Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
teď jsem já náhodou objevila tuto diskuzi,dříve jsem do Penny moc nechodila,byl to děs běsa teď za poslední rok se změnil celkem hodně,nemaj tam takovej bordel.Ale nejvíc mě vytáčí důchodci a další spoluobčané,co mají čas chodit tam od 7 nebo od 8,to tam ještě maj,ale dýl už co je v akci a poživatelný,to pak není,jdu koupit např.mlíko není,samozřejmě důchodci nebo občané.
Jinak co tam nakupuji:sýr Eidam(Agricol tuším,že to je,prostě je z Poličky,ten nám chutná,housky,sem tam zeleninu-když je pěkná,jogurty Boni(ty mají taky dobrý),Tvaroháčky,pom.máslo normální a křenové(to mají míimochodem výnborné,je totiž vyraběné v Chocenské mlékarně),papírové kapesníky Price,a pak to co mě zaujme a nebo co je v akci ![]()
@tumpach píše:
teď jsem já náhodou objevila tuto diskuzi,dříve jsem do Penny moc nechodila,byl to děs běsa teď za poslední rok se změnil celkem hodně,nemaj tam takovej bordel.Ale nejvíc mě vytáčí důchodci a další spoluobčané,co mají čas chodit tam od 7 nebo od 8,to tam ještě maj,ale dýl už co je v akci a poživatelný,to pak není,jdu koupit např.mlíko není,samozřejmě důchodci nebo občané.
Jinak co tam nakupuji:sýr Eidam(Agricol tuším,že to je,prostě je z Poličky,ten nám chutná,housky,sem tam zeleninu-když je pěkná,jogurty Boni(ty mají taky dobrý),Tvaroháčky,pom.máslo normální a křenové(to mají míimochodem výnborné,je totiž vyraběné v Chocenské mlékarně),papírové kapesníky Price,a pak to co mě zaujme a nebo co je v akci
No jo, u nás je to s těmi důchodci to samé. A nejotravnější je, když člověk chvátá a snaží se to prosvištět co nejrychleji a oni zatarasí uličku košíky, za ně si ještě stoupnou a žvaní. ![]()
Nic moc..sestra tam chodi na praxi, tak nam obcas rekne o nejake sleve..Ale jinak jestli jsem tam byla 2-3× za zivot? ![]()
Já do Penny taky nechodila - odrazovali mě důchodci! Ale když tam člověk nejde hned, jak začínají akce, tak to docela jde. U Penny máme i řeznictví, takže většinou když jdu pro maso, zároveň nakoupím i v Penny a zjišťuju, že se docela dá vybrat. U nás největší katastrofou je Kaufland - pravidelně nemají věci z letáku, důchodců jak s…k, fakt šílený! Takže Penny ujde.