Co kupujete v Penny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
4.2.12 14:36

Atominnka to my jsme meli inv kazdy mesic a jeste v ramci oblasti chodili na vypomoc na jine prodejny. Jsem pocitala i ze spani. Cukrovinky to jsem fakt milovala a takovy kyprici prasek, vanilkovy a skoricovy cukr :zed: a o mrazacich ani nemluve, brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.12 19:33
zizinka píše:
Atominnka to my jsme meli inv kazdy mesic a jeste v ramci oblasti chodili na vypomoc na jine prodejny. Jsem pocitala i ze spani. Cukrovinky to jsem fakt milovala a takovy kyprici prasek, vanilkovy a skoricovy cukr :zed: a o mrazacich ani nemluve, brrr

Mně vadil mrazák, tam byl vždycky taaaakoveeeej bordel! Ty vanilkový cukry apod byly na palici, ale aspon nezablo:-D Ja jezdila na vypomoc do Plzně na Bory, měla jsem to z domova cca 70km. Takže ve 4-4,30 jsem vyjela, abych tam byla. Jezdila jsem tyden, z toho byla jeden den inv, ale milostive me pustili v 11vecer, abych mohla zas jet na ranni. V patek jsem pak z toho nedost spánku usnula na semaforu, když byla červená. Prostě konec :zed: A to jsem chtěla ubytovat v místě, ale nechtěli mi to zaplatit… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.12 19:35
rejžička píše:
atominnka píše:
zizinka píše:
Atominnka, taky dobry s tim pivem. To nam zase radi pivari kradli palety :cert:
a ted nevim ktery den to bylo. Venku minus 20 a od rana jeden zavos za druhym. Pecivo, pecivo, zbozi,pivo, druhej zavoz zbozi, dalsi pevibo, a posledni zavoz zbozi meli to nejak spatne naskladany, to byla moje cela smena co jsem stala na rampe se soli pac to neskutecne klouzalo, stridala jednu propisku za druhou pac jsem tam u toho musela stat a vsechno prepocitavat. Kameru nad hlavou, invnevychazeli. Dve pokladni na krame a kancl stal :zed:
na objednavky jsem zasadne zapominala, casto mi volali ze jim neprisla.
A o hlavni pokladni se nam mohlo zdat a skladnika jsme nikdy nemeli. Ve vedeni jsme byly 4holky bez hlavniho vedouciho a asi pet pokladnich. Volno jsme neznali, prescasovy hodiny nam kvuli vykonum skrtaly, inv stale nevychazeli pac pokladni posteli zbozi co jsme pak zjistili pri kontrolnicch nakupech a k tomu jeste na koberecku na centrale :cert: pak jsem sla uz na materskou a celej personal presunuli jinam a kdo nechtel dostal vypoved
Taky hezky, nam nastesti inv vychazeli, jen jedna vysla blbe, tak jsme pak delali inv kazdy mesic. Prescasy mi nikdy nikdo nezaplatil, pořád jen 160hod měsíčně. A to jsem měla rekord - 305hodin za měsíc, zaplaceno 160 :roll: Ale tenkrat jsem byla svobodna, zila u rodicu, zivila jen sebe a auto a ta prace me bavila.. ted uz by top asi neslo byt cely dni v praci a skoro zadarmo :zed:
Počkej, to chceš říct, že ti je neproplatili ani zpětně?? 8o :cert:

Ne, neproplatili mi ani hodinu navíc. A to jsme taky měli knihu docházky, jak píše Zizinka… Tenkrát slibovali, že si to máme psát a zaplatí nám to, ale pak nám bylo sděleno, že se jim to nezdá, že máme moc hodin… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
4.2.12 19:50

Ale tak zas kdyz na to kouknu z druhe stranky, tak prace je to zajimava, clovek nemuze rict ze by se tam nudil a nevedel do ceho dloubnout :palec: a docela i zakaznici se daji najit fajn co pak chodi jen aby si pokecali. Mela jsem takhle jednoho starsiho pana co mi rikal ze jsem jak slunicko a ze kdyz ma spatnou naladu ze ja mu ji vzdy zvednu, i jeho pani byla fajn. Prosla jsem si trema prodejnama a potesilo kdyz jsem byla na jiny a najednou znamy obliceje co me najednou radi vydeli.
A pak tech mraky historek kterym se clovek smeje jeste ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.12 20:11
zizinka píše:
Ale tak zas kdyz na to kouknu z druhe stranky, tak prace je to zajimava, clovek nemuze rict ze by se tam nudil a nevedel do ceho dloubnout :palec: a docela i zakaznici se daji najit fajn co pak chodi jen aby si pokecali. Mela jsem takhle jednoho starsiho pana co mi rikal ze jsem jak slunicko a ze kdyz ma spatnou naladu ze ja mu ji vzdy zvednu, i jeho pani byla fajn. Prosla jsem si trema prodejnama a potesilo kdyz jsem byla na jiny a najednou znamy obliceje co me najednou radi vydeli.
A pak tech mraky historek kterym se clovek smeje jeste ted

Jojo, taky jsem měla pár lidí, co chodili pokecat:-D A jedna stará paní mi pak přinesla čokoládu, že jsem její nejoblíbenější prodavačka :srdce: Mě ta práce bavila, i když na to někdy dost nadávám :srdce: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.12 20:13

Nejvíc mě na tom bavilo, že se člověk fakt nikdy nenudil a nebyl o stereotyp jako kdybych musela stát někde u pásu. A taky ráda dělám s lidma, i když některý byli fakt na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
4.2.12 20:16

cornflakes
chipsy
tuky lira

nekupuju chleba a zeleninu, zvlaste ne cibuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
4.2.12 20:27

Jo perly s lidma. Vsichni jsme byly na kase a nejaky pan zvonil ze chce vratit lahve, nebyl automat, a kdyz uz pak byl tak basy nam stejne nebral. Strasne se tam rozciloval az jsem za nim sla ze asi kdyz mu tam nikdo nejde tak ve sklade nikdo neni ze by ho mohlo napadnout zajit si na pokladnu. No hadka brutalni az to doslo k tomu ze rekl ze tu nikdy nebude uz vracet lahve a ja mu na to rekla neco vtom smyslu ze je teda u nas nemusi ani nakupovat kdyz ho tak obtezujem. Vse zeslo z hadky, mel opet plny vozik piva a silene tam na me rval. V tom okamziku uz jsem myslela ze jednu dostanu.
A nebo mi jednou pani tvrdila ze mi dala dvacku, pritom ji drzela v ruce. A kdyz jsem ji rekla ze udelame pokladni stopku a kasu prepocitame mi rekla ze jsem zlodejka, to uz pritel co tam delal vedouciho a ja brigadnika nevydrzel, sedel zrovna na kase, preskocil ji a pani vyprovodil a historky se zlodejema… Kapitola sama pro sebe, vybrali mi i celej stojan cigaret a pak jsem to schytala peprakem. Jo na zizkove, braniku a v bily labuti bylo veselo, v mecholupech byl relativne klid. Ale zazila jsem i ze se museli volat policajti ze se nemuze opustit prodejna ze corky cekaj u prodejny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.2.12 11:37

Jo jo ty zloději. Na mě vytáhl jednou jeden nůž. V tu chvíli mi to přišlo docela vtipný, protože to byla taková malá rybička, tak jsem se mu vysmála a jak ho hned zandal zmetek :roll: Jednou se nam jeden na krámu vys.al, fakt nekecám, zůstávala to za ním jak stopy a ten puch :zed: a pak si pro něj přijeli policajti… A ten poslední co jsem zažila, tak toho jsme v krámu zamkli(zamklijsme vnitřní dveře) a on je začal demolovat. nejlepší bylo, že tam zákazníci stáli a tlemili se, jak tam 2ženský nahání zloděje… Hodně se tam kradlo, jednou 20beden becherovky, ale dodnes se nepřišlo na to, kdo je vzal a jak…
Já se taky jednou pohádala. Přišel chlap a prej, kde máme minerálky, který byly na plakátu. Tak jsem řekla, že byly, ale přivezli jen jednu paletu a další, i když jsme je objednali, tak nedodali, vynulovali. tak se hrozně rozčiloval, byl sprostej a že už k nám nebude chodit atak.. a když takhle vyřvával asi 10min, tak jsem mu řekla, že mě to sice mrzí, ale že jestli nechce, tak ať k nám nechodí, ale že musím jít, že mám i jinou práci. Tak chtěl vedoucí, měla jsi vidět, když jsem mu řekla, že momentálně jsem tam na směně vedoucí já :pocitac: jo vím, neměla jsem na něj být hnusná, ale ve čtvrtek k večeru, spousta práce a on na mě ječí, že není něco, co ten den končilo… Kdyby nebyl tak sprostej, tak bych mlčela, ale do krav pitomých si nadávat nenechám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.2.12 12:49

Atominnka, to ja na lidi byla docela ostra, ale jen na ty co si to zaslouzili a vzdy byly jeste vic nasraty kdyz zjistili presne jak pises ze nikdo vyssi uz na prodejne neni. A jako vykakani na prodejne :lol:
kdyz jsem byla na vypomoc na kase uz jako tehu tak si na me zasedla jedna zakaznice, fakt si me dobirala. Jednou to u nas byly buresaci na hlidani a ona mila doma prisla. Uz bylo po zaviracce a stale se motala mezi regalama, tak byla upozornena at si jde zaplatit. Aniz bych ji ja rekla nejaky slovo tak se do me silene pustila. Do toho mela strasnou rymu a tekla ji nudle z nosu. No poznamky jsem si neusetrila. No chtela opet vedouci a vzhledem k tomu ze jsem sice byla na kase ale zastupce a druhy byl vkanclu tak jsem ji nikoho nezavolala. No odesla se slovy ze u me uz platit nikdy nebude. Za par dni opet ta mila dama. Uz nebyly lidi tak jsem ji rekla at si jde platit vedle na kasu ze zaviram. No to vam byl humbuk to si nedovedete predstavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.2.12 13:57
zizinka píše:
Atominnka, to ja na lidi byla docela ostra, ale jen na ty co si to zaslouzili a vzdy byly jeste vic nasraty kdyz zjistili presne jak pises ze nikdo vyssi uz na prodejne neni. A jako vykakani na prodejne :lol:
kdyz jsem byla na vypomoc na kase uz jako tehu tak si na me zasedla jedna zakaznice, fakt si me dobirala. Jednou to u nas byly buresaci na hlidani a ona mila doma prisla. Uz bylo po zaviracce a stale se motala mezi regalama, tak byla upozornena at si jde zaplatit. Aniz bych ji ja rekla nejaky slovo tak se do me silene pustila. Do toho mela strasnou rymu a tekla ji nudle z nosu. No poznamky jsem si neusetrila. No chtela opet vedouci a vzhledem k tomu ze jsem sice byla na kase ale zastupce a druhy byl vkanclu tak jsem ji nikoho nezavolala. No odesla se slovy ze u me uz platit nikdy nebude. Za par dni opet ta mila dama. Uz nebyly lidi tak jsem ji rekla at si jde platit vedle na kasu ze zaviram. No to vam byl humbuk to si nedovedete predstavit :lol:

Když to tak čtu, tak takový lidi chodí asi na všechny filiálky :palec: Ty jsi chodila v těhu do práce? Mě poslali domů, že mě tam nechcou:D Né, že by mi to nějak moc vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.2.12 18:16

No chodila jsem cca do pateho mesice. S tim ze zezacatku jsem delala normalne svoji praci ale zelcu atd dale pokladni a ja dobihala na kasu. To bylo sileny pac druha pokladni nezvladala a ta co za me delala zelcu ji delala celou smenu, takze me kdyz padla jsem si sla dodelat svoje, kancl atd abych to predala druhe smene. No a pak jsme byly na koberecku na centrale a tam se jim nelibilo jak jsem se na ne koukla. Zacatek tehu, zarivky ktery nesnasim, tezkej vzduch a porad do nas neco huceli tak asi cekali usmev. To prasklo ze jsem tehu. Bydliste jsem mela jeste v praze a na filialce jsem byla taky vpraze ale bydlela uz za prahou, no a jednoho dne prisel oblastni kterej byl fajn ze se mam rozloucit a tak na 14dni jdu na vypomoc do brandysa. To bylo vpaatek o vikendu volal ze mam jet na pomoc do celakovic. Tam jsem se po prijezdu dozvedela ze ani pomoc nepotrebujou tak jsem jim 14dni delala hlavni pokladni a pak me poslali do toho brandysa. No a svete divse co jsem se pak nedozvedela. Panum nahore se nelibilo ze jsem tehu tak me nas vedouci uklidil na jine prodejny. Vedeni spokojeny ze musim taaaak daleko dojizdet, pritom jsem bydlela za rohem :mrgreen: no komedie silena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.2.12 20:56

Mně řekli, ať jdu marodit, že si to na triko nevezmou. A to jsem byla 8tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naštvaná zákaznice
1.3.12 20:58

Velice mě rozladilo chování vedoucí v humpoleckém penny v Lužické ul. Měla by se umět omlouvat za chyby svých zaměstnanců,které vzniknou třeba při markování zboží. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
kropáčková
1.3.12 21:04

Při větším počtu zákazníků, otevírejte všechny kasy! :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody