Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, je normální být dva týdny po chřipce a teď už na ni mít zase náběh? Co je to letos za podzim? Taky jste furt nachcipani?
Jsou to virozy. Chripka jeste neutoci ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je normální být dva týdny po chřipce a teď už na ni mít zase náběh? Co je to letos za podzim? Taky jste furt nachcipani?
já si stěžovat nemůžu
každoročně po prvních chladnějších podzimních dnech mám virózu, kdy minimálně týden nemluvím a plíce vykašlávám ještě dlouho poté. loni to bylo v pohodě, letos se to už pozvolna vrací do normálnu
sotva padly první ranní nuly něco na mne skočilo. musím zaťukat, v krátké verzi a hlas mi nezmizel ![]()
Jo mám něco podobného…ale nebyla to chřipka, jen viróza. Držela se mě tři týdny, šílený kašel a zahlenění. Teď po dvou týdnech kdy mi už bylo dobře, mě zase začíná bolet v krku a zase mám ucpaný nos. Takže jedu druhé kolo. V rodině je to podobné ![]()
Chřipka ještě v ČR není a i v celé Evropě bylo minulý týden odhaleno 39 případů. A ne, kromě dcery, která byla nastydlá v září cca týden, jsme všichni zdraví. Jinak u dětí teď ve velkém RS viry.
@kruel No přesně, teď jedu také druhé kolo. Partner má zase střevní chřipku. TO se to krásně nahrnulo. Brzké uzdravení
@kruel píše:
Jo mám něco podobného…ale nebyla to chřipka, jen viróza. Držela se mě tři týdny, šílený kašel a zahlenění. Teď po dvou týdnech kdy mi už bylo dobře, mě zase začíná bolet v krku a zase mám ucpaný nos. Takže jedu druhé kolo. V rodině je to podobné
Jaké máš léky a prosím, co radila doktorka? Já Pamykon, erdomed a třetí týden furt nic
Dělala poslech a crp menší než pět.
Měla jsem virózu asi před měsícem, trvala asi dva týdny (týden kdy jsem byla na neschopence, druhý týden už jen doznění ale už mi bylo dobře). Myslím, že je znát jak je vše uvolněné, že rok a půl nebyl nikdo v pořádném kolektivu ![]()
@Bubla Bůčková CRP mám taky méně než pět. Takže doktorka mi radila Jox do krku, ACC šumivé tablety a jitrocelový sirup
jediné co mi fakt zabralo byl ten Jox po dvou dnech.