Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj
tak jsme byli na očkování a to se projevilo tím, že se vrátila bronchititida, co se léčila před měsícem antb. Malej sípá, má suchý kašel, pořád brečí, zvlášt, když zakašle, evidentne ho pálí v krku, máme ventolin, takže dostává, ale co muzem jeste koupit, co se dá dát 20 měs. dítěti na úlevu?
http://www.docsimon.cz/…-sirup-100ml
My na tenhle ruh kašle užíváme tohle
A Spiropent sirup.Ale ten je na předpis a je to něco podobného jako Ventolin ![]()
Zvlhčovat vzduch,dostatek tekutin aby se hlen mohl naředit
papavlinka33 píše:
Meds cibulovou stavou, inhalovat-naparovat
Nám dělám s cukrem. Dětem s medem.
Cibule je i výborné antiseptikum.
lokofa píše:papavlinka33 píše:
Meds cibulovou stavou, inhalovat-naparovatNám dělám s cukrem. Dětem s medem.
Cibule je i výborné antiseptikum.
jjj, a med je prirodni antibiotikum, stejne jako cesnek, taky pomaha
Příspěvek upraven 25.09.11 v 17:41
Já osobně buď psí nebo jezevčí sádlo,ale jen málo kdo ho má,a je těžké ho sehnat.Já ho mám pořád v zásobě.
tak použít něco ze psa nebo jiného zvířete je v dnešní době dost hyenismus, to, že někdo zabije psa.....
megham33 píše:
Já osobně buď psí nebo jezevčí sádlo,ale jen málo kdo ho má,a je těžké ho sehnat.Já ho mám pořád v zásobě.
A kde ho jako scháníš?Bych tomu člověku usekla ruku kdyby zabil psa kvůli sádlu ![]()
Já mám to jezevčí doma,ne psí.Máme v rodině hodně myslivců,tak od nich.I psí jsem dostala kdysi,ale neptala jsem se z jakého psa to je.Je to pořád lepší sníst lžičku sádla,než prášek antibiotik,a za 2 dny máš pokoj.
megham33 píše:
Já mám to jezevčí doma,ne psí.Máme v rodině hodně myslivců,tak od nich.I psí jsem dostala kdysi,ale neptala jsem se z jakého psa to je.Je to pořád lepší sníst lžičku sádla,než prášek antibiotik,a za 2 dny máš pokoj.
no je to o názoru.To bych nikdy nepozřela a ani dítěti to nedala.To by muselo jít hodně do tuhého ![]()
Jasně věc názoru.Nemusí se jíst,stačí jen potřít hruď.To jezevčí nesmrdí jak každý vykláda.To já radši dítěti dám to sádlo:-)
Tak hrudník, mezi lopatkama a dutiny mažu tymiánovým krémem z justu a i ten na zahlenění perfektně zabírá.