Co mi je? Časté průjmy

9
25.11.25 01:04

Co mi je? Časté průjmy

Dobrý den,

je mi 19 let a poslední 2 měsíce mám minimálně 1 denně průjmy, pokud ne tak létám i 3× denně na velkou. Trpím neustále nadýmáním a stydím se, že furt vydávám plyny :oops:. Už mi to nepřijde v pohodě :nevim:. Momentálně jsem se vzbudila s křečemi v břiše a pocitem na zvracení - přes den jsem snědla pouze 1 kus mazance bez ničeho, 1 kus bílé housky a krajíc chleba s pomazánkou a objednala (nebyl čas vařit) jsem si pizzu salámovou. Mimo to se cítím pocitově furt nemocná i když nejsem. Ptala jsem se AI a prý to může být střevní infekce, intolerance nebo dráždivé střevo. Prosím poraďte co to je nebo jestli máte podobnou zkušenost :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
25.11.25 01:13

Jinak léky neberu a k tomu mám občas bolesti hlavy, únavu, budím se často v noci, akné, úzkosti, bolesti břicha, nevolnosti - ale to je takový vedlejší dodatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
25.11.25 01:37

Zkouselas eliminacni dietu? Vysadit treba lepek, nebo laktozu? Na tvem miste bych sla na gastro, at te prohledne odbornik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.11.25 01:43
@Afrikana píše: Více

Nezkoušela, ale spíš bych to viděla na lepek. Jelikož skoro po měsíci jsem si dala mléko a moc mléčných výrobků nejím nepamatuji kdy jsem měla posledně třeba takový jogurt maximálně sýry. Pečivo a potraviny z obilí jim dennodenně. Děkuji za radu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
25.11.25 05:13

Hlavně nechodit k lékaři… Nejlepší je vyptávat se na diskusních fórech a umělé de. bility jménem Al… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
25.11.25 05:20

Jestli je tohle tvůj běžný jídelníček tak to může být z toho. Případně nějaká infekce, alergie. Běž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.11.25 05:34
@bse.pedro píše: Více
Říká někdo s ukrajinskou vlajkou na portálu pro děti a maminky, kde se každý může zeptat a poradit na otázku ohledně zdraví, ale i jiných věcí :zed:. Pokud se vám některé příspěvky lidí nelíbí nekomentujte :palec:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.11.25 05:35
@JancaS84 píše: Více

Jak kdy občas jsou horší dny a někdy zas lepší :(. Podle času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
25.11.25 06:42

Ahojky, ja jsem na tom dost podobne. Mam uz vyzkouseno, ze nemuzu laktozu. Dam si zmrzku a do dvaceti minut letim… byla jsem u lekare, kde mi rekli, ze alergii nemam na nic. Tak jsem na ne koukala jako pet na sest, ze si to prece nevymyslim. Na gastru jsem byla, take nic. Posledni dobou se mi to zhorsilo a mam podezreni, ze prestavam prave snaset i lepek… Zkus vysledovat co ti skodi a to na nejaky cas uplne omez, pak budes vedet, co nejist. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28894
25.11.25 07:50

Vysaď laktózu a celkově mléčné výrobky a uvidíš, do tří, čtyř dnů by to mělo být lepší, pokud je to ta příčina. Pokud ne, hledat jinde a klidně i s lékařem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
25.11.25 08:32
@pipina00 píše: Více

Vždyť má pravdu a dokonce ani ukrajinská vlajka na tom nic nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
25.11.25 08:40

Zkus brát pro začátek probiotika. Když nepomohou, tak k lékaři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
25.11.25 08:41

Tak začni hned u sebe s tím nekomentováním. Co je ti po tom, jakou má kde vlajku? Tady jsi na veřejném diskuzním fóru, ne v placené poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
25.11.25 08:47
@lucad77 píše: Více
… ještě s nickem „pipina“… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
25.11.25 08:48

Máš mizerný jídelníček, klidně to může být „jen“ tím. A pokud si ráda dáš občas skleničku nebo cigaretu, tak to tomu určitě nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí