Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
U nás Penny teda v pohodě
většinou kupuju,to co je v akci,zelenina i ovoe je u nás v poho a na prošlý výrobky jsem taky nenarazila.Teď tu máme otevřené nové Penny i s pekárnou a s řeznictvím Zeman.Za mě spokohjenost velká.
U nás Penny taky v pohodě a navíc je to nejbližší obchoďák ještě s Tescem, ale tam mají výběr …
takže skoro všecko a většinu.
Cerstvy syr, jogurty-Holandie, matylda, jogurt s tvarohem… Tech se najde hodne, balena sunka obcas je v nabidnce hodne kvalitni, pecivo treba ta kostka je vyborna, driv byly celozrny kroasanty, pak jsou dobry jednorazovky treba cinsky, italsky atd.
Osobne jsem penny nemela rada ale dva roky jsem tam delala vedouci tak objevila i dobry veci co si oblibila.
A co se tyka kvality. Za neco muze personal na prodejne ale za zbozi v akci co neni atd muzem podekovat cenrale. Ehm nekdy i ovoce a zelenina s plisni je libovka kdyz dojde v desitkach kil uz ze skladu
V Penny jsem byla po dlouhý době před pár dny a dostal mě ten nijakej výběr. Sýry ve výběru ze čtyř značek, ovšem všechny za tři pětky. Sardinky to samý. Tak jsem vzala balenou půlku chleba a jela domů. Penny fakt neee ![]()
Záleží na tom kdo tam pracuje, u nás je Penny v pohodě, ale třeba u tchánovců je to děs běs.
U nás mají zeleninu pěknou, jinak kupujem jen to, co je v akci,Jogurty ve skleničce, Holandie, activie, Hlemans tatarku a majonézu, když je v akci, je to znát. Houbičky na nádobí a takový ty houbový utěrky do kuchyně, toaleťák ten jemnej, Domestos bývá taky v akci, máslo, pak tam mají teď v podlesdní době polomáčený sušenky jmenují se Price
jsou v takovým nenápadným obalu, jako vyrobeno pro Penny, ale ty jsou luxusní, lepší než Opavia mléčný a levnější. ![]()
Já Penny taky zrovna nemusím.
U nás přecpaný zbožím,jedno přes druhé,uzounké uličky,když někde zastavím s košíkem,blokuju další lidi.
Jdu tam něco koupit většinou jen kvůli akci,nebi když jedu či jdu okolo a potřebuju něco a už se mi nechce jít jinam.
Fronty a prodavačky hrozný.
V pátek kdy začínají akce a v sobotu,tam nejdu vůbec,to je sebevražda tam lézt co je tam lidí.
Manžel tam kupuje konzervy a stelivo pro kočky.
Já tam koupila víno LadyQeen nebo tak nějak se jmenuje a bylo celkem dobrý,ale já nejsem žádný znalec.
Ahmad tea 100 ks, balené buchtičky Meredine, sušená rajčata v oleji, smetanový jogurt jahoda s vanilkou a Basmati rýži v plátěném pytlíku. A někdy to co je v akci.
Nic.
Ale ono to bude asi fakt město od města..U nás se mi moc nezamlouvá.
Ahoj..já v Penny nakupuju co je v akci..Když jsem ještě chodila do práce tak jsem tam nikdy odpoledne žádný akční zboží nedostala všechno skoupili důchodci nebo naši nepracující spoluobčané..
Takže dostat tam kolem páté rohlík nebo chleba byl nadlidskej úkol…
Co mě tam teda vážně pokaždé dostane že musím sklopit boudu a podržet ty šprcle abych malé nerozbila hlavu při vjezdu!!!
To musel vymyslet chlap
Ale zřejmně je u nás nové vedení tak i rohlík se tam občas i v půl 7 večer dostane…Ovšem ty fronty u kas-to je masakr!!
A taky mě tam tuhle štval ten jejich hlídací poskok(kámošky mi řekli že za nimi taky chodí,prej do kočáru se dá hodně ukráct!)…chodil za mnou asi jsem se mu nelíbila a zatím tam dvě hnědočešky kradli sprcháče…tak sem mu to řekla protože jsem je viděla…bohužel měl krátké nohy!!!!
Lizbeth píše:
Nic.
Ale ono to bude asi fakt město od města..U nás se mi moc nezamlouvá.
Já taky nic…
Na ty šprycle jsem zapoměla to je děs!!!!Já mám teda již dítko v košíku sedící-mimichodem ty košíky jsou tam blééé
Takže ho do košíku musím nandat až za špryclema a za mnou hromada lidí co se tlačí dovnitř.
opravdu tam chodím velmi nerada a jen v případě nouze,ani kvůli těm akcím tam už nejdu.
bberunda píše:
co to je za diskuzi???? penny je nejhorší, pořád fronty u kas a nikdo za nimi, zboží v akci skoro nikdy nemají a cenovky neodpovídající zboží.......
To máš jak kde, já dělala v penny zástupce vedoucí a pokud jsem měla směnu já, tak jsem dbala nato, aby fronty pokud možno nebyly. I za tu cenu že jsem si tam šla sednout já… Ale holt není penny jako penny
Penny kde jsem dělala já se nedá srovnat s tím, co máme u nás - hnus zelenina, bordel, fronty a neochota. O cenovkách nemluvím. Ale „moje“ penny bylo v pořádku. ![]()
Já v penny moc nenakupuju, byť jsem tam pracovala. Ale pracovala jsem v jiném městě, tady u nás je hnusná zelenina a bordel v uličkách(krabice apod.), neochotné prodavačky a hlídač, co mě prudí, protože jezdím s kočárkem. Minule se mi chtěl koukat malé do fusaku! Tak jsem mu řekla, že na to nemá právo (nemá, tohle smí jen policie) a byl klid. A taky mě tam štve ten vjezd k regálům, nedá se tam projet s malou v košíku a na kočáru jedině sklopit boudu. Jediný obchod, kde to takhle mají ![]()
bberunda píše:
co to je za diskuzi???? penny je nejhorší, pořád fronty u kas a nikdo za nimi, zboží v akci skoro nikdy nemají a cenovky neodpovídající zboží.......
Proč nejhorší? Nemyslíš, že je to spíš tím konkrétním obchodem Penny? U nás se mi ještě nestalo, že by cenovky neodpovídali a pokud u pokladny stojí víc než čtyři lidi, hned zvoní na další prodavačky a otevřou druhou pokladnu. A co je supr oproti jiným obchodům - zboží v regálem doplňují průběžně, nestane se, že by nebyl plný košík - samozřejmě pokud to zboží ještě mají ve skladu.