Co na zimu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hofka píše:Evula82 píše:Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobřeJá bych nekupovala boty, ale nechám si poradit
To nevím, zatím to nevypadá, sice stojí, ale sám se ještě ani nepostaví, a je spíš po mě, já jsem měla času, začala jsem chodit až ve 13 měsících, nikam jsem nespěchala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď v tom Lidlu mají pěkné boty i kombinézy, chtěla jsem tam včera jet, ale jsou to hodně dobrý ceny, u nás ve městě Lidl nemáme a jet tam třeba zbytečně se nevyplatí, myslím si, že během včerejška, co akce začala, to bylo fuč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co mu dáš na nohy, když to nebude na fusak? Ponožky? To mu moc teplo teda nebude.
Boty bych pořídila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnyside píše:
A co mu dáš na nohy, když to nebude na fusak? Ponožky? To mu moc teplo teda nebude.Boty bych pořídila.
Kombinézu vcelku přes nožičky?:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunnyside píše:
A co mu dáš na nohy, když to nebude na fusak? Ponožky? To mu moc teplo teda nebude.Boty bych pořídila.
Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:Sunnyside píše:Kombinézu vcelku přes nožičky?:-)
- deku, když bude třeba 9 stupňů - podle mě by v tom dítěti byla ale pořád zima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evula82 píše:Sunnyside píše:Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo
Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako my
- Citovat
- Upravit
byron píše:Evula82 píše:Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako mySunnyside píše:Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo
To chodíme. Díky, podívám se
Do toho co měl když se narodil, se už podle mě teď nevleze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
byron píše:Evula82 píše:Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako mySunnyside píše:Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo
Ten jsme taky měli. Ondra spával v kočáře i v těch největších mrazech. Koukal mu jen nos a evidentně byl spokojenej. Ne tak já, když jsem musela lozit dvě hodiny venku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, nas syn je prosincovy a v lednu zacal chodit. takze sme boty urcite vyuzili. a mal aj kombinezu, aj fusak…proste co k zime patri. dnes to kupis z druhej ruky za par korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit