Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak se pochlubte, kvůli čemu všemu neváháte popadnout tašku a běžet do Penny. ![]()
Já Penny dřív neměla ráda, tvrdila jsem, že je to spíš takový velkosklad mouky a zeleniny, ale cca před dvěma lety ho otevřeli i u nás a postupně jsem měnila názor a teď tam chodím skoro denně. Nejraději mám jejich pečivo - takové kostky se slunečnicovými semínky na vrchu a koláče s drobenkou a tvarohem.
A tak mě zajímá - co chutná vám a co byste naopak nedoporučili? Pročítáte letáky, je něco, co se opravdu vyplatí nakupovat v Penny? Zkoušeli jste od nich nějaké oblečení nebo hračky?
Kosteleckou vysočinu (šišku)
Kojeneckou vodu
Holandie jogurty
To co je v akci
Chlazená kuřata (výhoda pro mě, že je můžu doma hned rozporcovat a zmrazit), jogurty Holandia, mléko, toaleťák a to co je v akci.
co to je za diskuzi???? penny je nejhorší, pořád fronty u kas a nikdo za nimi, zboží v akci skoro nikdy nemají a cenovky neodpovídající zboží.......
nesnáším penny,chodím pouze pro to co je v akci,jako od zítra mléko ![]()
Tak to máte blbé.U nás je penny v poho,ale chodím tam jen na másla mléka atd.Prostě slevy no.A je tam u nás míň lidí jak v kaufu.
Já teda penny taky nemám ráda, nesnáším vakuované věci a těch tam mají přehršle
Fronty u pokladen jsou strašný, neochota prodavaček, ty cenovky taky někdy haprujou ![]()
Nejraději mám kaufland- pro naší rodinu je priorita velký výběr ovoce a zeleniny ![]()
Tak teda penny co máme u baráku je strašný
Zelenina zhnilá, jogurty s plísní a podobné lahůdky. Už čtyřikrát se mi tam podařilo nějaký takový hnus koupit
. Takže tady opravdu jen v krajní nouzi když potřebuju rychle pro něco skočit a jen věci, které si myslím, že ani nemůžou být „závadné“ takže např. mouka, koření, toaleťák atd.. Ale zas abych nepomluvila všechny penny na světě, tak v penny na druhém konci města je zboží v asi o 100% lepší kvallitě
.
Příspěvek upraven 02.02.12 v 20:36
Bubu25 píše:
bábovku a párečky tech 8 kousku za 16 kca i tiramisu
ty budou dobrý, 8ks za 16kč ![]()