Co přítelkyni k narozeninám
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Určitě by měla radost z osmnácti růží, nebo z nějakého šperku
vyrobeného na míru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dej ji nejaky zazitek, pokud ma vsechno tak tu tezko budem neco vymejslet…
spolecna vecere v dobre restauraci, nejaky welnes, k tomu bych dala neco
osobniho, nechat zaramovat vasi spolecnou fotku a podobne. Aspon me by to
potesilo vic jak nakej luxusni dar za tisice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No, moc si jí nerozmazluj, ať si zvyká na realitu Dala bych něco originálního. Žádný luxus
dárek. Pronájem chaty s krbem na víkend někde na břehu jezera (rybníka,
jakýkoliv vodní plochy), dát jí tam růže, naservírovat večeři,
svíčky, šampaňský…a dárek třeba prstýnek. Nebo náušnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak třeba 18 růží, šperk, parfém
Nějaký welnes, společná večeře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
K osmnáctinám jsem od přítele (teď manžela) dostala puzzle s naší
fotkou. Byl to jeden z nejhezčích dárků co jsem od něj dostala. A to má
talent na vymýšlení krásných dárků. Je zvláštní, že jde většinou
o drobnosti, ale takové které potěší a dlouho se na ně s láskou
vzpomíná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Borůvka1990 píše:
No, moc si jí nerozmazluj, ať si zvyká na realituDala bych něco originálního. Žádný luxus dárek. Pronájem chaty s krbem na víkend někde na břehu jezera (rybníka, jakýkoliv vodní plochy), dát jí tam růže, naservírovat večeři, svíčky, šampaňský…a dárek třeba prstýnek. Nebo náušnice.
Jasne, a pristi rok auto, nejaky mensi, at ji hned nerozmazli, zadny
luxus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola píše:
Jasne, a pristi rok auto, nejaky mensi, at ji hned nerozmazli, zadny luxus
Jako proč? Zážitky, chvíle strávené spolu o romantických chvilkách se přece nevyváží penězi. Welnes, drahý restaurace atd je blbost, ale chatka (teď v zimě za pár korun, pokud to není na horách), večeři nachystá sám a drobný šperk nestojí majlant. No ne? Však je možný, že si to budou pamatovat celý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Borůvka1990 píše:
Jako proč? Zážitky, chvíle strávené spolu o romantických chvilkách se přece nevyváží penězi. Welnes, drahý restaurace atd je blbost, ale chatka (teď v zimě za pár korun, pokud to není na horách), večeři nachystá sám a drobný šperk nestojí majlant. No ne? Však je možný, že si to budou pamatovat celý život.
pokud je rozmazlená tak jí tohle stačit nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Borůvka1990 píše:
Tak asi ji nepozve do chatky s palandou a neda ji buzuterii, ne? To neni zase podle mne uplne levny darek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A ptal ses jí co by chtěla? Myslím že více ocení když jí splníš nějaké její přání než bys jí překvapil třeba něčím na co zrovna nemusí mít náladu (bráno s rezervou) nebo to nevyjde podle tvých představ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Co tátovi k 46 narozeninám?
- Přítelkyně vojáka
- Nesnáším přítelkyni mé dcery
- Domácí poukazy pro přítelkyni
- Vím, že přítelkyně mého bratra ho podvádí.
Potřebuji radu. Přítelkyně bude mít 18. narozeniny a já vůbec nevím, co jí koupit. Mně je 23, takže si můžu dovolit i dražší dárky. Jenže mi přijde, že chce a má jen samé drahé věci, je od rodičů trochu rozmazlovaná, nikdy nepracovala. Tak mi prosím poraďte třeba i nějaké konkrétní darky, ktere by ji mohly udelat radost. Jinak obcas na forum zabrouzda, proto radeji anonymně.