Co potřebuji, abych mohla učit v MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
25.1.19 12:33

@thrisamanx tak to po vas chteli neco, co mit nemusite, kdyz nechcete…samozrejme se vam zvedne plat s VS ;) v zakone to fakt neni…dokonce s mamkou je ucitelka, co ma jen stredni pedagogickou skolu a vyjimka to teda neni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.1.19 13:02

@Kukacka123 Ok, já mluvím jen z vlastní zkušenosti. Po všech mých kamarádkách VŠ požadujou, já mohla dělat pouze asistentku. A když jsem něco hledala, všude v inzerátech prostě požadovali vš, málokdy jim stačila maturita. A má teta si vš musela dělat po 30letech zkušeností, i když maturitu měla. Jinak by musela jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.1.19 14:07

@thrisamanx chteli to pred nekolika lety schvalit, ale v zakone to neni. Muze to byt jen pozadavek dane MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.19 20:34
@Tichošlápek píše:
Stačí střední škola, ale to ti zabere delší čas než se udělat bc ;)

2r. zabere dalkove druha maturita, Bc. 3r. a ano staci stredni pedagogicka skola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.1.19 21:39

Jako já tomu prd rozumím… Ale dcera chodila do soukrome MS a na hudební nástroj uměla jen jedna učitelka z 6ti. :think: . Neměli ani pedagogické vzdělání ale pouze nejake zdravotní(rychlokurz) nebo tak něco. Tenkrát se to řešilo na Facebooku že tam dělají učitelky bez vzdělání pedagogickeho a nikdo to neřešil protože to splňovalo normy MPSV :think: snad tu zkratku píšu dobre :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat