Co koupit v lékárně za léky - únava, krk, hlava

1074
28.2.12 12:30

co koupit v lékárně za léky

Ahoj, potřebovala bych prosím radu. Manžel to dnes vyřešil dovolenou, ale pořád to tak nejde a jít marodit si bohužel kvůli financím nemůžeme dovolit. Bolí ho v krku a cítí se, unavenj, celej člověk, jak když na něj něco leze a bolí ho hlava. Poradíte něco účinného prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
28.2.12 12:31

paralen a tantum verde - cucat nebo kloktat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
28.2.12 12:31
baculkaji píše:
Ahoj, potřebovala bych prosím radu. Manžel to dnes vyřešil dovolenou, ale pořád to tak nejde a jít marodit si bohužel kvůli financím nemůžeme dovolit. Bolí ho v krku a cítí se, unavenj, celej člověk, jak když na něj něco leze a bolí ho hlava. Poradíte něco účinného prosím? Díky

já bych šla k lékaři, přece si nemusí brát neschopenku, ale lékař mu dá léky jaké budou třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.2.12 12:40

Zajdi do lékárny, popiš příznaky a oni ti tam něco doporučí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
28.2.12 12:57

Jestli se chce opravdu léčit sám, tak něco typu Coldrex, plus něco do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
28.2.12 13:16
wacinka píše:já bych šla k lékaři, přece si nemusí brát neschopenku, ale lékař mu dá léky jaké budou třeba.

taky bych to resila navstevou lekare :think:
jinak mi prijdou dost ucinne ruzne horke napoje - coldrex atd, alespon me to vzdycky postavilo na nohy, ale obcas se mi prechozena nemoc po par tydnech vratila v o neco horsim vydani :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.2.12 13:21

Horké nápoje nebo šumivý ACC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
28.2.12 13:30

Horké nápoje jsou zbytečně drahé - je to v tom paracetamol stejně jako v Paralenu za 8 Kč, avízovaný vitamín C je termolabilní, takže se zalitím horkou vodou zničí. ACC je na produktivní kašel, takže to je na bolest v krku taky k ničemu. Z volně prodejných léků jakékoli pastilky cucací typu Strepsils a pod., volně prodejný je i Bioparox - lokální antibiotikum. Pokud má ale horečky a zduřelé uzliny, šla bych k dr - angína by byla více než pravděpodobná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí