Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych prosím radu. O Vánocích bude naší slečně bez 4 měsíců 5 let…co by jste jako nápad měly vy? díky moc
A proč se jí nezeptáš co by chtěla od ježíška? Našemu jsou tři a má jasno. Natož pětiletá slečna ![]()
Hm, naše osmiletá neví a já sakara tápu a taky nevím, a naše na vánoce tříletá, ta si tedy neřekne ani omylem, a já jsem v koncích.
Pro pětiletou, máte loom bands gumičky? To by se jí líbilo.
Terinka4444: myslíš, že už by to zvládla? ty gumičky? není to až pro větší?
@baculkaji v pohodě zvládne, moje to pochopila hned a plete i ta mladší 3,5 letá
Takže určitě
My jsme loni pětileté kupovali hru: V kostce-Moje první obrázky. Pak Barbie mořskou panu a ještě nějaká puzzle s pohádkovýmu motivy+knihy s pohádkama. Ale vycházeli jsme hlavně z toho co napsala Ježíškovi ![]()
Zeptat se nebo prostě shodnotit co by holku bavilo. mojí baví kreslit a takové takže taky jí koupím asi ty gumičky a určitě plastelíny a tak. loni dostala tablet a to byl pro ní top dárek, krmí na tom pejsky, kreslí si atd. taky jsme loni kupovali lyže, brusle atd. prostě musíš ty vědět jak žijete, jestli sportovní vybavení využijete či ne. já letos budu kupovat ten větší kočár pro panenky
Naše tři holčičky, dvojčátka ted 4r. 8m. nejmladší 3r 4m., chtějí každá k vánocům knížku a kompot.
My letos kupujem malé od tety tohle:
Na Mikuláše má 5 let. Tetiny děcka mají fakt všechno, ale tohle viděla jednou na netu a byla smutná, že tohle by moc chtěla a nemá
![]()
Minulý rok dostala různý korálky, sponky, dětský malovátka, novou panenku a modelínu.
@janinka81 píše:
Naše tři holčičky, dvojčátka ted 4r. 8m. nejmladší 3r 4m., chtějí každá k vánocům knížku a kompot.
kompot?
![]()
Nase je teda trileta, ale zatim ma detsky tablet, budeme kupovat jeste lyze, nejake lego…a chce svitici barbie morskou panu…
@baculkaji píše:
Terinka4444: myslíš, že už by to zvládla? ty gumičky? není to až pro větší?
@Hr4sek22 a není ten stan malý? holka dostala stan myslím k druhým narozkám a už jí je pomalu malej, ze začátku tam i spala, ted ve4,5 jí už nebere, synovec dostal od babky stan teď nedávno a nezájem
@janinka81 píše:
Jasně kompot, dvojčátka jahodový, nejmladší mandarinkový
zrovna dneska jsem se ptala manžela co chce na vánoce, říkal pusu, uvařit chilli con carne a svatý klid:-)…aspoň ušetřím:-))