Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, poradí někdo, co napsat hezkého na pomníček miminku, které nám umřelo
???
Byl jsi sice s námi krátce ale navždy zůstaneš v našich srdcích.
Je mi to moc líto, že vás to potkalo ![]()
tak to nevim co napsat asi mas preklep. 4.11., ale 4.12.
To musi byt hrozne krute tohle. Ale co takhle Andilku nezapomeneme.
Nebo Andilku odesel si aby si nas chranil, nezapomeneme.
Fakt nevim. Doufam ze me to v zivote nepotka. Sarinka ti dava aspon radost a nadeji!! Musis byt silna pro ni i pro manzela.
Kelynko, je mi líto co tě potkalo.
Setkala jsem se s tebou už v jiné diskuzi. Sama nějaký text na náhrobek nemám ale moc se mi líbí co napsala Iduška. Přeji ti hodně sil. ![]()
Kely, pokud teď nevíš a nechceš psát fráze, tak nápis se tam dá vytesat dodatečně… až v tobě uzraje to, co tam chceš o malém mít. My jsme hrob nechtěli, ale když nad tím uvažuju, možná by tam byla jen data, to by mluvilo za vše… ![]()
Je mi moc líto co se vam stalo. My mame na pomnicku toto - tezko je janicko bez tebe zit kdyz tve srdicko prestalo tak nahle bit.
Ani nevím jak to vyslovit, přijmi mou úpřímnou soustrast, to je smutné
Snad bych Ti pomohla :
Tiše spinkáš, v srdcích našich však žiješ.....
Spi sladce, spi.....nikdy nezapomeneme…
Kelynko, nenapsala bych asi žádný veršík.
Možná maximálně něco střízlivého, třeba Jednou sejdeme se v nebi.
Samuelkova smrt pro vás musí být velice bolestná. ![]()
har.
Kely, moc mě to mrzí
Nás to bohužel potkalo taky, 1. prosince… je to hrozný už tak a ještě takhle před Vánocema…My máme Davídka doma v urničce. Hrobeček asi nebudeme chtít. Tak nějak mě uklidňuje že je tu se mnou
Jinak nápis se mi líbí něco s andílkem a tak…a nebo i obrázek miminka s křídlama tam vytesat, andělíčka…Vím že je to těžký, moc těžký ![]()
Je mi to moc líto. Tyto slova se hledají těžko
Naše láska Ti patří navždy
Nezapomeneme na Tebe…
S láskou Tě chováme v srdci
![]()
Mamka dávala synům zahrát na pohřbu- Princi můj maličký spi. Dodnes se u této písničky rozpláče. Tak třeba obměna. Spinkej můj maličký, spi…
slzy mám v očích..holky jste tak moc silné…já bych se asi zbláznila…obdivuju Vás!! ![]()