Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
holky buďte rádi že jen chrápou a nemají apnoické pausy
to je pak teprve šílenost a teror
ti lidi jsou pak třeba vzhůru i 70× za noc,totálně nevyspaní,unavení a i jejich protějšky,pokud se to nedá vydržet tak dietu na zhubnutí,přidat pohyb,případně nechat spát v jiném pokoji nebo vyhnat do spánkové laboratoře.jiné řešení není.ale když my jsme schopné porodit tak nevidím důvod-krom finančního,proč by chlap nemohl zvládnout minizákrok na měkkém patře. ![]()
ale ten finanční důvod je docela veliký, na chodníku jen tak 10000 nikdo nenajde bohužel ![]()
Ajka a Domi píše:
holky buďte rádi že jen chrápou a nemají apnoické pausyto je pak teprve šílenost a teror
ti lidi jsou pak třeba vzhůru i 70× za noc,totálně nevyspaní,unavení a i jejich protějšky,pokud se to nedá vydržet tak dietu na zhubnutí,přidat pohyb,případně nechat spát v jiném pokoji nebo vyhnat do spánkové laboratoře.jiné řešení není.ale když my jsme schopné porodit tak nevidím důvod-krom finančního,proč by chlap nemohl zvládnout minizákrok na měkkém patře.
Petulle začít mu chystat zdravou snídani do práce,domů nekupovat žádné nezdravosti,aspoň ho to nebude pokoušet a až přijde z práce,vzít mimi,kočár a jít na procházku.uvařit mu bílý čaj.záleží zda by to všechno zkousnul.někteří chlapi jsou protivní jak nemají své pohodlí
Peťi já chápu že desítka je moc,je to moc i pro mně,ale tak budou se vrácet třeba daně,tak můžete z toho třeba,jestli nějaké dostanete
za ten případný klid to stojí.je fakt že se to nemusí povést na 100procent,bohužel.ale ikdyby se to zmírnilo a vyspali byste se oba tak by to byl úspěch
Příspěvek upraven 08.02.11 v 10:56
petullle a vy nemáte nebo nedokážete ušetřit 14 tis, když je tvůj manža manažer??
vždyť 14 tis se dá ušřit raz dva, ne? a nebo si ten zákrok můžete vzít na splátky ![]()
Laser - jen se v krku „něco seřízne“. Je to bezbolestný ambulantní zákrok.
Viděla jsem o tom dokument v tv. Ten muž co to absolvoval si to moc chválil. A hlavně jeho žena
Prý je kvůli chrápání spoustu rozvodů !
Znam jeden pripad, otec mel stejny problem, teda jeste porad ma, co vim, (3roky jsem s nim nemluvila).
Zkouseli doma vsechno, aromatizovane polstare, caje, masaze, vonne olejicky, atd. nic nezabralo.. Pak si nejak usetril penize a sel na tu operaci nosni prepazky, slibili mu, ze to 100% zabere, a ono hovno… ![]()
Dve noci to bylo v klidu, a pak to zacalo zase.. a jeste hur, chrape jeste vic nez predtim… ![]()
ono že je manager neznamená že vydělá hodně peněz vyděla tak max 20 čistýho a máme dluhy a ty zaplatit musíme to je pro nás přednější a splátky nám nikdo neda bohužel
a navíc co když to nevyjde jak tu holky píšou mi budeme o hladu protože nebudeme mít peníze a 14 tisic v haji, to chce opravdu neco jinyho a zacit u toho hubnuti
nepř. zuzka píše:
petullle a vy nemáte nebo nedokážete ušetřit 14 tis, když je tvůj manža manažer??vždyť 14 tis se dá ušřit raz dva, ne? a nebo si ten zákrok můžete vzít na splátky
Já bych tu operaci neřešila. To spíš doktoři doporučujou, ale neznám ještě nikoho, komu by to pomohlo. ![]()
s tím už jsme pomalu začali, ale ty procházky jsou horší protože on přijíždí domu kolem 6 no a malou koupeme v půl 7 takže už to na procházku není
maximalne o vikendu kdy ho teda donutim jit semnou ale vzteka se ![]()
Ajka a Domi píše:
Petulle začít mu chystat zdravou snídani do práce,domů nekupovat žádné nezdravosti,aspoň ho to nebude pokoušet a až přijde z práce,vzít mimi,kočár a jít na procházku.uvařit mu bílý čaj.záleží zda by to všechno zkousnul.někteří chlapi jsou protivní jak nemají své pohodlí
tak já nevím,já byla ted na semináři u nás ve špitále a byli tam doktoři ze spánkové laboratoře a i sestřička a většinou se to povede,je tak dvacet procent,kdy ten člověk necítí zlepšení.ale těch 80 je myslím dost,,ne?bohužel je to i o financích.
tak leda že by si manža našel ještě brigádu na pár hodin na odpolko a šetřil na toto
jinak mě nic nenapadá,ale to zhubnutí určitě zkuste
![]()
jej tak mu do kanclu pořiď aspoň steper nebo ten točící kruh a zrcadlo
at o pauze se protáhne,pořád sedět není OK.
chápu že v šest večer uý na procházku mít chuť nebude,jsem myslela že končí tak ve tři. ![]()
on jako porad nesedi u pocitace kdyz ma sluzebky tak sedi zase za volantem
ale sedí
je dost zdechlý a každý pohyb mu dělá utrpení
no budu muset na něj být tvrdá protože takhle to dál nejde ![]()
Ajka a Domi píše:
jej tak mu do kanclu pořiď aspoň steper nebo ten točící kruh a zrcadloat o pauze se protáhne,pořád sedět není OK.
chápu že v šest večer uý na procházku mít chuť nebude,jsem myslela že končí tak ve tři.
A jako jak ucpat nejakou dirku
myslela jste ritni otvor nebo otvor na penisu?
![]()
@motylice12456 píše:
A jako jak ucpat nejakou dirku![]()
myslela jste ritni otvor nebo otvor na penisu?
![]()
![]()
Nejlepe obe, bych rekla
![]()