Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kromě zmíněného ještě taky Rutin, nebo Ascorutin (ten je i s céčkem).
No tohle není moc normální, něco na to ještě určitě je, třeba gynekolog
Moje MS je v tomto stadiu první dva dny. V práci horor, když musím co 15-30 minut na wc.
@Anonymní píše:
Moje MS je v tomto stadiu první dva dny. V práci horor, když musím co 15-30 minut na wc.
Bezvadný jsou na toto menstruační kalíšky…
@kamiŠ píše:
Bezvadný jsou na toto menstruační kalíšky…
díky, ale nechci.
Já měla šíleně silnou MS, ještě než jsem začala brát pravidelně železo (měla jsem anémii). Tak jestli to třeba nemůže být i nedostatkem železa ![]()
Pokud se to do par hodin nezmirni…na pohotovosti ti pichnou Pambu…ta to zmirni hodne…
@Anonymní píše:tak jako učitelka bych měla těžký problém
První dva dny mám taky silný menses, beru to jako normální věc. Krevní testy má v normě. Kromě časté výměny vložek je na hygienu výborný bidet, pro dobrý pocit.
Já mám podobné potíže normálně a zabírá mi jasmínový čaj. Většinou ho piju ve směsi, ale když chci silnější účinek i samostatně.
Přišla jsem na to náhodou, když jsem si koupila černý čaj s jasmínem a pila během nejhorších dnů. Po několika šálcích to byl tak výrazný rozdíl, že jsem si ho koupila samostatně a když se účinek potvrdil, tak ho teď používám pravidelně. Pro mě je výhoda i to, že taky zmírňuje bolesti. Zřejmě uvolňuje křečovitost svalstva. ![]()
Jestli Ti nevadí léky, tak si kup Ascorutin a ber po dobu menstruace 3× denně.