Co jiného používat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
10.12.17 11:39
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal já vim no. Kamoska to takhle dělá prakticky co sexuálně žije a nikdy nic.@Innocence me taky po praskach bylo zle :( brala jsem Mercilon a pak Lindynette nebo jestli to pisu dobře.
Já jsem měla HA Sinela a Mirelle, myslím, že to píšu správně. Obě jsou nízkohormonální a stejně mi dělaly paseku.
Takže fakt nevím, už teď se toho děsím :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.12.17 12:09

Zůstává mi rozum stát kolik lidi so mysli, ze prerusovana souloz je řešení :zed: Vždyť tohle se učí snad uz na základce. Pak nemáme mit tolik svobodných matek, kdyz vzdělání a sexuální gramotnost vypada takhle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
10.12.17 12:16

@Alkata Mne zase zustava rozum stat z toho, ze nekdo neumi poradne cist. Prerusovana v pripade dlouholetych vztahu, kde pripadne dite by nebyla zadna tragedie a kde si dotycni uvedomuji jistou miru rizika. Nasi sexualni gramotnosti se opravdu zabyvat nemusite :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
10.12.17 13:05

No taky jsem se snažila vymyslet, co by bylo nejlepší, ale s kondomy to není ono, krémum nevěřím, tělísko v sobě mít nechci, ať hormonální nebo nehormonalni, sterilizace je moc definitivní, takže zatím beru HA, i když to taky není ono, snížená chuť na sex, ale aspoň vím přesně kdy budu mít MS a dá se to s ní regulovat, mám ji krátkou… Kdyby se dalo vymyslet něco lepšího a spolehlivého, krom abstinence, jdu do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.12.17 13:09
@Alkata píše:
Zůstává mi rozum stát kolik lidi so mysli, ze prerusovana souloz je řešení :zed: Vždyť tohle se učí snad uz na základce. Pak nemáme mit tolik svobodných matek, kdyz vzdělání a sexuální gramotnost vypada takhle :roll:

Trosku mimo ne?
A ano, treba pro me je prerusovana souloz stejne spolehliva spolecne s hlidanim plodnych dni, jako kazda jina antikoncepce. A vyrvavat, ze to uci na zakladce je opravdu hloupost. Tam se uci zaklady biologie. Tezko tam vysvetluji pojem prerusovana souloz.

• Citovat
  • Upravit
3395
10.12.17 13:48

Používáme pharmatex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
10.12.17 14:11

@Alkata
Jasně! To je názor! :palec: :potlesk: všichni do sebe pojďme rvát ty svinstva :palec: pak je tu tolik holek co nemůže otěhotnět :palec: strašně se pak diví, brali tolik let antinu a když ji vysadí jakto, že to nejde? :D já měla antikoncepci poprvé jak mi bylo 16, měla jsem tehdy starou doktorku jaká ještě dělala po dvou měsících užívání jaterní testy. Po dvou měsících jsem ji musela přestat užívat, jaterní hodnoty byly katastrofální. Řekla mi, že už nikdy antikoncepci brát nemůžu. Za rok šla do důchodu a nastoupil mladší doktor. Po třech letech jsem si teda nechala po přemlouvání napsat antinu znova, ujištěna, že je šetrná k játrům a nic mi nemůže udělat. Že testy po dvou měsících jsou zbytečne. Nicméně jsem si je vydupala. S světě div se, jaterní testy zase katastrofa. Nejhorší je že mi nic nebylo, říkám si kolik tak je holek co si kurví zdraví… Je to svinstvo, nikdy už bych to do sebe nervala. Mám dvě děti, obě plánovane a na první pokus. Přerušovanou soulož praktikujeme už takových 6let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.12.17 14:18

Zkuste pesar s nějakým spermicidem, docela funkční je s tím i jen takový ten kyselý přírodní gel, který jednak funguje jako lehký lubrikat a především má lepší konzistenci a je bez vůně, zatímco pharmatext prostě je cítit.

A kondom k tomu jen v plodné dny - netřeba je složitě počítat, hlídají to apky na telefon.

šetrnější hormonální antikoncepce než prášky je nuvaring.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
10.12.17 14:25

Osobně jsem před cca 4 lety byla velmi spokjená s Nuvaringem. Teď už jsem ovšem v přechodu, takže nic nepotřebuji. Ale nuvaring mi velmi vyhovoval - je to nízkohormonální a nejde přes játra, účinná látka se vylučuje přímo „na místě“. Bála jsem se přibírání, ale naprosto v pohodě.
A prášky bych nezavrhovala šmahem všechny - jestli jsi nesnesla dvoje - troje, to nic neznamená. Však antikoncepcí přibívá - na trhu jsou od té doby nové tipy, takže to chce vyzkoušet. Jo, a Nuvaring se dá „brát“ 3 měsíce v kuse, takže pohoda.
Ale pokud se tu necháš zmasírovat, že prášky jsou fuj a škodí, tak nevím, jedině to tělísko. Aby jsi se každý měsíc nervovala…to já bych volila prášky a mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.12.17 14:36

Já taky nemůžu antinu ze zdr. důvodů, zatím to řešíme prezervativem, ale v budoucnu to chci řešit svou sterilizací. Dvě děti máme, třetí nechci ani za nic, takže to pro mě vypadá jako jediné řešení. Nechci pesar, tělíska a pod a přes to otěhotnět. Byla bych pak nucena jít na potrat nebo si dítě nechat a v obojím případě bych nebyla šťastná. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.12.17 14:37

Jinak podotýkám, že malou jsme „vyrobili“ na poprvé, pharmatex máme deset let, bez problémů, nepoužívali jsme k tomu nic dalšího

Když se používá správně, je stejně účinnný jako hormonální antikoncepce, vychází i lépe než kondom,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
10.12.17 14:56

@Lucius08 Copak mluví o tom, že jediný antikoncepce je hormonální? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
10.12.17 15:13

Také jsem řešila, velký problém. Nakonec mám nehormonální tělísko se stříbrem půl roku, ale ještě kojím, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
10.12.17 15:17
@Anonymní píše:
Ahojky všem :kytka:

Chci se poradit… :think:
S přítelem rok používáme kondom. On ho nechce ale ví, ze já se bojím přerušovaně tak vezme i když říká jak moc necítí.. :? Stejně vždycky :oops: :lol:… Chtěla bych se poradit.. Co používáte vy za antiko. Já prášky mela dvakrát v životě. Nebylo mi dobře :( rozhazena cela… :roll: Přerušovaně se bojím, dvě děti uz mám. Třetí v plánu není - určitě ne teď :nevim: a znám kolik holek skrz to otehu. Nějaké ty náplasti, tělíska? Všechno hormony.. :zed: :roll: omlouvam se za anonym :oops: :pankac:

Děkuji za odpovědi a krásný předvánoční čas :kytka: :srdce:

Ahoj,

jsou injekce, hodně kamarádek na tom bylo přes vysokou, nedoporučuje se pokud brzy chceš děti (drží se v těle), což tvůj případ není, tak by to mohla být možnost.
Pak to tělísko, ne všem sedne. Četla jsem diskuze, kde holky měly prohozené cykly, hodně krvácely. A semnou ve skupince byla maminka, které tělísko vypadlo aniž by si všimla a otěhotněla. ovšem zda holky měly hormonální nebo nehormonální :nevim: Ale třeba muj gynekolog byl velkým zastáncem tělísek, než tablety, tak doporučoval tělíska.
Náplast jsem se setkala jen s jednou spolužačkou, která na ni byla celou střední a ačkoli je to druh, kteremu nejléně věřím, tak asi funguje dobře.
Nikdy jsem neznala nikoho, kdo by používal pesar, nebo se spoléhal jen na spermicidní gely :nevim:
Přerušovaná soulož je nejméně spolehlivá a dle mého je to blbost, dvojnásob, pokud jsi neměla s otěhotněním problém.

Asi bych šla do nehormonálního tělíska a uvidíš, jak na to bude tvé tělo reagovat. Ale recenze tedy moc povzbudivé nejsou :mrgreen:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 15:42

Všem děkuji za názor :potlesk: :kytka:

Mám právě zaryto ze při prerusovane souloži stejně jde z chlapa ta kapicka lásky kde už můžou spermie byt :think: :nevim: Jiné je to u párů co kdyby mimi bylo nevadí ale já jsem opravdu v situaci kdy se to vůbec nehodí :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1