Co proti svědění při AE?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stavros
12.3.12 16:12

:think: Holky ještě by mě zajímalo nemůžou to být molusky co má moje dcera?Už se s nima léčíme dlouho a hlavně jsou to pupínky barvy kuže a uprostřed je hnis tak na vymáčknutí.Nevíte jestli molusky svědí?Dceru ta vyrážka nesvědí.

• Citovat
  • Upravit
alča kosova
11.8.13 01:38

atopický ekzém

Chci přidat něco o AE. samozřejmě si děti hlídejte a neládujte je třeba citrusy, ale příčina nikdy není jednoznačná a jedna. kolikrát to vůbec není jídlo, stačí projít např. kolem vůně do zásuvky. žiju s tím už 40 let a je to peklo. netrapte děti zbytečnými zákazy, ono to stejně nijak nepomáhá :( omlouvám se jestli jsem vás tím naštvala, ale bohužel, je to tak. lék určitě existuje, ale na trhu není a nikdy nebude. kosmetika, i ta léčebná, je tak obrovský bussines, že účinný prostředek nikdy nikdo vyrábět nezačne. stejně jako motor na vodu…bohužel

• Citovat
  • Upravit
2830
26.11.13 22:58

A nehorší je, že z byznysu se dělá další byznys… několik měsíců jsem sháněla speciální návléky pro syna aby se neškrábal… to byl teda výkon… nakonec mi pomohla jedna dobrá dušička, takže po několika měsíčním boji jsme sehnali… ale drahá sranda :cert: jenže já bych dala fakt cokoliv za noc bez zakrvavených polštářů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alča kosova
26.11.13 23:32

ještě něco k AE

JESTLI MŮŽU RADIT, ZUBY NEHTY SE BRANTE LÉČBĚ KORTIKOIDY (INJEKCE NEBO TABLETY). RADĚJI SE ZA KAŽDOU CENU SNAŽTE DOSTAT DO LÁZNÍ A K MOŘI. JÁ JSEM VŠE KVŮLI PRÁCI A PENĚZŮM ZANEDBALA A I PŘES STRAŠNÉ ZHORŠENÍ JSEM Z LÁZNÍ SPĚCHALA DO PRÁCE, K MOŘI NEJELA VŮBEC, NEBYLY PENÍZE, NEBYL ČAS. ALE TĚLO JE SVINĚ, TĚLO SI PAMATUJE A LÉČBA KORTIKOIDY MI VYVOLALA MNOHEM ZÁVAŽNĚJŠÍ PROBLÉM-JE MI 40 A SPUSTILA SE MI CUKROVKA! A TA JE NAPOŘÁD A ZHORŠUJE I EKZÉM. PROPUKLA BY DŘÍV NEBO POZDĚJI, ALE TAKHLE JE TO SKUTEČNĚ MOC BRZY. TAK SE SNAŽTE VOLIT TU PŘÍRODNÍ VARIANTU I KDYBY NA CHLEBA NEBYLO, DOSLOVA, MOŘE, LÁZNĚ A VÍRA A LÁSKA! TA TOTIŽ PŘENÁŠÍ I HORY :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek