Říct mu, že jsem s ním čekala dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
18.8.18 15:55
@Anonymní píše:
Ahoj. Omlouvám se za anonym ale potřebuji poradit. Je to příběh na dlouho proto jen zkratim. Vyspala jsem se s někým, kdo nikoho neměl a vztah nehledal.. nebo spise mi říkal ze vztah nechce.. milovala jsem ho proto jsem Dělala vše proto aby semnou byl :,(.. zůstala jsem těhotná a těšila se až mu to řeknu.Bylo to asi po měsíci co jsme se viděli naposledy, měl proste takové chvilky kdy mě chtěl vidět a kdy ne já byla proste slepá..chtěla jsem mu to říct s tím ze po nem nic nechci jen aby o tom věděl a čekala ze v nem třeba něco probudim.. když jsem ho jednou viděla s jinou pomalu jsem se zhroutila a dítě si nechala na vztek vzít.. aby si nemyslel ze mu chci rozvíjet vztah..prášky jsem nebrala protože mi bylo řečeno ze je to zbytečný ze dítě nikdy čekat nebudu..teď toho lituji mám strašný depky co mám dělat :( řekly byste mu to i přes to ze už má jinou a nic ho ke mě navázalo? :roll: nevím nechci vypadat jak slepice co mu chce rozbit vztah nebo tak..

Může být někdo tak nebetyčně blbej??????????? 8o 8o 8o 8o 8o
Buď je to tady jeden troll vedle druhýho nebo se sem stahuje inteligenční dno naší populace. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 15:56

@Monchichik my se takhle scházeli/neschazwli 5 let třeba i s roční pauzou kdy mi tvrdil jak mě miluje.. alw vztah nechce ..já ho milovala celou dobu ale nikdy jsme spolu nebyli.. vždy jen sex a sladký řeči .. vždy jen doma.. nevím mozna mu vadil nás velkej věkovou rozdíl nebo jen potřeboval někoho s kým zabit čas ..já jen chtěla vědět jestli mu říkat to, ze jsem s nim byla těhotná .. ale mate pravdu asi nemá cenu se tím už nijak zabývat :kytka: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 15:56

@jenny.fields nic o tom nevíte tak nesudte :roll:

• Citovat
  • Upravit
210
18.8.18 15:57
@Anonymní píše:
@Monchichik my se takhle scházeli/neschazwli 5 let třeba i s roční pauzou kdy mi tvrdil jak mě miluje.. alw vztah nechce ..já ho milovala celou dobu ale nikdy jsme spolu nebyli.. vždy jen sex a sladký řeči .. vždy jen doma.. nevím mozna mu vadil nás velkej věkovou rozdíl nebo jen potřeboval někoho s kým zabit čas ..já jen chtěla vědět jestli mu říkat to, ze jsem s nim byla těhotná .. ale mate pravdu asi nemá cenu se tím už nijak zabývat :kytka: :roll:

no tak je to jasný měl te jen na sex kočko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
18.8.18 15:58
@Anonymní píše:
@Monchichik my se takhle scházeli/neschazwli 5 let třeba i s roční pauzou kdy mi tvrdil jak mě miluje.. alw vztah nechce ..já ho milovala celou dobu ale nikdy jsme spolu nebyli.. vždy jen sex a sladký řeči .. vždy jen doma.. nevím mozna mu vadil nás velkej věkovou rozdíl nebo jen potřeboval někoho s kým zabit čas ..já jen chtěla vědět jestli mu říkat to, ze jsem s nim byla těhotná .. ale mate pravdu asi nemá cenu se tím už nijak zabývat :kytka: :roll:

já bych mu to neřekla, nemá to cenu, k čemu mu to bude dobré vědět? už se tím nezabývej, najdi si někoho normálního :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@Anonymní píše:

Sorry, to není souzení, to je jen vytučnění tvých vlastních „myšlenek“ a činů. Pokud to někomu přijde normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
Ahoj. Omlouvám se za anonym ale potřebuji poradit. Je to příběh na dlouho proto jen zkratim. Vyspala jsem se s někým, kdo nikoho neměl a vztah nehledal.. nebo spise mi říkal ze vztah nechce.. milovala jsem ho proto jsem Dělala vše proto aby semnou byl :,(.. zůstala jsem těhotná a těšila se až mu to řeknu. Bylo to asi po měsíci co jsme se viděli naposledy, měl proste takové chvilky kdy mě chtěl vidět a kdy ne já byla proste slepá..chtěla jsem mu to říct s tím ze po nem nic nechci jen aby o tom věděl a čekala ze v nem třeba něco probudim.. když jsem ho jednou viděla s jinou pomalu jsem se zhroutila a dítě si nechala na vztek vzít.. aby si nemyslel ze mu chci rozvíjet vztah..prášky jsem nebrala protože mi bylo řečeno ze je to zbytečný ze dítě nikdy čekat nebudu..teď toho lituji mám strašný depky co mám dělat :( řekly byste mu to i přes to ze už má jinou a nic ho ke mě navázalo? :roll: nevím nechci vypadat jak slepice co mu chce rozbit vztah nebo tak..

Evidentně ještě nejsi připravena na to být matkou a příště radši použij rozum a kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Děkuji všem co reagovali normálně. Možná jsem udělala životní chybu ale tu udělá kazdej ne ? Děkuji za normální lidi co mají nějakou empatii a poradili bez vycitek protože to já potřebovala .. děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30408
18.8.18 16:00
@Anonymní píše:
@hanka.br. Ano na dítě se necítím ještě na nej zůstat sama v tomhle stavu :roll: nechápu proč když to přiznám stejně si ještě někdo musí rejpnour

Kdo rejpe? je to konstatování, co bys chtěla slyšet. Že jsi chudinka? To by mě zajímalo, kdo a jak ti řekl, že neotěhotníš. Jste holky s tímhle problémem jak přes kopírák. Neplodné, protože jim to „někdo“ řekl, a zázrakem těhotné s úplným pakem. Při vašem způsobu uvažování jste to vydedukovaly z bůh ví z čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.8.18 16:01
@Anonymní píše:
@lachtanice86 protože on si teď užívá a já přišla o možná jedinou možnost mít dítě .. proč bych měla trpět jen já? :nevim: proto sw ptám

Trpět? Ty si opravdu myslíš, že bude trpět tím, že ses vzdala dítěte? Neříkej mu nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 16:02

Ono je to asi jedno co člověk udělá. Myslím, ze kdybych napsala, ze jsem si dítě nechala, dockam se kritiky stejně. Člověk chce jen poradit ne soudit. Je to můj život a každý byl jednou mladý. Jestli tu mate účet jen na výsměch tak jste k smíchu vy .. pardon.. každý má v životě jiné priority a zachoval by se jinak a někdo je tak dokonalý ze mu jde vše podle plánu .. asi .. :roll:

• Citovat
  • Upravit
719
18.8.18 16:04
@Anonymní píše:

Ona jen reaguje na tvůj příspěvek, jako všichni. To sis myslela, že tě všichni poplácají po zádech a o něm budou říkat, že je hajzl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.18 16:04

@hanka.br. Mám nemoc při který je celkem nemožný otěhotnět nebo dítě při um. Opl. donosit bez lék. Dohledu .. to je ale fuk ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.18 16:06

@171Jirka ne. Čekala jsem odpověď na otázku ne řešení toho co jsem udělala co už stejně nezměnim. Vím co jsem udělala špatně nepotřebuji to slyset znovu

• Citovat
  • Upravit
719
18.8.18 16:07
@Anonymní píše:
@171Jirka ne. Čekala jsem odpověď na otázku ne řešení toho co jsem udělala co už stejně nezměnim. Vím co jsem udělala špatně nepotřebuji to slyset znovu

Neříkej mu to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria