Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ono je to asi jedno co člověk udělá. Myslím, ze kdybych napsala, ze jsem si dítě nechala, dockam se kritiky stejně. Člověk chce jen poradit ne soudit. Je to můj život a každý byl jednou mladý. Jestli tu mate účet jen na výsměch tak jste k smíchu vy .. pardon.. každý má v životě jiné priority a zachoval by se jinak a někdo je tak dokonalý ze mu jde vše podle plánu .. asi ..
Je mi 40. Ale nikdy v mládí jsem nevěřila nikomu, že mě neotěhotní. Asi jsem žadnou životní chybu neudělala. Aspoň o žádné nevím. Stačí myslet. Nic se neděje jen tak. Náš osud řídí naše rozhodnutí. Poradila jsem ti. Příště jen s kondomem a vybírej pečlivěji.
@Anonymní píše:
@hanka.br. Mám nemoc při který je celkem nemožný otěhotnět nebo dítě při um. Opl. donosit bez lék. Dohledu .. to je ale fuk
Ale pak nechápu, proč sis dítě nenechala. A co přesně čekáš od toho, když mu teď řekneš, žes byla na potratu. Bude to trapas pro Tebe. A z jeho reakce Ti nemusí být dobře. Je Ti nanic z toho, žes to udělala. A hledáš něco, co Ti trochu uleví. To, že mu to řekneš, Ti nepomůže.
Příspěvek upraven 18.08.18 v 16:52
@Anonymní píše:
@lachtanice86 protože on si teď užívá a já přišla o možná jedinou možnost mít dítě .. proč bych měla trpět jen já?proto sw ptám
A proč si myslíš, že by trpěl? Proč by ho mělo nějak extra trápit, že si nějaká zjevně ne moc chytrá holka, co ji měl jen na sex, když měl náladu, nechala vzít dítě jen proto, že ho viděla s jinou? Maximálně by si pogratuloval, že to hned od začátku nastavil jasně a nic si s tebou nezačal. O svou dost možná jedinou možnost jsi se připravila ty, jen ty sama.
@Anonymní píše:
@hanka.br. Mám nemoc při který je celkem nemožný otěhotnět nebo dítě při um. Opl. donosit bez lék. Dohledu .. to je ale fuk
Hele mně taky řekli že dítě přirozeně nepočnu. A teď jsem v 8,5 měsíci. Jenže u mě to bylo jinak. ![]()
No každopádně jemu nemůžeš ublížit takovouto věcí.. ty teď ubližuješ sama sobě. Nemůžeš ublížit člověku co k tobě nic necítí takovouto věcí. Naopak pro něj je dobře že jsi šla na potrat. Zbavila jsi ho alimentů a zodpovědnosti.
Otázka je.. zda si spíše nechtěla potrestat sebe. Já to vidím na psychologa u tebe.,
@lachtanice86 18 nact už mi bylo dávno, dávno pracuji takže moje svobodně rozhodnutí co jsem udělala. Chtěla jsem jen poradit, zda mu to říct protože mě ta otázka každý den napadne. Ne si přečíst takovou kritiku kterou si opakuji každý den
nenávidím se za to no a ? Měla jsem myslet dřív já vím ale teď tuto nezmenim tak to neřešíte do detailu ![]()
@rokris píše:
Ale pak nechápu, proč sis dítě nenechala. A co přesně čekáš od toho, když mu teď řekneš, žes byly na potratu. Bude to trapas pro Tebe. A z jeho reakce Ti nemusí být dobře. Je Ti nanic z toho, žes to udělala. A hledáš něco, co Ti trochu uleví. To, že mu to řekneš,Ti nepomůže.
Já právě taky myslel, že když žena žije v tom, že bude těžké otěhotnět, tak si těhotenství o to víc váží. A navíc myslím, že zakladatelka to dítě nechtěla, protože si neumím představit potrat ze vzteku.
@Anonymní píše:
@lachtanice86 18 nact už mi bylo dávno, dávno pracuji takže moje svobodně rozhodnutí co jsem udělala. Chtěla jsem jen poradit, zda mu to říct protože mě ta otázka každý den napadne. Ne si přečíst takovou kritiku kterou si opakuji každý dennenávidím se za to no a ? Měla jsem myslet dřív já vím ale teď tuto nezmenim tak to neřešíte do detailu
Ty voe, jak může někoho napadnou takovou pípovina???? Proč bys mu to jako měla říkat? Jeho nezajímáš.
@171Jirka to ve vzteku jsem myslela tak, ze jsem mu to ani neřekla. Neprobrala jsem to s nim
@171Jirka píše:
Já právě taky myslel, že když žena žije v tom, že bude těžké otěhotnět, tak si těhotenství o to víc váží. A navíc myslím, že zakladatelka to dítě nechtěla, protože si neumím představit potrat ze vzteku.
Mně zakladatelka přijde emočně dost nestabilní a nevyzrálá třeba vzhledem k tomu že jako důvod k potratu uvedla pomstu otci dítěte.
Zakladatelko, víš čeho dosáhneš že mu to řekneš? Že jsi ještě větší pííp než si myslel a že je dobře že s tebou už není. Tak se rozhodni jak uznáš za vhodné.
@ludmilaadamkova píše:
Mně zakladatelka přijde emočně dost nestabilní a nevyzrálá třeba vzhledem k tomu že jako důvod k potratu uvedla pomstu otci dítěte.
Možná je to pro to dítě lepší. Tatínek mě měl jen na sex a když jsem otěhotněla, tak se mi vysmál.
@Anonymní píše:
Jasně. Otěhotnět je u tebe nemožný a když se to podaří, tak ze vzteku jdeš na potrat, i když ti už dávno bylo 18 a bla bla bla. Tak jsi trdlo, co si toho zázraku nevážil.
@hanka.br. píše:
Jasně. Otěhotnět je u tebe nemožný a když se to podaří, tak ze vzteku jdeš na potrat, i když ti už dávno bylo 18 a bla bla bla. Tak jsi trdlo, co si toho zázraku nevážil.
Podle mě to spíš nechtěla, tak si to nechala vzít. Teď toho lituje, tak se chce „pomstít“ otci dítěte. Asi si myslí, že ho to bude trápit stejně.
Ano já to dítě nechtěla
lituji toho ze jsem to neřešila s nim.. to je fuk neřeste to…