Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lendeš píše:
Nemusíš, jen oznámíš pojišťovně, že dál čerpáš RP. Ale pokud budeš hledat práci, tak se klidně na ÚP přihlaš a můžeš čerpat podporu. Aby byla ale z platu, musela by ses aspoň na jeden den vrátit po RD do práce a pak se na ÚP přihlásit do 3 pracovních dnů. A pak taky záleží na důvodu dohody nebo výpovědi (pokud je z tvé strany) - musí být vážný, což je dle zákona např. nezbytná osobní péče o dítě do 4 let.
a když se nevrátí aspoň na 1 den, tak z čeho se ta podpora počítá? Z RP?
@mamina2017 pak je to nízké procento z průměrné mzdy v národním hospodářství, cca něco přes 5 tis. první 2 měsíce, pak se snižuje
@Cenarius 3500,– mi říkala včera paní v brigádnické agentuře. Prý od letoška nově. Až budi mít čas tak si to ověřím. Ten průměrný rodičak, to je info od kamarádky, které nepovolili ten 4 rok, dostala/dala výpověď a ještě 5 měsíců brala rodičak, takže UP neřešila, po dobraní příspěvků, ji na pracáku řekli, že měla přijít do 3 dnů od výpovědi a dostala podporu cca 5000,–. A při počítání stránek UP pro Prahu západ jsem na tuto informaci včera taky narazila. Pokud máš jiné info, sem s ním. Sama teď něco podobného řeším, tak se na to ráda podívám
@Lendeš Promiň, působíš jako že tomu rozumíš…včera jsem procházela celé stránky UP a nikde jsem tu podmínku toho jednoho dne nenašla. Řeším teď to podobné, do původního zaměstnání se vrátit nemohu/nechci a jsem teď vedená jako osoba pečující o dítě do 7 let, vzhledem k situaci jsem přišla o přivýdělek na DPP, takže mám teď jen možnost brigády na DPC, což je ale zoufale málo. Takže řeším jak postupovat dál
@Lendeš píše:
Nemusíš, jen oznámíš pojišťovně, že dál čerpáš RP. Ale pokud budeš hledat práci, tak se klidně na ÚP přihlaš a můžeš čerpat podporu. Aby byla ale z platu, musela by ses aspoň na jeden den vrátit po RD do práce a pak se na ÚP přihlásit do 3 pracovních dnů. A pak taky záleží na důvodu dohody nebo výpovědi (pokud je z tvé strany) - musí být vážný, což je dle zákona např. nezbytná osobní péče o dítě do 4 let.
Můžu se tě zeptat, vrátit do práce znamená, že tam fyzicky musím být a výpověď podám/dostanu s datumem 2. pracovního dne… Nebo se to vztahuje i na situaci, kdy dám/dostanu výpověď a s tím odstupné a 2 měsíce jsem vlastně ještě zaměstnancem…? Snad to píšu srozumitelně… Děkuji za odpověď
@Anny2148 Ten alespoň jeden odpracovaný den je tam proto, že při RD není fakticky odváděno důchodové, takže podmínky pro nárok na podporu jsou splněny započtením náhradní doby - péčí o dítě do 4 let a ta náhradní doba je brána jako poslední zaměstnání, pokud po ní nebudeš mít fakticky odváděno důchodové.
Příspěvek upraven 07.01.21 v 14:26
@janickaIII Nemusíš tam fyzicky být, můžeš být na překážkách na straně zaměstnavatele s náhradou mzdy, pokud nemá práci třeba po dobu než doběhne výpovědní doba.
@Lendeš důležité tam jsou tedy ty překážky na straně zamtele… Moc děkuji! ![]()