Doporučte prosím volně prodejné léky

12978
19.10.10 13:20

Doporučte prosím volně prodejné léky

Ahoj.
Prosím potřebovala bych poradit s nákupem dvou léku.
Jeden potřebuji na ****žaludek - mám ho podrážděný, bolavý, nafouklý a bolí mě z něj celý trup i záda ( stane se čas od času a nic na to neberu)
Druhý ( pro maminku) - na spaní - má problém usnout, dlouho nezabírá, není odpočatá..prosím né čaje a nějaké bylinky.To už jistě vyzkoušela.

Předem děkuji za doporučení na již osvědčené a vyzkoušené léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
19.10.10 13:33

Na spaní melatonin, je to látka tělu vlastní. Není návykový. Zkus si zadat „melatonin“ do vyhledavače, vyhodí ti to spoustu informací a odkazy, kde ho sehnat.
Např. http://www.melatonin.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 13:36

Na spaní

A na žaludek bych zkusila Helicid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
19.10.10 20:52

Helicid je dobrý, ale mám pocit, že na předpis.
Na spaní - já mám osvědčený Persen forte, který sice je čistě bylinkový, ale fakt mi pomáhá. Jinak se obávám, že je potřeba řešit příčinu nespaní s doktorem (popř. psychologem), pokud je potřeba léky, je potřeba vědět proč.
Já nemám problémy se spaním trvale, ale když se nějak před nocí „rozpálím“, nebo mám nějaké starosti, či třeba se i blbec těším na další den (to mám odmala) a nemůžu usnout, vezmu si tobolku a za chvíli spím.
Když jsem ale byla opravdu přetížená, když jsem se učila na státnice, tak to mi nepomáhala ani regulérní medikace a nespala jsem, resp. velmi špatně.

• Citovat
  • Upravit
17310
19.10.10 21:59
Betty03 píše:
Helicid je dobrý, ale mám pocit, že na předpis.
Na spaní - já mám osvědčený Persen forte, který sice je čistě bylinkový, ale fakt mi pomáhá. Jinak se obávám, že je potřeba řešit příčinu nespaní s doktorem (popř. psychologem), pokud je potřeba léky, je potřeba vědět proč.
Já nemám problémy se spaním trvale, ale když se nějak před nocí „rozpálím“, nebo mám nějaké starosti, či třeba se i blbec těším na další den (to mám odmala) a nemůžu usnout, vezmu si tobolku a za chvíli spím.
Když jsem ale byla opravdu přetížená, když jsem se učila na státnice, tak to mi nepomáhala ani regulérní medikace a nespala jsem, resp. velmi špatně.

Já jsem koukala na netu a Helicid se dal normálně koupit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 11:01

Možná kynedril trochu tlumí, taky bych něco potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 14:06

Neznáte nějaké léky, které mají útlum jako vedlejší účinek - např.: která antihistaminika apod. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí