Snaha otěhotnět - co nás teď čeká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
2.9.11 20:14

ano já vím, jsem z toho rozpačitá :-( , mám pocit, že když jsem mladá a mám „fůru“ času, tak se prostě nic neřeší. žádná vzatá krev, nic. na spermio ke kožní, podmínky otřesný. na hnusným, starým, smradlavým záchodě. doted manžela obdivuji, že to zvládl! uvidím, jaký bude další postup, ale jinak asi vážně začneme navštěvovat CAR. Alespon by nám udělali „pořádná“ vyšetření a našly příčinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.9.11 21:48

no ty podminky ohledne toho spermiogramu byvaji nekdy opravdu poduroven…ale v centrech by na to mely byt specialni mistnosti…
a kolik Ti je? ono bohuzel dneska tak nejak na veku nezalezi, cim dal vic paru ma dnes problemy…a v Carech pomuzou, ja do neho chodim od cervence a jsem rada,ze se to zaclo resit a jsem tak nejak pod dohledem…jen doufam,ze to nebude beh na dlouhou trat a pomuzou nam brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
3.9.11 08:24

Ahoj, jsem tu sice taky nová ale moje začátky s bojem o mimi jsou dost podobné.Ani já nemenstruuji bez injekce, zkoušela jsem kontryhel i cvičení,ale tělo se určitě samo nesrovnalo. U vás bych volila navštívit CAR,tam jednak udělají pořádny spermiogram a potřebná vyšetření a začne se to řešit. My jsme tam začali chodit v mých 24letech, trvalo to tedy 5let než jsme se dočkali těhu, ale nyní máme krásného chlapečka a pro druhé mimi si půjdeme zase do CAR. Neděs se jak dlouho nám to trvalo,u každého to takhle není :-))))Hlavu vzhůru,důležitá je psychická pohoda, lehce se to říká…,znám to, ale věř mi :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
6.9.11 17:19

Děkuji! Pomáhá mi už jen to, že na to nejsem sama a i že je spousta holek a žen, které měly/mají problémy a že se jim přes to všechno podařilo otěhotnět! Je mi 24, já vím, že jsem mladá, ale je to běh na dlouhou trať a lepší začít řešit problémy dřív než později. A podmínky pro miminko by jsme také měli..teď jen, jestli se to někdy povede. :nevim:
Ještě jedna otázka. Musíme mít do CARU doporučení od gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
6.9.11 17:25

Ne, nemusíte. A věk je jedině výhodou, rozhodně lepší, než to začít řešit o deset let později… Já se do CARu dostala poprvé v šestadvaceti a rozhodně tam na nás nikdo skrz prsty nekoukal, prostě jsme měli problém s otěhotněním a oni jsou tam od toho, aby to řešili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.9.11 20:56

Ahoj holky :-) tak já jsem zdárnej příklad toho že to jde,taky ms sama od sebe nedostanu a když jsme chtěli miminko tak mě můj gyndař poslal na různá vyšetření a pak mi nasadil clostilbegyt který mi pomohl prakticky hned první měsíc a nyní už máme skoro 7letého prcka doma,bohužel teda podruhé už mi nezabral a nyní jsem objednaná do CAR a uvidíme co nám poví.Odjakživa mám vysokou hodnotu testosteronu a po laparce mi bylo řečeno že u mě neprobíhá ovulace :think:

Ale teď jsem docela ráda že nejsem sama kdo má s pravidelnou ms problémy,hlavně to neberte tak že vám to přeju :wink: ale určitě budete mít takové štěstí jako já a taky se dočkáte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.9.11 14:17

Hned se člověk cítí lépe, když ví, že to někomu vyšlo a měl stejný/podobný problém. Samozřejmě vše je individuální, ale tohle prostě považuji za nejpodstatnější. Uvidíme co bude dál. Ale CAR asi bude jasná volba, tak snad nám pomůžou.
Děkuji všem za názory a podporu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.9.11 14:23
ugluk píše:
Zasla bych do caru a nechala se poradne vysetrit oba dva. Treba to spermio nebude tak katastrofalni a treba tu ovulaci bude stacit jenom trochu popichnout, ale je lepsi mit v tom jasno. Bylinky jsou krasna vec, ale pokud cely zivot prirozene nemenstruujes, chtela bych znat pricinu, muze to byt prkotina a muze to byt neco, co bez doktoru nevyresite ;-)

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital