Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Terezxx vítej v klubu ![]()
Já si beru i několik normálních, (starších)
a ty síťované tam je jich myslím 10 ![]()
A co bych nebrala jsou nocni kosile. Mela jsem sice jednu vlastni, ale stejnak jsem ji nepouzula. Vymenila jsem denne 2-3 nemocnicni kosile. Byl mi sileny hic, a jelikoz byly mrazy, tak se vetrat moc nedalo. Jen na chvili pustit vzduch a konec.
Jinak my teda mely spotrebu toaletaku asi lvuli tomu, ze jsme nemely ty ubrousky. Ale rucniky na spodek jsem mela taky.
@Krista 1 i kdyby toaleťák, hele. Rodila jsem čtyřikrát a nikdo si neutíral frndu klasickým ručníkem. Fakt ne.
Nehledě na to, že spousta žen je po porodu ve sprše 30× denně, některé tam chodí vykonávat potřebu.
@Capricorn61 někde dají dvě košile na pobyt a nazdar, na víc nemáš nárok. ![]()
@Terezxx já u prvního měla obyč kalhotky a zvládla jsem to, ale teď jsem si nechala poradit a vzala si sitovany a bylo to naprosto skvělý, nosila jsem je i pak doma, vzhledem k tomu, že jsem byla po císaři, nikde nic netlacilo a krásně vetralo.. Takže za mě určitě sitovany ![]()
@JanaDaR hmm, tak jsem si hrdě myslela, jak už to nemám nachystaný ale jak vidím tak jdu zas prebalovat kufr ![]()
@JanaDaR Tak to jsem rada, ze jsem nastesti mela narok na ty kosile, kdyz ne na jidlo 😂 😂
A plenek si berete cca. kolik? Já mám zabalené balení po asi 80 kusech, ale tím mám 3/4 tašky plno a se zbytkem vypadám, jako bych se do porodnice spíš stěhovala než tam jela jen porodit
Vůbec nemám představu, kolik plen na den novorozeně potřebuje ![]()
@Capricorn61 já jim na to kašlala a kradla jsem je rovnou z místnosti, kam jim to vozili z prádelny. Ne každý byl tak odvážný, takže jsem je tam občas brala i pro spolubydlící. ![]()
@Krista 1 píše:
@JanaDaR hmm, tak jsem si hrdě myslela, jak už to nemám nachystaný ale jak vidím tak jdu zas prebalovat kufr
Taky tak
A po dnešní návštěvě lékárny můžu jít zítra zase ![]()
@Terezxx Ja nemela za celou dobu kojici kosili ani podprdu.
Ty nemocnicni kosile mely knofliky, a brala jsem si klasickou sporstovni podprdu a ta mi vyhovovala cele kojeni. Vubec jswm to nehrotila.
Za me zupan jsem nebrala, byl tam hic, i na chodbe, tudiz by zbytecne zabiral misto ![]()
A mozna to bude znit blbe, ale pribalila jsem chlapovou pouzitou kosili, at muzeme s mimcem cichat tatinka 😍
@Capricorn61 píše:
@Terezxx Ja nemela za celou dobu kojici kosili ani podprdu.Ty nemocnicni kosile mely knofliky, a brala jsem si klasickou sporstovni podprdu a ta mi vyhovovala cele kojeni. Vubec jswm to nehrotila.
Za me zupan jsem nebrala, byl tam hic, i na chodbe, tudiz by zbytecne zabiral misto
A mozna to bude znit blbe, ale pribalila jsem chlapovou pouzitou kosili, at muzeme s mimcem cichat tatinka 😍
To já v županu courala všude mimo pokoj. A hlavně na chodbě, kde byla hromada cizích lidí jsem se v něm cítila tak nějak pohodlněji ![]()
Košili jsem si koupila jednu v Kaufu jako na porod.
Na knoflíky a pak doufám, že budu mít k dispozici erární, protože co si pamatuju, tak jsem byla věcně špinavá a ta spotřeba košilí byla šílená.
A kojící podprsenka byla taky kapitola sama o sobě
Strašně nerada kupuji takové věci a mě furt žádná neseděla
Ale jednu tu nejméně nepohodlnou jsme nakonec taky sehnala
![]()
@JanaDaR ja vymyslala, ale chlap je takovy, ze nemam kupovat specialni hovadiny.
A muzu rict, ze to, co rikal, ze nemam zbytecne kupovat mi fakt nechybelo ![]()
@Terezxx Plenky tezko rict. Ja mela balik, nestacil, protoze jsem tam byla tyden. Takze aspon balik, pokud mas moznost, ze chlap doveze, tak bych vic nebrala. My dokonce mohly skocit do lekarny, ktera byla v nemocnici
@Terrinka93 kalhotky? Jedine z pepca, troje za 4o korun. Latkove jsou mi prijemne nez sitovky, a hlavne mi to nebylo lito po 6 nedeli vyhodit ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.