starší dcera je ještě neměla takže fakt nevím. Naživo jsem to ještě neviděla.. Tak uvidíme co řekne Dr zítra ![]()
@darkblack u nás to mali traja najstarší a potom aj ja
, ale bolo to už dávno, moc si nepamätám, ako to vyzeralo ![]()
Prosím nevíte co to je a co s tím? Nic jsem nezměnila a tohle se mu objevilo
. Děkuji za rady
@pe-terka @novomamča Holky nevim. V rodine ho nemame a neskrabe si to.
@Lucie008 dcerka ho taky měla a v rodině ho nikdo nikdy neměl. nemáte po očkování? nebo po nemoci? nebo nové jídlo?
@pe-terka Pred mesicem jsme meli MMR. Nemocny nebyl, jidlo porad stejne. Ma to uz nekolik dnu.
@pe-terka Ale moc dekuji za rozbor. Mam jit zitra k doktorce nebo jeste pockat?
@Lucie008 píše:
@pe-terka Ale moc dekuji za rozbor. Mam jit zitra k doktorce nebo jeste pockat?
to záleží na tvém přístupu ke klasické medicíně. Lékaři často předepisují masti na bázi kortikoidů a antihistaminika, já preferuji úpravu životosprávy. Nám hodně pomohlo vysadit sladké a cukry, veškeré dráždivé potraviny, citrusy, rajčata a pod. A omezila jsme lepek. Z mastí jsem používala Cicalfate od Avene, je šetrné a příjemné, vysuší jen lehce, ošetří. Je volně dostupná v lékárně.
@Lucie008 Náš starší má atopický ekzém a vypadá to přesně takto. Je to běh na dlouhou trať ![]()
Zdravím.
Prosim nevíte některá, co by to mohlo být? Dr. říkala, že to samo zmizí, ale je to furt horší a horší.
Malému je 5 týdnu a má to asi 14 dní. Dávám mu na to obklady z řepíku. Děkuji za všechny rady. ![]()