Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@1Bublina píše:
To zní dobře, kde se to dá sehnat?
Třeba tady https://www.maladilna.net/…nyho-chlapa/ Ale možná je těch výrobců víc. Zkus progůglit kanystr na benzín bar.
@Anna766 net je sice plný, ale krámů… Aniž bych tu chtěla někoho urazit, půlka věci co tu padla jsou kraviny… Vtipná trička, rum, trenky… Sama bych to k Vánocům nechtěla. Pokud nekdo po tom touží, dobře pro okolí. Nicméně nechápu, proč z toho děláš esej o komerčnosti a plných obchodech. Někomu dárek koupíš hned, někomu zase ne…
@Veronikace Hrnek s monogramem je super věc! Kupovala jsem mamce na čajík a měla neskutečnou radost!!! Měli i misky a různé sady nádobí s monogramem v různých barvách. Zkusím sehnat kde jsem to koupila. Univerzální dárek pro každého, takže i pro manžela ![]()
@Čičorečka To je hezký, líbí se to i chlapům? (Asi bych se od svého ryze praktického a šetrného muže dozvěděla, že jsem mu raději za ty peníze měla nakoupit čabajku.
)
@Čičorečka zajímavé určitě na to kouknu ![]()
@Janinka356 Jé to bys byla hodná…někde jsem to viděla a moc se mi to líbilo. Myslela jsem že bych objednala hrníček s monogramem do práce alespoň by mu ho zase nevzali když by ho měl takhle podepsaný.
@Janinka356 píše:
@Veronikace Hrnek s monogramem je super věc! Kupovala jsem mamce na čajík a měla neskutečnou radost!!! Měli i misky a různé sady nádobí s monogramem v různých barvách. Zkusím sehnat kde jsem to koupila. Univerzální dárek pro každého, takže i pro manžela
Univerzalni darek pro kazdeho bych asi parnerovi davat nechtela.
Kdyz uz hrnek, nebyl by lepsi nejaky motiv na miru, neco osobniho?
Muj hlap treba miluje tricka s obrazky (je to klasicky ajtak
), kazdy rok mu nechavam potisknout a vybiram nejaky aktualni, osobni motiv, nez abych sla do kramu a vybrala neco hromadne vyrabeneho.
tedy samoze ne jako jediny darek
@Zwetta píše:
@TopSecret
Mě to nevadí.., je příjemné, když s vámi občas někdy někdo souhlasí..
![]()
![]()
Jj. To znam
prijemny pocit
![]()
@alifie píše:
@Čičorečka To je hezký, líbí se to i chlapům? (Asi bych se od svého ryze praktického a šetrného muže dozvěděla, že jsem mu raději za ty peníze měla nakoupit čabajku.)
Můj muž dostává právě čabajku a podobné od celé rodiny. Protože nevědí, co mu koupit. Mně to přijde smutný. Myslím, že se to chlapům líbí. Protože to vymysleli
předělat kanystr na benzín na bar stopro nevymyslela ženská ![]()
Jinak abych nebyla narcena, tak prispeju.
Ono chce chlapa „poslouchat“ po cely rok, o cem mluvi. Protoze jako mesic pred vanoci, a nevis co koupit ![]()
Ja to letos udelala. Zapisovala sem si to(bych na to zapomnela) a jeden vyberu.
Mmch. K cemu si davat 20 darku. Staci jeden.
A kvalitnim parfemem nikdy nic nezkazis.
A ptat se cizich lidi, kdyz ho nezname. To je pekna blbost.
Nevime, zda je zednik ci manazer. Jakou pouziva kosmetiku, co rad nosi za obleceni. Atd. Urcite nebudes zednikovi kupovat kosili od Bosse
jinak nic proti zednikum. Jen ji proste nevyuzije tak, jako manazer.
@TopSecret píše:
Ono chce chlapa „poslouchat“ po cely rok, o cem mluvi. Protoze jako mesic pred vanoci, a nevis co koupit
A kvalitnim parfemem nikdy nic nezkazis.A ptat se cizich lidi, kdyz ho nezname. To je pekna blbost.
Nevime, zda je zednik ci manazer. Jakou pouziva kosmetiku, co rad nosi za obleceni. Atd. Urcite nebudes zednikovi kupovat kosili od Bossejinak nic proti zednikum. Jen ji proste nevyuzije tak, jako manazer.
@Lalelale píše:
@Anna766 net je sice plný, ale krámů… Aniž bych tu chtěla někoho urazit, půlka věci co tu padla jsou kraviny… Vtipná trička, rum, trenky… Sama bych to k Vánocům nechtěla. Pokud nekdo po tom touží, dobře pro okolí. Nicméně nechápu, proč z toho děláš esej o komerčnosti a plných obchodech. Někomu dárek koupíš hned, někomu zase ne…
O komerčnosti tam nebylo ani slovo ty eseji.
@TopSecret píše:
Ono chce chlapa „poslouchat“ po cely rok, o cem mluvi. Protoze jako mesic pred vanoci, a nevis co koupit
A kvalitnim parfemem nikdy nic nezkazis.A ptat se cizich lidi, kdyz ho nezname. To je pekna blbost.
Nevime, zda je zednik ci manazer. Jakou pouziva kosmetiku, co rad nosi za obleceni. Atd. Urcite nebudes zednikovi kupovat kosili od Bossejinak nic proti zednikum. Jen ji proste nevyuzije tak, jako manazer.
Když to vezmu obráceně tak si třeba představim svyho chlapa,jak sem napíše kterak neví co koupit ženě k vanocům a raďte…tady se sesype spousty,věřím že v dobrèm myšlených rad ála kup lodičky(nemůžu nosit) šperky,řetízek(nenosím) kup předplatný na Chvilku pro tebe(nečtu takovè časopisy) parfém(nesnáším vůně) kup skok padákem(nenávidím výšky)…prostě to mi přijde k ničemu,když toho daného člověka neznáme.
No nic,aspoň jsem si jednou vyzkoušela jaký je to být za rypnu
![]()
@Anna766 píše:
Když to vezmu obráceně tak si třeba představim svyho chlapa,jak sem napíše kterak neví co koupit ženě k vanocům a raďte…tady se sesype spousty,věřím že v dobrèm myšlených rad ála kup lodičky(nemůžu nosit) šperky,řetízek(nenosím) kup předplatný na Chvilku pro tebe(nečtu takovè časopisy) parfém(nesnáším vůně) kup skok padákem(nenávidím výšky)…prostě to mi přijde k ničemu,když toho daného člověka neznáme.
No nic,aspoň jsem si jednou vyzkoušela jaký je to být za rypnu![]()
A jaky to je? Byt ta rypnu?
![]()