Co je tohle za podzimní chřipky ?

Anonymní
23.10.21 00:10

Co je tohle za podzimní chřipky ?

Ahoj, je normální být dva týdny po chřipce a teď už na ni mít zase náběh? Co je to letos za podzim? Taky jste furt nachcipani?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
23.10.21 03:49

Proč anonym? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26905
23.10.21 06:18
@Anonymní píše:
Ahoj, je normální být dva týdny po chřipce a teď už na ni mít zase náběh? Co je to letos za podzim? Taky jste furt nachcipani?

Jsou to virozy. Chripka jeste neutoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.10.21 08:03
@Anonymní píše:

já si stěžovat nemůžu :mrgreen: každoročně po prvních chladnějších podzimních dnech mám virózu, kdy minimálně týden nemluvím a plíce vykašlávám ještě dlouho poté. loni to bylo v pohodě, letos se to už pozvolna vrací do normálnu :( sotva padly první ranní nuly něco na mne skočilo. musím zaťukat, v krátké verzi a hlas mi nezmizel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.10.21 08:12

Jo mám něco podobného…ale nebyla to chřipka, jen viróza. Držela se mě tři týdny, šílený kašel a zahlenění. Teď po dvou týdnech kdy mi už bylo dobře, mě zase začíná bolet v krku a zase mám ucpaný nos. Takže jedu druhé kolo. V rodině je to podobné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42743
23.10.21 09:15

Chřipka ještě v ČR není a i v celé Evropě bylo minulý týden odhaleno 39 případů. A ne, kromě dcery, která byla nastydlá v září cca týden, jsme všichni zdraví. Jinak u dětí teď ve velkém RS viry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.21 11:17

@kruel No přesně, teď jedu také druhé kolo. Partner má zase střevní chřipku. TO se to krásně nahrnulo. Brzké uzdravení

• Citovat
  • Upravit
26747
23.10.21 14:02
@kruel píše:
Jo mám něco podobného…ale nebyla to chřipka, jen viróza. Držela se mě tři týdny, šílený kašel a zahlenění. Teď po dvou týdnech kdy mi už bylo dobře, mě zase začíná bolet v krku a zase mám ucpaný nos. Takže jedu druhé kolo. V rodině je to podobné :nevim:

Jaké máš léky a prosím, co radila doktorka? Já Pamykon, erdomed a třetí týden furt nic :? Dělala poslech a crp menší než pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.10.21 14:09

Měla jsem virózu asi před měsícem, trvala asi dva týdny (týden kdy jsem byla na neschopence, druhý týden už jen doznění ale už mi bylo dobře). Myslím, že je znát jak je vše uvolněné, že rok a půl nebyl nikdo v pořádném kolektivu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.10.21 18:51

@Bubla Bůčková CRP mám taky méně než pět. Takže doktorka mi radila Jox do krku, ACC šumivé tablety a jitrocelový sirup :roll: jediné co mi fakt zabralo byl ten Jox po dvou dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí