Co nosíte do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TO_IT
6.3.22 23:08
@Kakika píše:
Termosku a svačinu. Někdy i oběd. To ale vlastně nosím i v létě :think:

Jo tááák, já to blbě pochopila. Tak to nosím hlavně onyx boox, můj poznámkovník :D

• Citovat
  • Upravit
20971
7.3.22 00:56

Někdy jenom ručník. Home office a striktní zákaz kamer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.3.22 06:41

Šaty a jarní kabát. Na nátlak muže mám teplejší punčochy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
7.3.22 07:50

Když jsem ještě v kanclu dělala, nosila jsem to, co na jaře a na podzim. Šaty, sukně, saka, halenky. V práci bylo teplo a přijela jsem autem před budovu, takže jsem nikde nezmrzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79799
7.3.22 07:52
@Anonymní píše:
Holky, vy co pracujete v kanceláři. Zajímalo by mne co v tomhle mrazivém počasí nosíte do práce?

Vám v kanceláři netopí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
7.3.22 08:09

Moje oblíbené oblečení v těchto dnech jsou mikinovité šaty, takže nemám holé ruce a pod to dám teplejší punčocháče. Nebo silonky, sukně a dlouhý rukáv. Dále mám hodně svetrových šatů, na to hodím venku jenom bundu a je mi teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
7.3.22 08:19

Teplejší punčocháče a šaty, sukně, halenky, někdy nějaké pěknější triko. Když potřebuju joo komfort, beru si spodky a na ně džíny nebo freddy diwo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10025
7.3.22 08:47

Nosim jen saty a sukne a normalni silonky, v Brne moc zima neni a do prace to mam cca 15 min salinou (nekdy jezdim s muzem autem, ma to po ceste). Zima mi po ceste neni a v praci mame normalni teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
7.3.22 10:42
@Anonymní píše:
Holky, vy co pracujete v kanceláři. Zajímalo by mne co v tomhle mrazivém počasí nosíte do práce?

Dziny, triko s dlouhym..u vas se netopi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
7.3.22 10:42

V práci mám svetr a teplý ponožky. Kolega si provokativně nasazuje čepici když se větrá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
7.3.22 10:45

Jezdím do práce na kole, v práci se umyju a převléknu do kostýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.3.22 10:58

Do práce chodím celoročně v šatech, případně prodloužených tunikách.
V zimě k tomu kabát, bavlněné legíny nebo punčochy, v létě samotné nebo s legínama pod kolena.

Cestu do práce přežiju v tom samém i v -20, nechodím do práce kilometry v závějích :lol: :lol:
V kanclu už je normální teplota - Kolegyně je zmrzlina, takže často já mám šaty bez rukávů, ona rolák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 11:20

Já nosím džíny, dlouhý svetr a bagančata (venku péřovku, čepici), ale asi to přehodnotím, protože se mně už dva nadřízení ptali, jestli nemám málo peněz, a neměli by mi přidat… Se mně to celkem dotklo. :think: Ostatní nosí kostýmky nebo šaty a kozačky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
705
7.3.22 20:12

Jsem tehotna, takze nosim, do ceho se zrovna vejdu :D Nejcasteji saty nebo sukne a halenka, pod to puncochace nebo leginy a navrch kancelarsky svetrik. Kozacky z kterych se prezouvam a lehky kabat, takova zima jeste letos nebyla, abych vytahla neco teplejsiho. Kolegove casto vetraji, tak mam v kanclu tlusty svetr a deku pres nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat