Co kupujete v Penny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
30.4.12 10:42

teď jsem já náhodou objevila tuto diskuzi,dříve jsem do Penny moc nechodila,byl to děs běsa teď za poslední rok se změnil celkem hodně,nemaj tam takovej bordel.Ale nejvíc mě vytáčí důchodci a další spoluobčané,co mají čas chodit tam od 7 nebo od 8,to tam ještě maj,ale dýl už co je v akci a poživatelný,to pak není,jdu koupit např.mlíko není,samozřejmě důchodci nebo občané.
Jinak co tam nakupuji:sýr Eidam(Agricol tuším,že to je,prostě je z Poličky,ten nám chutná,housky,sem tam zeleninu-když je pěkná,jogurty Boni(ty mají taky dobrý),Tvaroháčky,pom.máslo normální a křenové(to mají míimochodem výnborné,je totiž vyraběné v Chocenské mlékarně),papírové kapesníky Price,a pak to co mě zaujme a nebo co je v akci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.4.12 12:49
@tumpach píše:
teď jsem já náhodou objevila tuto diskuzi,dříve jsem do Penny moc nechodila,byl to děs běsa teď za poslední rok se změnil celkem hodně,nemaj tam takovej bordel.Ale nejvíc mě vytáčí důchodci a další spoluobčané,co mají čas chodit tam od 7 nebo od 8,to tam ještě maj,ale dýl už co je v akci a poživatelný,to pak není,jdu koupit např.mlíko není,samozřejmě důchodci nebo občané.
Jinak co tam nakupuji:sýr Eidam(Agricol tuším,že to je,prostě je z Poličky,ten nám chutná,housky,sem tam zeleninu-když je pěkná,jogurty Boni(ty mají taky dobrý),Tvaroháčky,pom.máslo normální a křenové(to mají míimochodem výnborné,je totiž vyraběné v Chocenské mlékarně),papírové kapesníky Price,a pak to co mě zaujme a nebo co je v akci :-)

No jo, u nás je to s těmi důchodci to samé. A nejotravnější je, když člověk chvátá a snaží se to prosvištět co nejrychleji a oni zatarasí uličku košíky, za ně si ještě stoupnou a žvaní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
30.4.12 17:04

Nic moc..sestra tam chodi na praxi, tak nam obcas rekne o nejake sleve..Ale jinak jestli jsem tam byla 2-3× za zivot? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.6.12 15:13

Já do Penny taky nechodila - odrazovali mě důchodci! Ale když tam člověk nejde hned, jak začínají akce, tak to docela jde. U Penny máme i řeznictví, takže většinou když jdu pro maso, zároveň nakoupím i v Penny a zjišťuju, že se docela dá vybrat. U nás největší katastrofou je Kaufland - pravidelně nemají věci z letáku, důchodců jak s…k, fakt šílený! Takže Penny ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák