Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kruel dcera 4 roky, chci kupovat Albi kouzelné čtení, Duplo…
@kruel Ahoj, doma mam skoro rovnako staru dceru. A co ju bavi, s cim sa hra? Neviem, co chces v nej podporovat.
Tu nasu bavi tolko veci, ze pre mna je problem kupit malo
i ked je to zbytocne…rada tancuje na DVD (Ferda mravenec, Medvedik Pu, Vcielka Maja, Mickey Mouse), miluje modu a saty, kresli rada, nalepky. Vselijake pohybove veci na zem ma rada, ako cesticky, ktore si stavia v obyvacke. Zamysli sa
ja jej vzdy nieco aj na male narodky - 4.5 roka, co bude mat koncom oktobra, tak idem do M&S a vykupim Peppu Pig, alebo nieco z jej imaginarnych kamaratov. hehe
Já tedy řeším kluky 6 a 3 roky.
Ale u nás se bude kupovat Albi tužka 2× k tomu knížky, lego, vláčky atd.
Dcera loni dostala velkou sadu modelíny s různými vykrajovátky a tak, knížku, puzzle.
U babičky měla duplo zoo. S panenkami si nehraje, ráda tvoří.
Kolo dostala na jaře k narozeninám, v plánu je také koloběžka…
Jo a asi nějaký to triko s oboustranými pajetkami, to v naší školce děsně frčí…
@_0812_ píše:
@kruel dcera 4 roky, chci kupovat Albi kouzelné čtení, Duplo…
O tom albi čtení jsem také uvažovala- kterou knihu chceš konkrétně?
Náš starší bude po Vánocích mít akorát 4 roky. Dostane nejspíš kolo, další sadu kolejí nebo lega, omalovanky, razítka, domino. Dohromady s bráchou dostanou žíněnku.
@_0812_ A není lepší už třeba klasické lego? třeba lego friends? ![]()
A jakou knížku k té tužce zvolíte?
@kruel Dcera si stále hraje s duplem, má ráda zvířátka- lesopark, zoo…
ani nevím, jestli jsou i klasická lega se zvířátky ![]()
Ale já mám ještě ročního syna, tak využijem ještě dlouho…
No jasně, já už mám spoustu nakoupeno. Těžko se radí, s čím si dcera hraje ráda? Moje druhorozená od těch 4 let ujíždí na koních od Schleichu. Albi čtení máme doma, se všema knihala a nijak je to nechytá, vytáhnou to jednou za uherák. Má třeba ráda draky, takže tady za super cenu https://www.mall.cz/…cek-plaminek?… už ho mám doma ![]()
@kruel píše:
@_0812_ A není lepší už třeba klasické lego? třeba lego friends?
A jakou knížku k té tužce zvolíte?
ve čtyřech letech lego friends ani elves sama nepostaví. Duplo jo a jsou hezké sady.
Dcera bude mít o Vánocích skoro 5, pak ještě v lednu narozeniny. Lego junior, nějaký poník, knížka, modelína. Lego Junior jakž takž dá.
syn dostal k Albi tužce Dinosaury a atlas světa.
Ten Atlas si myslím, že by se líbil i holce, něco se i přiučí, je to moc pěkně udělaný ![]()
Lego záleží, jak je dítko šikovný, náš ve čtyřech ty malý kousky nedal, v pěti a půl, šesti jo…
Jinak já osobně nechávám dítko psát dopis Ježíškovi (čtyřletý kreslil obrázky) a pak nakoupila podle toho
Aspoň bude mít pocit, že dostal to co si přeje ![]()
Jinak syn okolo čtyř let dostal myslím kolo, nějaký pracovní sešity malovací (hrozně ho to bavilo), vláčkodráhu a modelínu.
@terinka4444 Teda tak ten drak je super! To se mi moooc líbí a mohlo by i dceři, děkuji ukládám si
![]()
Mrknu teda ještě na lego junior…Mám právě strach ještě kupovat duplo
aby to za rok neleželo ve skříni. Z klasického lega už si nějaký ten domek nebo ohradu pro žvířátka postaví ![]()
@kruel píše:
@terinka4444 Teda tak ten drak je super! To se mi moooc líbí a mohlo by i dceři, děkuji ukládám si![]()
Mrknu teda ještě na lego junior…Mám právě strach ještě kupovat duplo
aby to za rok neleželo ve skříni. Z klasického lega už si nějaký ten domek nebo ohradu pro žvířátka postaví
jen pozor na cenu, za tyhle peníze už dlouho nebude, tahle cena je fakt skvělá, loni se nedal koupit pod 2500. A mall začne cenynavyšovat, co jsem loni kupovala v září za 4oo, to už v říjnu stálo 2× tolik. Jo a hele, ještě je moc hezká tahle sada, teď taky za dobrý peníze https://www.mall.cz/…erky-naramky?… jsou tam dva náramky jako Pandora a hmota na výrobu vlastních korálků s postupama na různé korálky, co se pak upečou v troubě, jsou tam různé věci na zdobení těch korálků. A je tam na hodně korálků, malá si s tím vyhrála hrozně dlouho, stále jsme tvořili nové korálky, součástí je taková krabička, kam si je pak dávala a fakt si ten náramek sekládávala vždycky. prostě jak Pandora- Moc hezká sada na vyrábění.
A pokud větší lego, moje děti milují elves, draky mají věechny a letošní zvířátka jsou fajn, malá si s tím hodně hraje. Ale není to tak kreativní jako duplo, prostě postavit podle návodu a mít figurku.
Příspěvek upraven 21.09.18 v 10:12