Co proti svědění při AE?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
11.3.12 09:14

Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
11.3.12 09:40

Někdy můžeš hledat příčiny jakou chceš ale nenajdeš…my to máme dědičné po mamce měla jsem to jen jako malá,pak spoustu let nic a až před pár lety…špouštěč byl psychický a ted i kdybyhc nejedla nic to mít budu ;) dělá to taky počasí jakmile bude sluníčko vždy to mně i dětem zmizí objevuje se to víceméně jen pře zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
11.3.12 10:58

Kde je vůle, tam je cesta ;) S psychikou se dá taky pracovat… pokud není vyřešen problém psychický, tak s tím jde těžko hnout .

Atopický exém - stres, éčka a civilizace
To jen pro příklad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.3.12 11:05

samozřejmě, že spouštěčem je taky stres, ale já razím to, že jde o spojení fyzický dispozice s nějakým spouštěčem. já měla AE od dětství a pak mi zmizel ze dne na den, když jsem ukončila už v dospělosti jeden vztah. u dětí na to má jídlo hrozně velký vliv..je pět základních alergenů - mléko, soja, ořechy, ryby a vejce, pokud tohle přestaneš při kojení konzumovat a vytrváš dostatečnou dobu, tak velmi pravděpodobně ekzém začne mizet. ale musí se to dodržovat důsledně, jinak je to jako bys nedržela nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
11.3.12 11:10
Saroya píše:
samozřejmě, že spouštěčem je taky stres, ale já razím to, že jde o spojení fyzický dispozice s nějakým spouštěčem. já měla AE od dětství a pak mi zmizel ze dne na den, když jsem ukončila už v dospělosti jeden vztah. u dětí na to má jídlo hrozně velký vliv..je pět základních alergenů - mléko, soja, ořechy, ryby a vejce, pokud tohle přestaneš při kojení konzumovat a vytrváš dostatečnou dobu, tak velmi pravděpodobně ekzém začne mizet. ale musí se to dodržovat důsledně, jinak je to jako bys nedržela nic.

Tak u nás to jídle teda nebylo :nevim: mně se to vše spustilo kdžy umřel brácha…pochopila byhc se staršímu synovis e to spustilo po narození mladšího ale co teda maldší?nejedla jsem skoro nic ale je fakt že maldší to nemá starší to má dost a á ted taky ale mladší nemá ani flíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
11.3.12 11:12
Crystal87 píše:
Saroya píše:
samozřejmě, že spouštěčem je taky stres, ale já razím to, že jde o spojení fyzický dispozice s nějakým spouštěčem. já měla AE od dětství a pak mi zmizel ze dne na den, když jsem ukončila už v dospělosti jeden vztah. u dětí na to má jídlo hrozně velký vliv..je pět základních alergenů - mléko, soja, ořechy, ryby a vejce, pokud tohle přestaneš při kojení konzumovat a vytrváš dostatečnou dobu, tak velmi pravděpodobně ekzém začne mizet. ale musí se to dodržovat důsledně, jinak je to jako bys nedržela nic.
Tak u nás to jídle teda nebylo :nevim: mně se to vše spustilo kdžy umřel brácha…

Tak to máš těžký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
11.3.12 15:32

eLenaF děkuji.A nemůže to mít dcera z vody ty pupínky?Máme docela tvrdou vodu.Já dceři do vody na koupání nic nedávám žádný olej,používá jen ten šampon hipp.Nevíte někdo o nějakým olejíčku do vody co třeba tu vodu změkčuje?Nebo nějakej olej do vody bez barviv apod.Taky jsem jí poprvé celé léto dávala opalovací krém Garnier kids 50 a pak jsem přestala mazat a vylezly ty pupínky,nejsou červené mají barvu kůže.Vypadá to jako husí kůže.Děkujii za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27009
11.3.12 16:23

zkoušela jsi jí mazat od nivey SOS krémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.3.12 17:19

do vody třeba mlíko od weledy, nebo ovesnou koupel taky někdo používá, ale tu jsem neměla, tak neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 18:46
Saroya píše:
do vody třeba mlíko od weledy, nebo ovesnou koupel taky někdo používá, ale tu jsem neměla, tak neporadím

Já měla ovesnou koupel, pro malou i sebe. Je dobrá :palec: ale bacha pak ve vaně klouže to :lol:

JInak jsem se chtěla zeptat s tim vynecháním potravin. Co sója?Děkuji
Zakladatelka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5185
11.3.12 21:46

Nečetla jsem celou diskuzi, takže nevím jestli tady už někdo nezmiňoval mast od Hádka. Kamarádovy dcery mají atopáka po své matce ale fakt síla! V noci se ze spánku škrábou a trápí se tím už dost dlouho. Minule jsme se pootkali a ptala jsem se na holky a řikal, že jeho mast jim pomáhá. A to už zkoušeli kde co. Takže je to sice zprostředkovaná rada, ale za zkoušku nic!
Naše malá má penízkový ekzém a mám ho objednaný, tak snad nám taky pomůže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
12.3.12 09:54

Holky zkoušela jsem i sos krém od nivei,ale teda už je to tak půl roku.Za jak dlouho když mažete má být vidět nějakej efekt změny a nebo taky,že to nepomáhá?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
27009
12.3.12 10:04

nebo konopnou mast?ono záelží i jakej atopák přesně máš my máme suchou formu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
12.3.12 13:58

My atopák nemáme,jen už více jak pů roku máme na ručičkách a na nožičkách jemné pupínky,vypadá to jako puchýřky.Očkovali jsme v září priorixtetra za týden na to vyrážka,která nám ještě nezmyzela.

• Citovat
  • Upravit
104
12.3.12 14:25
berusa.m píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, takže nevím jestli tady už někdo nezmiňoval mast od Hádka. Kamarádovy dcery mají atopáka po své matce ale fakt síla! V noci se ze spánku škrábou a trápí se tím už dost dlouho. Minule jsme se pootkali a ptala jsem se na holky a řikal, že jeho mast jim pomáhá. A to už zkoušeli kde co. Takže je to sice zprostředkovaná rada, ale za zkoušku nic!
Naše malá má penízkový ekzém a mám ho objednaný, tak snad nám taky pomůže. :palec:

prosííím hodte sem odkaz na toho Hádka!! díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek