Co na zimu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
23.9.11 11:46
hofka píše:
Evula82 píše:
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobře :-) Já bych nekupovala boty, ale nechám si poradit :-)
Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.

To nevím, zatím to nevypadá, sice stojí, ale sám se ještě ani nepostaví, a je spíš po mě, já jsem měla času, začala jsem chodit až ve 13 měsících, nikam jsem nespěchala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.9.11 11:48

Teď v tom Lidlu mají pěkné boty i kombinézy, chtěla jsem tam včera jet, ale jsou to hodně dobrý ceny, u nás ve městě Lidl nemáme a jet tam třeba zbytečně se nevyplatí, myslím si, že během včerejška, co akce začala, to bylo fuč. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.9.11 11:48

A co mu dáš na nohy, když to nebude na fusak? Ponožky? To mu moc teplo teda nebude. :wink: Boty bych pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.9.11 11:50
Sunnyside píše:
A co mu dáš na nohy, když to nebude na fusak? Ponožky? To mu moc teplo teda nebude. :wink: Boty bych pořídila.

Kombinézu vcelku přes nožičky?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.9.11 11:50
Sunnyside píše:

Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
23.9.11 11:52
hofka píše:
Sunnyside píše:
Kombinézu vcelku přes nožičky?:-)
  • deku, když bude třeba 9 stupňů - podle mě by v tom dítěti byla ale pořád zima…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
23.9.11 11:53
Evula82 píše:
Sunnyside píše:
Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo :-)

Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako my

• Citovat
  • Upravit
328
23.9.11 12:10
byron píše:
Evula82 píše:
Sunnyside píše:
Určitě fusak dám, snad tam teda v zimě vleze, když ne, budu muset pořídit boty. Ponožky určitě ne, to by ho pěkně záblo :-)
Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako my

To chodíme. Díky, podívám se :-) Do toho co měl když se narodil, se už podle mě teď nevleze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.11 12:12
byron píše:
Evula82 píše:
Sunnyside píše:
Pořid nastavovací fusak 3v1 třeba od emitexu,použitý- na mimibazaru jich je dost…Já ho pořídila a je výbornej, bez fusaku by zmrznul, teda pokud chodíte na delší procházky jako my

Ten jsme taky měli. Ondra spával v kočáře i v těch největších mrazech. Koukal mu jen nos a evidentně byl spokojenej. Ne tak já, když jsem musela lozit dvě hodiny venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.9.11 12:42

ahoj, nas syn je prosincovy a v lednu zacal chodit. takze sme boty urcite vyuzili. a mal aj kombinezu, aj fusak…proste co k zime patri. dnes to kupis z druhej ruky za par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat