Co na plavky k vodě - silnější postava

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31287
16.5.22 13:54
@holka_z_hor píše:
@Mar__tanka1983 tak trochu psycho tohle srovnávat nemyslíš. A napsat mi že ještě že se nerozmnožuju tolerovat nebudu. Tohle je ok a kra.va už strašná Sodoma jo? :mrgreen: :lol: twl. Ještěže tu máte na koho ukazovat prstem, co byste si jinak počali. Nikoho konkrétně jsem prvním příspěvkem neurážela. Nemůžu za to, že jste vztahovačný a šlápla jsem ani kuří oko. To už je váš boj. peace

Mohla by sis uvědomit, že obezní člověk může mít úplně stejný trauma z té pneumatiky jako ten postižený z vozíku. Obojí je zdravotní problém, obojí je na první pohled viditelné, u obou by ta rada byla platná jako mrtvýmu zimník, oběma se slabší povahy vysmívají. U silných lidí je výsměch o to větší, že s tím můžou (někdy) něco dělat.
O rozmnožování by ti nikdo nic nenapsal, pokud ty bys jako první nevytasila „ještěže nemám děti“ :nevim:

• načítám...
24714
16.5.22 19:43
@Barbucha3 píše:
Nebuď vztahovačná, ve včerejší diskuzi se psalo o morbidní obezitě a obezitě, zakladatelka výslovně psala, že se nebaví o velikosti 40 apod. :roll:

No nevím, zakladatelka taky napsala hned v úvodním příspěvku, že se svou velikostí 36/38 by byla ve fitku a cyklooddílu za tlusťošku, takže se člověk hned lekl, jestli je normální a podle jakých kritérií tu morbidnost vlastně posuzuje. Ale to je jedno.

Každopádně bych volila něco jako plážové šaty nebo nějaký velký zavinovací šátek/šál k té vodě. Ale já si třeba neberu na plavky nic, co si myslí cizí lidi je mi úplně šumák.

• načítám...
TRG
5469
16.5.22 20:24

Ty plavky nezavrhuj. Zkus hledat tankiny, přívětivé střihy mívají i těhotenské plavky. A doplnit o plážové šaty, plážovou sukni, případně nějaké pončo, ať zakreješ, co potřebuješ, neupečeš se a pořád můžeš skočit do vody.

Já byla loni překvapená, jak málo bylo lidí na místech, kde ještě před pár lety bylo narváno. Krásný letní srpnový den a na pláži jedna rodina a pár lidí prošlo kolem se psy. Takže pohodička a celkem „soukromí“.

• načítám...
TRG
5469
16.5.22 20:32
@holka_z_hor píše:
@Mar__tanka1983 tak trochu psycho tohle srovnávat nemyslíš. A napsat mi že ještě že se nerozmnožuju tolerovat nebudu. Tohle je ok a kra.va už strašná Sodoma jo? :mrgreen: :lol: twl. Ještěže tu máte na koho ukazovat prstem, co byste si jinak počali. Nikoho konkrétně jsem prvním příspěvkem neurážela. Nemůžu za to, že jste vztahovačný a šlápla jsem ani kuří oko. To už je váš boj. peace

Tvůj první příspěvek v téhle diskusi byla vyloženě provokace. Zakladatelka si dělá starosti s postavou a ty sis přišla odfrknout, že jsi vděčná za svých 50 kg a přidala jsi naprosto nesouvisející poznámku o bezdětnosti. To je jako kdybych zašla do čekárny u zubaře a prohlásila: „Týžbrďo, ještě že nemám kazy a u svého soukromého zubaře nemusím čekat frontu.“ :mrgreen: Jako jo, věřím ti, že máš radost z 50 kg. Ale asi budou vhodnější diskuse, kde se o tom zmiňovat. Ne? Jsou dokonce i diskuse, kde tě za to někdo pochválí. A jsou dokonce i diskuse, kde ti napíšou, že jsi pěkně tlustá. A ty sis vybrala tuhle. Tak děkujeme, gratulujeme k hmotnosti pravděpodobně na hranici podváhy, pokud nejsi tedy podprůměrně vysoká, představu jsme si všichni udělali a teď teda co s tím plážovým oblečením.

• načítám...
577
17.5.22 02:14

Dokud se budou vsechny plnostihle zakryvat a hledat „maskovaci“ plavky a vse mozne, tak si nikdy ani jedna neuzije leto a koupani. Vzdyt i ty hubene na sobe najdou vzdy neco(male prsa, kostnaty zadek, krive nohy, velky nos…atd)
Sehnala bych si hezke barevne plavky, k tomu velky klobouk a sebevedome bych se nosila. Pak prestanou vsichni koukat znechucene, ale zacnou obdivne. Taky si vsimnou, ze vypadat dobre se da i s kg navic.

• načítám...
Alriga
17.5.22 02:51
@holka_z_hor píše:
Vyřeš si sama sebe. Máš asi nějakej problém. :*

Oprava : ty máš problém. A víme to tu všichni včetně tebe. Kdyby ty ostatní neměly ty děti, po kterých mají ta kila navic, tak by ti neměl časem kdo platit ty léky, které potřebuješ a budeš potřebovat ještě i tehdy, až těch tvých 50 kilo nebude zajimat ani dědky na společné chodbě v seniordomu.

• Upravit
2927
17.5.22 05:06

Ted jsem si objednávala plavky + takovou záclonu přes ně na sheinu… :mavam:

• načítám...
Štofik
17.5.22 05:42

:mrgreen: do důchoďáku hodně daleko, já mám ještě čas si to pořádně užívat. To slintání. Ale díky za starost o moje duševní zdraví :mrgreen: :mavam: :mavam:

• Upravit
Štofik
17.5.22 12:19
@bigl píše:
Díky Bohu za to, že jsem ve tvém věku nebyla bezdětná, bez chlapa a nemusela si chodit ulevovat na emimino. :jazyk:

Aha a myslíš že o mně víš všechno abys tohle napsala? :mrgreen: twl. Nemůžu za to že někomu vadí 50kg holka. A hned se na mě vytahuje psychika, věk a nevím co.

• Upravit
Štofik
17.5.22 12:20

@TRG zakladatelka sama s tím byla v pohodě, tak nevím co na tom se.re vás. :kytka:

• Upravit
116185
17.5.22 12:47
@Alriga píše:
Oprava : ty máš problém. A víme to tu všichni včetně tebe. Kdyby ty ostatní neměly ty děti, po kterých mají ta kila navic, tak by ti neměl časem kdo platit ty léky, které potřebuješ a budeš potřebovat ještě i tehdy, až těch tvých 50 kilo nebude zajimat ani dědky na společné chodbě v seniordomu.

Ty jsi fakt zlá. Proč tady vytahuješ psychické problémy? To je fakt zákeřný a hnusný.

• načítám...
Alriga
17.5.22 12:57
@aiwwa píše:
Ty jsi fakt zlá. Proč tady vytahuješ psychické problémy? To je fakt zákeřný a hnusný.

Jo? Já mam zrovna holku z hor ráda, ale toto bylo velice ubohé. Na hrubý pytel… :mavam:

• Upravit
651
17.5.22 12:57
@aiwwa píše:

Zato jeji chovani je laskave a na vysoke urovni. Alriga ma ale pravdu, sama by chtela, aby na ni nekdo bral ohledy a „argumentuje“ zavisti, pokud si ji nekdo dovoli usmernit, ale pro ni uz plati jina pravidla. Nesouhlas s necim nazorem neznamena zavist. Chova se jako ustekany ratlik, ktery by chtel zdrhnout zpoza plotu, ale nikdy tak vysoko nevyskoci.
Nebo tobe ty vulgarity smerem k Unudene prisly ok? Pokud chci po druhych uctu a slusne chovani, mela bych se chovat stejne.

• načítám...
Štofik
17.5.22 13:13
@Alriga píše:
Jo? Já mam zrovna holku z hor ráda, ale toto bylo velice ubohé. Na hrubý pytel… :mavam:

Je mi z tebe na blití. Abys ty prášky Jednou sama nepotřebovala, jakýkoliv. :P nebo třeba krém na vrásky, máš jich dost.

• Upravit
Pitaya1
17.5.22 13:16
@Adelineee píše:
Zato jeji chovani je laskave a na vysoke urovni. Alriga ma ale pravdu, sama by chtela, aby na ni nekdo bral ohledy a „argumentuje“ zavisti, pokud si ji nekdo dovoli usmernit, ale pro ni uz plati jina pravidla. Nesouhlas s necim nazorem neznamena zavist. Chova se jako ustekany ratlik, ktery by chtel zdrhnout zpoza plotu, ale nikdy tak vysoko nevyskoci.
Nebo tobe ty vulgarity smerem k Unudene prisly ok? Pokud chci po druhych uctu a slusne chovani, mela bych se chovat stejne.

U @holka_z_hor všichni tak nějak čekají, ostřejší vystupování, že občas někde přestřelí. Ale @Alriga si v diskuzích hraje na paní dokonalou, z hogo fogo společnosti, ale přitom vystupování v diskuzích má jak návštěvník páté cenové. I kritika se dá napsat slušně a nemusí se k tomu používat urážky a vytahovat zdravotní problémy jiných.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková