Co na dávivý kašel?

1938
19.10.10 14:13

Co na dávivý kašel?

Ahoj, mám problém s kašlem. Když prodělám nějaké nachlazení nebo virózu, tak na konci léčby mě začne trápit dávivý kašel. Nevím, jak to specifikovat, protože vykašlávám, takže to není asi kašel suchý, nicméně když se začnu dávit až do zvracení, tak o vykašlávání nemůže být ani řeč. Začne to nepříjemným lechtáním v krku, tak se hned snažím něco vypít nebo sníst. Nejhorší je to na veřejnosti, asi na mě musím být strašný pohled, jak se tam dávím, tečou mi slzy.. Co na to? Můžete mi poradit? Teď jsem nemocná a kašlu, beru Stoptusin, trochu to pomohlo, ale ne 100%. Uvažovala jsem o nějakém zvlhčení do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.10 14:27

Na vykašlávání je super ACC, ale je asi jen na předpis. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
19.10.10 14:30

trpim necim podobnym - a ten ACC long je fakt super, je zaroven na podporu vykaslavani, tak tlumi drazdivy kasel
a je normalne k dostani v lekarne
 http://www.lekynainternetu.cz/…vych-tablet/

taky celkem fajn je Hedelix

• Citovat
  • Upravit
1938
19.10.10 14:31

No ja vykaslavat nepotrebuju. Vykaslavam dost bohate, hlavne rano a sem tam neco pres den. Myslim ze ACC na predpis neni, ale ruku do ohne za to nedam. Ja potrebuju nejak zmaknout to daveni. To neni o tom, ze bych potrebovala neco vykaslat, to se proste muj krk zblazni a neco mu tam jakoby vadi, ale v ten moment je to suchy kasel. Nevim, jak to popsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.10.10 14:32
TehotnaTerezka píše:
trpim necim podobnym - a ten ACC long je fakt super, je zaroven na podporu vykaslavani, tak tlumi drazdivy kasel
a je normalne k dostani v lekarne
http://www.lekynainternetu.cz/…vych-tablet/taky celkem fajn je Hedelix

No tak ja to zkusim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 14:50

ACC je volně prodejný.

Na dráždivý kašel mám vyzkoušený Mucosolvan sirup. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
19.10.10 14:56

ahoj, ja uz chrchlam 14dni… mam sinecod a mucosolvan:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanda111
20.10.10 15:59

co na dávivý kašel?

Ahoj, občas mám něco podobného. Začne mě „lechtat“ v krku a pak přijde strašej kašel a nejde přestat. Mě na to pomáhají ISLA pastilky. Když cítím dráždění, hned si jeden dám. Jsou to přírodní pastilky z islandskýho lišejníku, který vytvoří ochranný film na sliznici. Mě to zabírá na 99,9% ;) A doporučuji příchuť černý rybíz :)

• Citovat
  • Upravit
zdenka sovadinova
19.12.11 07:05

pomoc

mam takovy problem dcerka16 mi kašle až se pozvrací nevín jak dal bere antibiotika a tabletky na kašel a nic nepomaha jsem už zoufala nevíte nahodou někdo co na to mockrat vam všem děkuji za přyspěvky zdenka :lol:

• Citovat
  • Upravit
1764
20.12.11 13:08

Holky tannen sirup, na kašel SUPER. Je pro dospělné a pro děti od 3 let a navíc je to přírodní a opravdu pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika simkova
9.1.13 19:12

na kasel

Na kasel zabals sadla tepleho, davam na vlozku a na krk a zabalit dos atku nebo med citron a zazvor,, nebo citron s cukrem pije to i 4 leta holka :)

• Citovat
  • Upravit
1823
17.10.13 16:03

Ahoj, mám úplně stejný problém jako původní zakladatelka. Máte ještě někdo nějaký další tip, co s tím? S náhlými záchvaty dávivého kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
17.10.13 16:20

To muze být pertusis, to chce výtěr z krku na kultivaci test se séra a ATB na dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.10.13 17:43

Jenže při černém kašli je dávení hlavně v noci. Já je mám přes den. Když usnu, tak spím celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.10.13 17:44

A navíc to není poprvé, co to mám. Ale nikdy jsem to neměla v takové míře jako teď.

U doktorky jsem byla. Stěry neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast