Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, potřebovala bych prosím radu. Manžel to dnes vyřešil dovolenou, ale pořád to tak nejde a jít marodit si bohužel kvůli financím nemůžeme dovolit. Bolí ho v krku a cítí se, unavenj, celej člověk, jak když na něj něco leze a bolí ho hlava. Poradíte něco účinného prosím? Díky
baculkaji píše:
Ahoj, potřebovala bych prosím radu. Manžel to dnes vyřešil dovolenou, ale pořád to tak nejde a jít marodit si bohužel kvůli financím nemůžeme dovolit. Bolí ho v krku a cítí se, unavenj, celej člověk, jak když na něj něco leze a bolí ho hlava. Poradíte něco účinného prosím? Díky
já bych šla k lékaři, přece si nemusí brát neschopenku, ale lékař mu dá léky jaké budou třeba.
Jestli se chce opravdu léčit sám, tak něco typu Coldrex, plus něco do krku.
wacinka píše:já bych šla k lékaři, přece si nemusí brát neschopenku, ale lékař mu dá léky jaké budou třeba.
taky bych to resila navstevou lekare ![]()
jinak mi prijdou dost ucinne ruzne horke napoje - coldrex atd, alespon me to vzdycky postavilo na nohy, ale obcas se mi prechozena nemoc po par tydnech vratila v o neco horsim vydani
![]()
Horké nápoje jsou zbytečně drahé - je to v tom paracetamol stejně jako v Paralenu za 8 Kč, avízovaný vitamín C je termolabilní, takže se zalitím horkou vodou zničí. ACC je na produktivní kašel, takže to je na bolest v krku taky k ničemu. Z volně prodejných léků jakékoli pastilky cucací typu Strepsils a pod., volně prodejný je i Bioparox - lokální antibiotikum. Pokud má ale horečky a zduřelé uzliny, šla bych k dr - angína by byla více než pravděpodobná