Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Lituji toho protože jsem za nim nesla pořad přemýšlím ze mohl říct ze ho chce
ale i tak jsi psala,ze bys ho ty nechtela…tak k cemu by ti bylo vedet,ze on ho chtel?
Ja bych mu nic nerikala, ono ani neni co.. ![]()
@Kralikcek píše:
ale i tak jsi psala,ze bys ho ty nechtela…tak k cemu by ti bylo vedet,ze on ho chtel?Ja bych mu nic nerikala, ono ani neni co..
Protože si myslela, že by byli šťastná rodinka i když jí předtím měl jen na sex.
@Bandii píše:
A proč si myslíš, že by trpěl? Proč by ho mělo nějak extra trápit, že si nějaká zjevně ne moc chytrá holka, co ji měl jen na sex, když měl náladu, nechala vzít dítě jen proto, že ho viděla s jinou? Maximálně by si pogratuloval, že to hned od začátku nastavil jasně a nic si s tebou nezačal. O svou dost možná jedinou možnost jsi se připravila ty, jen ty sama.
Souhlasím.
@171Jirka píše:
Protože si myslela, že by byli šťastná rodinka i když jí předtím měl jen na sex.
ale i tak to nechapu…bud jsem natvrdla,nebo si sedim na vedeni ![]()
tak kdyby chtela s tim muzem mit rodinu, tak kdyz bych nemohla mit toho muze,tak budu alepson stastna za dite s nim
…
Ale dite nechtela,takźe asi o rodinu ji neslo ![]()
@Anonymní píše:
Tohle by nejspíš neřekl a co by to změnilo na faktu, že to dítě si nechtěla ty?
@Kralikcek píše:
ale i tak to nechapu…bud jsem natvrdla,nebo si sedim na vedeni
tak kdyby chtela s tim muzem mit rodinu, tak kdyz bych nemohla mit toho muze,tak budu alepson stastna za dite s nim…
Ale dite nechtela,takźe asi o rodinu ji neslo
Viděla ho s jinou a tak šla ze vzteku na potrat
. Já to taky nechápu.
@171Jirka píše:
Viděla ho s jinou a tak šla ze vzteku na potrat. Já to taky nechápu.
Naprosto pubertální reakce. Bohužel s takovými následky. Nevím, zda zakladatelka někde píše, kolik jí je. Možná jsem to přehlídla.
@rokris píše:
Naprosto pubertální reakce. Bohužel s takovými následky. Nevím, zda zakladatelka někde píše, kolik jí je. Možná jsem to přehlídla.
Píše, že jí 18 bylo dávno
. Jinak potrat z takovýchto „důvodů“ nekomentuji ![]()
@Anonymní píše:
No a kdyby řekl, že ho chce? Podle toho, jak se k tobě choval by s tebou stejně nebyl a nezůstal. Takže bys nakonec stejně zůstala sama. Netrap se tím, co se už stalo a nejde to vrátit, to ti fakt nepomůže.
@Anonymní píše:
@lachtanice86 protože on si teď užívá a já přišla o možná jedinou možnost mít dítě .. proč bych měla trpět jen já?proto sw ptám
tu možnost dítěte jsi ale zničila jen ty sama. Vždyt jste neměli ani vztah, vyspala jsi se s ním a pokud jsi dítě chtěla měla sis ho nechat. Neházej chybu na něj
Nadávat si můžeš jedině sama sobě. Nikdo tě ani do potratu nenutil ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@171Jirka Je jedno kolik jí reálně je. Mentálně jí je 15.,
Možná ještě míň.
@171Jirka píše:
Píše, že jí 18 bylo dávno. Jinak potrat z takovýchto „důvodů“ nekomentuji
Souhlas. Nechápu ani založení této diskuze. Ale tak zase jsem se poučila, co všechno je možné. Nerýpu. Fakt mě to hodně překvapilo.
@rokris píše:
Souhlas. Nechápu ani založení této diskuze. Ale tak zase jsem se poučila, co všechno je možné. Nerýpu. Fakt mě to hodně překvapilo.
Já myslím, že má zakladatelka docela štěstí. Mohla tu dostat slušnou čočku. Ani bych se nedivil.