Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky co budete kupovat svým šestiletým holčičkám k Vánocům? moc děkuju za tipy. ![]()
Lego frineds a lego disney princezny, furby boom, postavičky z ledového království, batoh, modelínu, nějakou kreativní sadu, lyže…dál zatím nevím.
Dcera si přeje Pandu Pom-pom, ale dál jsem totálně v pasti zatím.
Já mám zatím na Vánoce koupeno malou krabičku Lego Friends, puzzle s Disney princeznami, raznice na papír a plánuju ještě batoh Deuter Junior, nějakou společenskou hru, knížky a něco, co si sama nakreslí do dopisu Ježíškovi - to bude nejspíš nějaká barbína. Od našich vím, že dostane Hama korálky a roborybu, od ostatních zatím nevím.
Předtím má ještě narozeniny, tak to dostane od nás koloběžku, Gelarti samolepky, dvě knížky pohádek a CD (písničky a pohádky od Svěráka), od našich Dostihy a sázky junior, od tchánovců nějaký princeznovský kostým a pokladničku, od mé sestry asi hru Na ledové kře, od ostatních nevím. ![]()
@andriaana my máme pětiletého kluka (což může být podobné) a koupili jsme mu k Vánocům inline brusle - K2 s nastavitelnou vel. 29-34 (ve Sportisimu je mají v akci), tak by snad měly padnout.. loni dostal něco podobného na led..
Pak budeme pořizovat lego, nový sportovní batoh a nějaké knihy (nejspíš atlas nebo encyklopedii vesmíru, velmi ho to zajímá) a puzzle.. případně nějakou společenskou hru - ted rád hraje člověče nezlob se, z pohádky do pohádky a černého Petra.. (tedy od nás asi dostane ty dražší dary, ostatní koupí babičky a tety..)
Dcera (3r) dostane lyže helmu a kuklu.. a další musíme vymyslet - ke všemu má v prosinci 3. narozeniny..
@janullka123 prosím tě, jen takový dotaz, malé budou na Vánoce tři. Skutečně vaší malé udělají pod stromkem radost lyže a helma? Skutečně vaše tříleté dítě ocení pod stromečkem lyže s helmou?
To mám asi vadné dítě, protože nejne, že by netušila,, co to je, ale radost by to určitě nevyvolalo.
Lyže dostane taky, ale mimo stromek, protože to mi přijde pro mé dítě úplně bezpředmětný podstromkový dárek ![]()
Ahoj. Toto téma je u nás teď aktuální. Naše dcera bude mít 6 v listopadu a na Vánoce dostane foťák - strašně moc si ho přála, na našem ji hodně baví fotit. Dlouho se to ve mně bilo, ale než koupit dětský jehož fotky jsou nepoužitelné, vybrali jsme Nikon coolpix s32. K tomu dostane ještě nějakou maličkost a s ostatními sourozenci dohromady nějakou knížku, společenskou hru apod. Jen nějak ještě nevíme co k těm narozeninám, nechceme nic velkého, spíše jen drobnosti.
@terinka4444 myslím, že udělá, on je má i starší 5-letý bráška (který je mimochodem dostal ve 3 letech k Vánocům - sli jsme je vyzkoušet a pak jsme spolu psali Ježíškovi is velikostí, aby Ježíšek věděl, jaké má koupit
.. a malá už dlouho mluví o tom, že se bude s bráškou učit lyžovat.. ráda prohlíží fotky, kde bráška lyžuje.., takže je bud dostane k narozeninám na začátku prosince nebo k Vánocum..
Náš pětiletý zase miluje knížky a udělají mu možná větší radost než auta.. stejně tak mu udělaly loni k Vánocům radost brusle na led.. asi mám divné děti ![]()
Holky nějak mi tohle téma zamrzlo, tak ho znovu otvírám a dík moc za tipy. ![]()
Dobře děkuju. pak mi prosím napište, kolik by jste za ni chtěla, kdyby Vám zbyla. ![]()
Jé, já bych ji taky brala
, kdyby rodina nechtěla a zbyla, taky bych si vzala. ![]()
Příspěvek upraven 07.11.14 v 17:56