Co nosíte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Když jsem ještě v kanclu dělala, nosila jsem to, co na jaře a na podzim. Šaty, sukně, saka, halenky. V práci bylo teplo a přijela jsem autem před budovu, takže jsem nikde nezmrzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, vy co pracujete v kanceláři. Zajímalo by mne co v tomhle mrazivém počasí nosíte do práce?
Vám v kanceláři netopí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje oblíbené oblečení v těchto dnech jsou mikinovité šaty, takže nemám holé ruce a pod to dám teplejší punčocháče. Nebo silonky, sukně a dlouhý rukáv. Dále mám hodně svetrových šatů, na to hodím venku jenom bundu a je mi teplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teplejší punčocháče a šaty, sukně, halenky, někdy nějaké pěknější triko. Když potřebuju joo komfort, beru si spodky a na ně džíny nebo freddy diwo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosim jen saty a sukne a normalni silonky, v Brne moc zima neni a do prace to mam cca 15 min salinou (nekdy jezdim s muzem autem, ma to po ceste). Zima mi po ceste neni a v praci mame normalni teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, vy co pracujete v kanceláři. Zajímalo by mne co v tomhle mrazivém počasí nosíte do práce?
Dziny, triko s dlouhym..u vas se netopi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci mám svetr a teplý ponožky. Kolega si provokativně nasazuje čepici když se větrá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdím do práce na kole, v práci se umyju a převléknu do kostýmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do práce chodím celoročně v šatech, případně prodloužených tunikách.
V zimě k tomu kabát, bavlněné legíny nebo punčochy, v létě samotné nebo s legínama pod kolena.
Cestu do práce přežiju v tom samém i v -20, nechodím do práce kilometry v závějích
![]()
V kanclu už je normální teplota - Kolegyně je zmrzlina, takže často já mám šaty bez rukávů, ona rolák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosím džíny, dlouhý svetr a bagančata (venku péřovku, čepici), ale asi to přehodnotím, protože se mně už dva nadřízení ptali, jestli nemám málo peněz, a neměli by mi přidat… Se mně to celkem dotklo.
Ostatní nosí kostýmky nebo šaty a kozačky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsem tehotna, takze nosim, do ceho se zrovna vejdu
Nejcasteji saty nebo sukne a halenka, pod to puncochace nebo leginy a navrch kancelarsky svetrik. Kozacky z kterych se prezouvam a lehky kabat, takova zima jeste letos nebyla, abych vytahla neco teplejsiho. Kolegove casto vetraji, tak mam v kanclu tlusty svetr a deku pres nohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tááák, já to blbě pochopila. Tak to nosím hlavně onyx boox, můj poznámkovník