Co oblékat dítěti do PT?

479
1.9.23 10:05

Co oblékat dítěti do PT?

Ahoj, syn v pondělí nastupuje do připravené třídy na ZŠ a vůbec nevím, jak by měl chodit oblékaný. Je mi jasné, že první den bude mít rifle, ale nevím co ty další dny. Přípravná třída funguje hodně formou her, odpoledne bude v družině a nevím jestli nakoupit rifle nebo tepláky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
1.9.23 10:11

Je to jedno. Nebo myslis, ze v teplakach ho vyloučí?

@Niki.J.B. píše:
Ahoj, syn v pondělí nastupuje do připravené třídy na ZŠ a vůbec nevím, jak by měl chodit oblékaný. Je mi jasné, že první den bude mít rifle, ale nevím co ty další dny. Přípravná třída funguje hodně formou her, odpoledne bude v družině a nevím jestli nakoupit rifle nebo tepláky. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
1.9.23 10:33

Dneska nosí děcka i do celou základku tepláky do školy Tak myslím že je to jedno. Dala bych nějaké lepší slušivější. nebo jsou i tepláky riflového vzhledu na bonprix, ty se mi líbí.

https://www.bonprix.cz/…tone-943697/

https://www.bonprix.cz/…tone-956461/?…

mají jich tam více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
1.9.23 10:35

Syn nosil a nosí stále pleteninové kalhoty. Vidím hodně děti v teplákách, pokud nejsou roztrhané, tak mi to ani moc nevadí a ani s těmi roztrhanými nic neuděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
1.9.23 10:37
@KKK85 píše:
Dneska nosí děcka i do celou základku tepláky do školy Tak myslím že je to jedno. Dala bych nějaké lepší slušivější. nebo jsou i tepláky riflového vzhledu na bonprix, ty se mi líbí.

https://www.bonprix.cz/…tone-943697/

https://www.bonprix.cz/…tone-956461/?…

mají jich tam více

no za takové peníze bych to děcku na válení do školy nekoupila. Vidím, co dělají, jak "vytírají " podlahu, občas se opatlají barvičkama, svačinou atd. Někdy jdou ven na vycházku, ze které se někteří vrátí jako malá čunčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
1.9.23 10:39
@vokishka píše:
no za takové peníze bych to děcku na válení do školy nekoupila. Vidím, co dělají, jak "vytírají " podlahu, občas se opatlají barvičkama, svačinou atd. Někdy jdou ven na vycházku, ze které se někteří vrátí jako malá čunčátka.

dala jsem jen tip… dcera nosí legíny většinou nebo rifle od první třídy. Legíny v ceně cca 200-400… záleži zda HM nebo adidas, nike… a rifle vesměs výprodeje teď má troje ze zary po 220Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.9.23 10:45

Děkuji za rady. Ty džíny na gumu v pase doma nějaké i máme, jiné synovi ani nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
1.9.23 10:49

Za mě tepláky patří ve škole akorát do tělocviku. Dětem by se měla vštěpovat nějaká kultura oblékání. Pak se není čemu divit, že potkám v Národním divadle na baletu lidí v orvaných riflích… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.9.23 11:21

@Niki.J.B. chodíš do práce a mezi lidi v teplakach? Já ani manžel ne, takže tepláky tak max na tělocvik a do školy klukovi kalhoty, rifle, chino kalhoty…
Jak píše @nozu jak se jednou budou oblékat v dospělosti, je částečně naše práce, jak je oblékáme v dětství.
Už jsem to tu psala do diskuzí x krát…

• Citovat
  • Upravit
7349
1.9.23 11:24
@nozu píše:
Za mě tepláky patří ve škole akorát do tělocviku. Dětem by se měla vštěpovat nějaká kultura oblékání. Pak se není čemu divit, že potkám v Národním divadle na baletu lidí v orvaných riflích… :roll:

tak já vidím trošku rozdíl mezi školou a národním divadle… dcera do školy střídá rifle, legíny, džegíny… ale když jdou do divadla jde slušně…šaty, sukně apod… nebo focení atd…Já mám i do kanclu rifle s dírami na kolenách…ale jak je nějaká schůzka, jednání tak si je nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
1.9.23 11:44
@KKK85 píše:
tak já vidím trošku rozdíl mezi školou a národním divadle… dcera do školy střídá rifle, legíny, džegíny… ale když jdou do divadla jde slušně…šaty, sukně apod… nebo focení atd…Já mám i do kanclu rifle s dírami na kolenách…ale jak je nějaká schůzka, jednání tak si je nedám…

Ano, ale v teplácích nechodíte ani jedna… Ten příměr jsem dala schválně extrémní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.9.23 11:44
@Anais Brno píše:
@Niki.J.B. chodíš do práce a mezi lidi v teplakach? Já ani manžel ne, takže tepláky tak max na tělocvik a do školy klukovi kalhoty, rifle, chino kalhoty…
Jak píše @nozu jak se jednou budou oblékat v dospělosti, je částečně naše práce, jak je oblékáme v dětství.
Už jsem to tu psala do diskuzí x krát…

Převážně pracuju na HO, takže většinou začínám v pyžamu a převlékám se na porady, přes pauzu na oběd a podobně :lol:
Jde mi spíš o to, že mám obavy, aby mu bylo pohodlně, pokud si bude většinu dne hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
1.9.23 11:50
@nozu píše:
Ano, ale v teplácích nechodíte ani jedna… Ten příměr jsem dala schválně extrémní.

Nevím co bych dávala klukovi do školy… ale asi bych pořídila ty teplákové rifle.. to mi příjde jako takový kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
1.9.23 13:13
@Niki.J.B. píše:
Převážně pracuju na HO, takže většinou začínám v pyžamu a převlékám se na porady, přes pauzu na oběd a podobně :lol:
Jde mi spíš o to, že mám obavy, aby mu bylo pohodlně, pokud si bude většinu dne hrát.

Většina riflí je s elastanem a mají regulaci v pase…
To jako vážně vaše děti celou dobu chodí v teplakach všude? Že až s nástupem do školy řešíte, co jim normálního obléct???

• Citovat
  • Upravit
7349
1.9.23 13:23
@Anais Brno píše:
Většina riflí je s elastanem a mají regulaci v pase…
To jako vážně vaše děti celou dobu chodí v teplakach všude? Že až s nástupem do školy řešíte, co jim normálního obléct???

Dcera co chodila do školky nosila jen legíny víceméně.. měla jedny rifle vždy na rok. Mylsím že se mění styl oblékaní ze školky přechodem do školy… ve školce dcera legíny, na to softshelky, triko, mikina a šla… školou přibylo rifli, džegin, i svetříky, šaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí