Co koupit šestileté holčičce

127
8.10.14 09:02

co koupit šestileté holčičce

Holky co budete kupovat svým šestiletým holčičkám k Vánocům? moc děkuju za tipy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
8.10.14 09:11

Lego frineds a lego disney princezny, furby boom, postavičky z ledového království, batoh, modelínu, nějakou kreativní sadu, lyže…dál zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.10.14 09:19

Dcera si přeje Pandu Pom-pom, ale dál jsem totálně v pasti zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
8.10.14 09:27

Já mám zatím na Vánoce koupeno malou krabičku Lego Friends, puzzle s Disney princeznami, raznice na papír a plánuju ještě batoh Deuter Junior, nějakou společenskou hru, knížky a něco, co si sama nakreslí do dopisu Ježíškovi - to bude nejspíš nějaká barbína. Od našich vím, že dostane Hama korálky a roborybu, od ostatních zatím nevím.
Předtím má ještě narozeniny, tak to dostane od nás koloběžku, Gelarti samolepky, dvě knížky pohádek a CD (písničky a pohádky od Svěráka), od našich Dostihy a sázky junior, od tchánovců nějaký princeznovský kostým a pokladničku, od mé sestry asi hru Na ledové kře, od ostatních nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
8.10.14 09:57

@andriaana my máme pětiletého kluka (což může být podobné) a koupili jsme mu k Vánocům inline brusle - K2 s nastavitelnou vel. 29-34 (ve Sportisimu je mají v akci), tak by snad měly padnout.. loni dostal něco podobného na led..
Pak budeme pořizovat lego, nový sportovní batoh a nějaké knihy (nejspíš atlas nebo encyklopedii vesmíru, velmi ho to zajímá) a puzzle.. případně nějakou společenskou hru - ted rád hraje člověče nezlob se, z pohádky do pohádky a černého Petra.. (tedy od nás asi dostane ty dražší dary, ostatní koupí babičky a tety..)
Dcera (3r) dostane lyže helmu a kuklu.. a další musíme vymyslet - ke všemu má v prosinci 3. narozeniny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.14 11:21

@janullka123 prosím tě, jen takový dotaz, malé budou na Vánoce tři. Skutečně vaší malé udělají pod stromkem radost lyže a helma? Skutečně vaše tříleté dítě ocení pod stromečkem lyže s helmou?
To mám asi vadné dítě, protože nejne, že by netušila,, co to je, ale radost by to určitě nevyvolalo. :think: Lyže dostane taky, ale mimo stromek, protože to mi přijde pro mé dítě úplně bezpředmětný podstromkový dárek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.10.14 11:33

Ahoj. Toto téma je u nás teď aktuální. Naše dcera bude mít 6 v listopadu a na Vánoce dostane foťák - strašně moc si ho přála, na našem ji hodně baví fotit. Dlouho se to ve mně bilo, ale než koupit dětský jehož fotky jsou nepoužitelné, vybrali jsme Nikon coolpix s32. K tomu dostane ještě nějakou maličkost a s ostatními sourozenci dohromady nějakou knížku, společenskou hru apod. Jen nějak ještě nevíme co k těm narozeninám, nechceme nic velkého, spíše jen drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
8.10.14 12:09

@terinka4444 myslím, že udělá, on je má i starší 5-letý bráška (který je mimochodem dostal ve 3 letech k Vánocům - sli jsme je vyzkoušet a pak jsme spolu psali Ježíškovi is velikostí, aby Ježíšek věděl, jaké má koupit :-)).. a malá už dlouho mluví o tom, že se bude s bráškou učit lyžovat.. ráda prohlíží fotky, kde bráška lyžuje.., takže je bud dostane k narozeninám na začátku prosince nebo k Vánocum..
Náš pětiletý zase miluje knížky a udělají mu možná větší radost než auta.. stejně tak mu udělaly loni k Vánocům radost brusle na led.. asi mám divné děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.11.14 15:59

Holky nějak mi tohle téma zamrzlo, tak ho znovu otvírám a dík moc za tipy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.11.14 16:04

A máte právě tuhle? a na kolik vyšla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.14 16:12

Jé, toje zajímavý, dej pls víc informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.11.14 16:33

A nechtěla by jste mi jednu prodat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.11.14 16:41

Dobře děkuju. pak mi prosím napište, kolik by jste za ni chtěla, kdyby Vám zbyla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.11.14 17:27

Jé, já bych ji taky brala :andel:, kdyby rodina nechtěla a zbyla, taky bych si vzala. :lol:

Příspěvek upraven 07.11.14 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.11.14 17:52

Jé tak to by bylo super.jste moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...