Co jí k večeři roční?

452
21.8.13 08:13

Co jí k večeří roční?

Baštil kaši na kila a ted ji po sobe jen maže. Polívku ani pečivo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
21.8.13 08:15

Mi teda máme v 17h svačinku a večeři má každý den stejnou - dostane sunar v lahvi do postýlky.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
452
21.8.13 08:18

Mlíčko pije už jen ráno a to tak 120 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
21.8.13 08:18

Tak zkus zeleninu s přílohou… Taky mi začala odmítat kaši, tak jsem jí chvíli vyřadila a teď si jí zas pár dní v týdnu dá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.8.13 08:25

Nám je 15 měs a máme stále mléko do postýlky. :-) Jinak pokud ti ho nepije tak klasika večeře jak vy. Chleba rohlík s něčím, popřípadě kaše na lžíci. A nebo teplá polévka atd : :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
21.8.13 08:25

U nas taky mlicko tesne pred spanim, neumim si predstavit, jak ji ospalou jeste krmim tak, aby na noc byla syta :) JInak k pozdni svacine miva bud nejake to pecivo, nebo presnidavku/jogurt s krupkama… Stridam to, ze jednou ma sladkou snidani, slanou veceri a naopak. Nekdy ma treba brambory s maslem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
21.8.13 08:27

Náš ji pořád kaši, ale pak má ještě „druhou“ večeři, to když žebrá to co máme my :mrgreen: takže pokud máme něco normálního, což většinou máme, tak trochu dostane.. tzn si myslím že pak pomalu přejdeme na dospělácké večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.8.13 08:28

Pokud ti nejí polévka ani pečivo, dala bych kldině to co dáváš na oběd, nebo přesnídávku, něco co ti sní.
Dcera měla taky období, kdy kaši nechtěla. Jedla polévky a potom přešla na pečivo se šunkou nebo sýrem.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
21.8.13 08:38

My mame taky kolem 17:00 svacu a pak cca 250ml mlicka do lahve tesne pred spanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.8.13 09:12

U nas taky - kasi nechce, mleko nepije, chleba taky jeste uplne nezvladne snist. Davam jak co - ovocnou presnidavku, nekdy zeleninovou, nebo kasi ve sklenici, tu jedinou sni, neche ani domaci krupicovou nebo jogurt.

dcera mela v tomto veku treba rada mozarellu s rajcetem, chleba s zerve, ale syn moc ne :(

tuhle mi odjidal holy brambory, tak mu asi obcas udelam brambor s tvarohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
21.8.13 09:14

Mě papká normálně kaší, ale někdy dostane chleba. Zatím vede hcleba ve vajíčku, sem tam dostane se sýrem a včera měl rybičkovou pomazánku (taky mňamka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.8.13 09:38

Tak tohle znám od starších dětí. Já jsem pak večer dávala zeleninová jídla. Takové mišmaše - brambory, rýži nebo pohanku s různou zeleninou, někdy s chlebem. Chutnalo to docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
21.8.13 11:26

U nás zabralo udělat kaši řidší a nasypat jí tam třeba burizony, nebo kukuřičné lupínky.
Malá si lžičkou lovila ty neokoukané pevné kousky, které jí zachutnaly a zbaštila i tu kaši. ;)
Samozřejmě se jí to po nějakém čase omrzí, tak obměníme sypání. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
8.9.13 20:36

Tak mi mame ten sami problem.Kase k veceri uz moc nechce a pecivo taky ne.Tak furt resim co mu davat.Bude mu 14 mesicu.Nema jeste nekdo nejake rady a treba i recepry?

• Citovat
  • Upravit
674
10.9.13 10:35

@zoui08
U nás se v poslední době uchytil „kus-kus“ se zeleninou. „kus-kus“ uvařím podle návodu, zeleninu osmahnu na másle a chvíli podusím. Vše zamíchám.
Kaši naše malá odmítá již zcela razantně, o mlíku ani nemluvě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko