Co jí k večeři roční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co jí k večeří roční?
Baštil kaši na kila a ted ji po sobe jen maže. Polívku ani pečivo nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mi teda máme v 17h svačinku a večeři má každý den stejnou - dostane sunar v lahvi do postýlky.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak zkus zeleninu s přílohou… Taky mi začala odmítat kaši, tak jsem jí chvíli vyřadila a teď si jí zas pár dní v týdnu dá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je 15 měs a máme stále mléko do postýlky.
Jinak pokud ti ho nepije tak klasika večeře jak vy. Chleba rohlík s něčím, popřípadě kaše na lžíci. A nebo teplá polévka atd : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas taky mlicko tesne pred spanim, neumim si predstavit, jak ji ospalou jeste krmim tak, aby na noc byla syta
JInak k pozdni svacine miva bud nejake to pecivo, nebo presnidavku/jogurt s krupkama… Stridam to, ze jednou ma sladkou snidani, slanou veceri a naopak. Nekdy ma treba brambory s maslem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš ji pořád kaši, ale pak má ještě „druhou“ večeři, to když žebrá to co máme my
takže pokud máme něco normálního, což většinou máme, tak trochu dostane.. tzn si myslím že pak pomalu přejdeme na dospělácké večeře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti nejí polévka ani pečivo, dala bych kldině to co dáváš na oběd, nebo přesnídávku, něco co ti sní.
Dcera měla taky období, kdy kaši nechtěla. Jedla polévky a potom přešla na pečivo se šunkou nebo sýrem.
- Citovat
- Upravit
My mame taky kolem 17:00 svacu a pak cca 250ml mlicka do lahve tesne pred spanim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas taky - kasi nechce, mleko nepije, chleba taky jeste uplne nezvladne snist. Davam jak co - ovocnou presnidavku, nekdy zeleninovou, nebo kasi ve sklenici, tu jedinou sni, neche ani domaci krupicovou nebo jogurt.
dcera mela v tomto veku treba rada mozarellu s rajcetem, chleba s zerve, ale syn moc ne ![]()
tuhle mi odjidal holy brambory, tak mu asi obcas udelam brambor s tvarohem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě papká normálně kaší, ale někdy dostane chleba. Zatím vede hcleba ve vajíčku, sem tam dostane se sýrem a včera měl rybičkovou pomazánku (taky mňamka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle znám od starších dětí. Já jsem pak večer dávala zeleninová jídla. Takové mišmaše - brambory, rýži nebo pohanku s různou zeleninou, někdy s chlebem. Chutnalo to docela dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zabralo udělat kaši řidší a nasypat jí tam třeba burizony, nebo kukuřičné lupínky.
Malá si lžičkou lovila ty neokoukané pevné kousky, které jí zachutnaly a zbaštila i tu kaši. ![]()
Samozřejmě se jí to po nějakém čase omrzí, tak obměníme sypání. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi mame ten sami problem.Kase k veceri uz moc nechce a pecivo taky ne.Tak furt resim co mu davat.Bude mu 14 mesicu.Nema jeste nekdo nejake rady a treba i recepry?
- Citovat
- Upravit
@zoui08
U nás se v poslední době uchytil „kus-kus“ se zeleninou. „kus-kus“ uvařím podle návodu, zeleninu osmahnu na másle a chvíli podusím. Vše zamíchám.
Kaši naše malá odmítá již zcela razantně, o mlíku ani nemluvě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit