Co jí může být? Blinká, brečí, má teplotu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
26.1.13 08:35

Určitě dám:)a taky vám delal to,.že spinkal(a) a plakal(a)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.1.13 08:41

Ještě dotaz, když jsem byla tehotná, malá mela v bříšku problémy s ledvinkama, chodili jsme na zvláštní vyšetření atd pak se t uklidnilo a řekli mi, že se to muže vratit, mohlo by se to takhle projevovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
26.1.13 08:43

@jowana díky za studii, u druhého jsem v těhotenství držela hypoalergení dietu a teď se chystáme na třetí tak budu asi taky, nebo ještě před nějakou očistnou kúru, mluvila jsem s jednou paní co se zabývázdr. výživou, úpravou jídelníčku a tak (jen vyřadit cukry. bílou mouku- nic drastického :)
@misphulin jj mladší brečí ze spaní i když má rýmu (i teď ve dvou letech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.1.13 08:44

Ale ona extra rymu nemá, to už jsem zažila, dýchá normálne jen spinká a pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
26.1.13 08:44

@misphulin to mohlo, doporučuju se ještě pokusit odchytit moč a vzít jí rovnou sebou. Čůrá normálně? pokud nekašle a rýmu nemá, tak teplota k ledvinám by být mohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.1.13 08:46

No moc nečurá, pít mi ale taky moc nechce :-/--zkusím odchytit díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
26.1.13 08:49

@misphulin :? hele, teda nevím kam n a pohotovost pojedete, ale dětské nemocnice je mají normálně při oddělení. Zkus tam zavolat. Pokud by to bylo od ledvin, jela bych hned. A po pravdě bych se asi poradila i co s ev. podáním preparátů na teplotu, aby to ev. ledviny nezatížilo ještě víc. Moč se nejlíp odchytne, pokud ho rozbalíš a malinko na něj foukneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.1.13 08:56

Mám holčičku :) tak leda na ní fouknu.. mi se oblíknem a pojedem ted usla tak ji nechám aspon 20min hajinkat..:)no mááájí ale minule me seřvali, že je to příjem a né pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
26.1.13 09:05

@misphulin myslím, že záleží na stavu a důvodu proč tam někdo jede. Pokud se blbě vyspí, seřvou tě i tak, takže to bych neřešila a prostě jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.1.13 10:32

Mě se teda jěště nestalo, že by nám na pohotovosti nadali, nebo nedej bože seřvali. A to jsme tam jeli bych řekla kolikrát zbytečně. Takže jed a držím pěsti. Na odchyt moči jsou výborné ( mám odzkoušeno jak u holky tak u kluka) pytlíky na odchyt moči, u nás je má pediatrička, pozeptala bych se jí, aby jsi kdyžtak měla po ruce.
Držím pěsti ať je to ok. Přeci jen to jěště mohou být i zoubky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.1.13 16:47

Zakladatelko, tak co jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...