Co jsem jedla

74
23.2.16 19:34

Co jsem jedla

Ahoj.. Myslite že když jsem dneska měla ráno müslu potom dopoledne housku se sýrem potom banán k obědu jsem měla těstoviny s kurecim s nivou a teď jsem si vzala pár rajčat že je to špatný nebo dobrý když chci zhubnout? Co jámě snedli vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
23.2.16 19:35

Tak v první řadě to bude zcela jistě málo. Víc ti k tomu nikdo neřekne, protože o tobě nevíme zhola nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
23.2.16 19:37

@Zuzuku nejsem odbornik, ale jis malo…doporucuju knizku http://www.fitstore.cz/…-to-nevedi-/ jsou tam i priklady receptu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.2.16 19:39

Já dneska ráno 2 rohlíky se šunkou, kafe, hruška, vepř. debrecínská pečeně, rýže 2×, šunkofleky, rajčata, čokoláda bulgurový salát se zeleninou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15503
23.2.16 19:40

@Zuzuku Jestli jsi jedla před tím víc, tak zhubneš, ale ne za jeden den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
23.2.16 19:41
@jahuhudka píše:
Já dneska ráno 2 rohlíky se šunkou, kafe, hruška, vepř. debrecínská pečeně, rýže 2×, šunkofleky, rajčata, čokoláda bulgurový salát se zeleninou :mrgreen:

Dneska? Nebo za týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.16 19:43

@Alušáček jedla jsem předtím víc a jedla jsem dost sladké.. To se snazim omezit :lol: ale zatím kila nějak dolu nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.2.16 19:44
@Alušáček píše:
Dneska? Nebo za týden :mrgreen:
:mrgreen: A to zrovna přemýšlím, že buď rychle usnu nebo půjdu něco někde vyplenit :mrgreen: Dneska :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
24995
23.2.16 19:45

Já dneska nic moc teda…ráno šunkovo sýrovou torlillu k obědu houbový rizoto a k večeři tuňák se salátem…chybí mi svačiny, nemám na to prostor no… :-P

edit: zakladatelko, tvoje jídlo je špatně jestli chceš hubnout…jestli máš FB přidej se do skupiny Ovládněte svůj metabolismus s Jill - tam ti poradí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.2.16 19:54

Je to špatně, odpoledne jsi toho měla strašně málo…prosimtě, proč nezaložíš jednu diskuzi jen o hubnutí? Musíš mít 3 různé diskuze? Stejně to souvisí všechno s jedním…
Jinak já ráno: ovesná kaše, rozmražené ovoce, 3 kostičky čokolády, odpoledne: buchta, oběd:karbanátek s pečenými bramborami a domácí tatarkou, odpoledne: jablko (vím, tam nastala chyba, nebyl čas), večer: kaiserka se syrovátkovým sýrem a salát (paprika, syrovátkový sýr a jogurt s trochou majolky) asi za hodinku si dám hrst rozinek nebo co mi přijde pod ruku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6236
23.2.16 19:56

@Zuzuku :lol: houska a niva. To určitě zhubneš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.2.16 19:59

Ahoj! Zhubla jsem po porodu 20kg, jen diky strave a tak ti poradim. Z meho pohledu: muslli - zalezi jake, zapékané? s ovocem? jogurtem? Nejlepsi je si udelat vlastni, smichat ovesne ci jakekoliv vlocky s ovocem, radsi cerstvym, zalit kefirem nebo jogurtem. Rozhodne ne kupovane zapecene a ochucene muslli. K svacine spis takovy ten hutny cerny chleb, nejlepsi a nejlevnejsi maji v Kauflandu. K tomu tvarohovou pomazanku, zeleninu, dobrou sunku, syr, ricotta!. Nebo jestli jsi na sladke, tak ovoce. Obed: niva je tucna jako blazen a slana. Takze kureci jo, testoviny jo, ale udelej si omacku ze zeleniny. Orestovana rajcata, mrkev. Nebo treba losos, kopr, testoviny a zakapat citronem, to miluji. Chybi ti odpoledni svacina. Nemela by uz byt sladka. Takze zase ten chleba, treba s platkem syra ci dobre sunky. Nebo zeleninovy salat s olivovym olejem, samozrejme svacinovou porci. A chybi ti vecere, telo nesmi jit spat hladove. Muzes mit polevku, salat, pomazanku se zeleninou, asijska kuchyn ma plno receptu s ryzi. Nemela bys uz vecer jist pecivo a sladke a to vcetne ovoce. K tomu hodne pit vodu, ovocne caje, redene dzusy, sem tam mineralku. A dej si do lednicky neco co snis az te bude honit mlsna. Ja tam mam cerstve bambusove klicky, cottage, kysele okurky, olivy…proste neco co si soupnes do pusy, kdyz uz to bude nevydrzitelne a pak te to nebude mrzet. Snad ti to k necemu bude. Kdybys chtela napis mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
23.2.16 20:00

@Zuzuku tak pokud jsi pred tim jedla vic, tak asi zhubnes.Ale vynechala bych co nejvic bilou mouku, tj. houska a testoviny. Testoviny jsou to same, jako by sis dala knedliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
23.2.16 20:02
@Zuzuku píše:
Ahoj.. Myslite že když jsem dneska měla ráno müslu potom dopoledne housku se sýrem potom banán k obědu jsem měla těstoviny s kurecim s nivou a teď jsem si vzala pár rajčat že je to špatný nebo dobrý když chci zhubnout? Co jámě snedli vy??

Je to spatne.Muze se to projevit dvema zpusoby.Bud ted zhubnes a az zacnes jist normalne tak priberes to co si zhubla plus neco navic -jojo efekt, nebo bude tve telo rovnou ukladat tukove zasoby z kazdeho jidla, ktere pozres- proste se bude branit, z takoveho jidla bude totiz podvyzivene. Jinak kdyz zdlabnrs nudle s nivou tak uz je pak snad i skoda cele odpoledne hladovet. Vyzivove je to cele spatne. Zkus si procist neco o skladbe potravy, zivinach atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.16 20:07
@JayLee píše:
je to spatny :jazyk: timhle nezhubnes z největší pravdeporobnosti ;)

A co je na tom nejvíce špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková