Co nám pomohlo na bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
8.7.13 23:35

Co nám pomohlo na bříško

Holky, musím se s vámi podělit. Vyzkoušela jsem kdeco, ale tohle funguje okamžitě a ještě budu mít svalnaté nohy :) Poloha na tygříka na chvíli pomohla, to jsem brala jako malý zázrak. Ovšem velkým je něco jiného. Malou držím jako při kojení a péruju v nohách, jako bych chtěla udělat dřep (stačí se snížit tak o 10-20 cm, víc ani nedám). A pořád nahoru dolů. U nás stačí třeba 2-3× po 3-5 minutách a je KLID. Dnes to dcera dotáhla k dokonalosti, začala u toho sát :) Čekala jsem, kdy se poblinká, ale ustála to :) Taky pomáhá polštářek s peckama, ale ten spíš tulí. A bubnovat prsty na plínu, zaujme ji to a nemá čas starat se o bříško. No a dnes rada nad zlato od doktorky - Espumisan dát 10-15 minut před kojením, aby zabral. Taky to do toho letáku mohli napsat, dávala jsem těsně před kojením a bylo to na dvě věci. Dnes jsem dala 10 minut předem (i když je to docela fuška vydržet těch 10 minut, malá chce pít hned včil okamžitě) a bylo to o 80% lepší.
Možná tohle všechno znáte, já si připadala jak Alenka v říši divů, že taková blbost jako „posilování s dítětem v náruči“ pomůže. Kdyby to některá z vás zkoušela, dejte vědět, zda pomohlo, zajímalo by mě. Tak ať bříška nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.7.13 23:47

No většinou maminky hopsaj na balonu. Po pár týdnech mají tendence hopsat z okna, protože maj odvařený záda, dítě těžkne… Veškeré kinetické uklidňovací metody jsou velice ošemetné a velmi těžko se jich zbavuje. U 5kg miminka si člověk říká, že vydrží, u 8-10kg už to tak vtipné není.
Pak to odnese kolikrát dítě, protože se to odnaučuje vyřváváním :|
A na espumisan bacha, může způsobovat zácpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.7.13 23:53
@Gladys píše:
No většinou maminky hopsaj na balonu. Po pár týdnech mají tendence hopsat z okna, protože maj odvařený záda, dítě těžkne… Veškeré kinetické uklidňovací metody jsou velice ošemetné a velmi těžko se jich zbavuje. U 5kg miminka si člověk říká, že vydrží, u 8-10kg už to tak vtipné není.
Pak to odnese kolikrát dítě, protože se to odnaučuje vyřváváním :|
A na espumisan bacha, může způsobovat zácpu

Naštěstí pružím fakt jen chvilku, zabírá to rychle (ale praktikuju to teprve 3 dny). Já mám spíš odvařené záda z toho věčného nošení, když řvala. Jasně, že z toho taky nejsem nadšená, ale když jí to pomůže.. Jsem zastánce nehoupání, nemáme ani houpací kočár, což většina lidí nemůže pochopit.
Jo a se zácpou problém rozhodně nemáme :) Esp. používáme max. 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
9.7.13 00:04

Uspavala jsem natrasanim az do 9 měsíců, kdy uz se to pri osmi kilech a třeba víc nez pul hodině natrasani fakt nedalo a odnaucila jsem ji to celkem snadno. Natrasala jsem pekne poctive rucne, zadne hopsani na balonu :) Takže je to indy vindy jako všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.7.13 00:15

Ale já tak neuspávám, používáme to jen na bolavé banděro. Navíc doufám, že za měsíc ji to přejde, bude mít 3 měsíce. A to snad 8 kg mít nebude, věřím, že 4 kg nepřibere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.7.13 00:16

Potreby u koliky a ruzne,,vychytavky,, se meni ze dne na den.Ted jsi nadsena, chapu, ale zitra to zabrat uz memusi. Jinak i nam esp.zabral.Diky bohu. Tve nadseni muze rychle pominout. Jeden den chce hoosat tve dite, druhy den ty z okna :mrgreen:.Jako prave ja nyni po noseni a uspavani 12kg smradete od 19:00 uz padam na hubu :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
9.7.13 00:21
@FikuLenka píše:
Ale já tak neuspávám, používáme to jen na bolavé banděro. Navíc doufám, že za měsíc ji to přejde, bude mít 3 měsíce. A to snad 8 kg mít nebude, věřím, že 4 kg nepřibere :)

jasne ja to pochopila byla to spis reakce na gladys. I kdyz moc nechápu jak to muže na bolavy břicho pomáhat…ale je klid to je hlavni, chápu. Ten kolikovej řev je dost silenej. Po 3 mes by to fakt mělo přejít, u nás uz asi po druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.7.13 00:24
@FikuLenka píše:
Ale já tak neuspávám, používáme to jen na bolavé banděro. Navíc doufám, že za měsíc ji to přejde, bude mít 3 měsíce. A to snad 8 kg mít nebude, věřím, že 4 kg nepřibere :)

chapu tve nadseni, mela jsem ho taky.Pak to byl kocarek v byte pres prah, koupena samo houpacka, vibr. lehatko, hopsani, chozeni, zavinovani, drnkani, poklepovani, houpani v naruci, kojeni v leze, sede snad i ve stoje :D, pecky plinka medvidek do mikr. trouby :mrgreen:..autosedacka na tvrdem, mekkem ci v ruce i ve 3 rano :mrgreen:.Vzdy zabralo neco na par dnu, nadseni-zklamani. A to u dcery druhorozene.Rady moc nejsou, kazde dite je jine a potreba nd prezit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.7.13 07:46
@wildcherry píše:
chapu tve nadseni, mela jsem ho taky.Pak to byl kocarek v byte pres prah, koupena samo houpacka, vibr. lehatko, hopsani, chozeni, zavinovani, drnkani, poklepovani, houpani v naruci, kojeni v leze, sede snad i ve stoje :D, pecky plinka medvidek do mikr. trouby :mrgreen:..autosedacka na tvrdem, mekkem ci v ruce i ve 3 rano :mrgreen:.Vzdy zabralo neco na par dnu, nadseni-zklamani. A to u dcery druhorozene.Rady moc nejsou, kazde dite je jine a potreba nd prezit :mrgreen:.

Koukam, ze jsem mela nakonec stesti, ze nazabiralo vubec nic :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.7.13 10:19
@Pipi 00 píše:
Koukam, ze jsem mela nakonec stesti, ze nazabiralo vubec nic :mrgreen:.

no bylo to silene obdobi :lol:.Hlavne kdyz jsem u prvni dcery toto neznala. Prisla jsem si jako nepouzitelna matka co nevi uz co delat :lol: Diky bohu to trvalo snad do tech 3,4 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.13 10:20

Ahojky, na bolení bříška jsou nejlepší kapky Biogaia, u nás stojí 600 kč, ale v Polsku v lékárně 250kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.7.13 10:55
@břidoček píše:
Ahojky, na bolení bříška jsou nejlepší kapky Biogaia, u nás stojí 600 kč, ale v Polsku v lékárně 250kč

Cha, pozor na to. BioGaiu jsme v Polandu kupovali před dvěma tydny, stoji sice 250 kacek, ale je to polovicni baleni nez u nas, takze zas tolik neusetris. Zatím nam nijak zvlast nepomohly.

Co se tyce bolavého briska a houpani - no, nadsena jsem, to je pravda a kazdy den se desim, kdy to prestane zabirat :) A taky netusim, jak ji to muze ulevit od bolesti, ale je to tak. Vzdycky pozoruje, co se to s ni deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.13 14:55
@FikuLenka píše:
Cha, pozor na to. BioGaiu jsme v Polandu kupovali před dvěma tydny, stoji sice 250 kacek, ale je to polovicni baleni nez u nas, takze zas tolik neusetris. Zatím nam nijak zvlast nepomohly.Co se tyce bolavého briska a houpani - no, nadsena jsem, to je pravda a kazdy den se desim, kdy to prestane zabirat :) A taky netusim, jak ji to muze ulevit od bolesti, ale je to tak. Vzdycky pozoruje, co se to s ni deje.

To víš, sto dětí a sto bříšek a na každé zabírá něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+