Co říkáte na módu značkových teplákových souprav?
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petruše80 já rifle nenosím, nejsou mi pohodlný, fakt jen kalhoty. Teda teď mám jedny těhotenský s nějaký jako měkký rifloviny, ty jsou docela v pohodě, ale v horku se to nedá nosit, v dešti se to nedá nosit, prostě naprd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
V teplákách jsem jako malá chodila do kravína ráno pro čerstvý mlíko
ale tak proti gustu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na druhou stranu furt lepší tepláky (pěkné, čisté, dobře střižené) než vietnamský legíny velikosti S na postavě velikosti XL pod kterými prosvítají půlky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire91 muž říká, že se to nosí do krámu místo košíku, že to je na chleba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
Na druhou stranu furt lepší tepláky (pěkné, čisté, dobře střižené) než vietnamský legíny velikosti S na postavě velikosti XL pod kterými prosvítají půlky![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua píše:
Kristovanoho, tak drahý ohoz na hřiště? Bych se bála, že si to zašpiním nebo roztrhnuJá myslela že nahřiště to chcete brát proto, abyste mohly s děckama blbnout na průlezkách a klečet v písku, což bych si v teplákovce za 2 litry nelajzla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire91 Já jim říkám nasrávačky
a nosím už jen tenhle střih ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem třeba z vesnice a v teplácích chodím pořád… mám celou Adidas teplákovku ale nosím to zvlášť…nevidím na tom nic zvláštního kdybych byla z města tak asi nejdu jen tak v teplácích ale holky berte to tak proc odsuzovat takový styl když na tohle to prostě je…takový ooděv je pro volný čas tak v tom nevidím problém a já to říkám tak…když není člověk nebo dítě špinavé a nemá zaprané oblečení tak v tom nevidím problém nesoudím lidi za to jak vypadají každý s eoblíká jak se cítí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to teda prijde hrozny. A kdyz uz bych musela, radsi bych si koupila obyc teplaky, rozhodne ne Adidas nebo Nike. A nemam pocit, ze by to bylo in. Pred par lety letely v Emerice a na zapad od nasich hranic tyto teplakovky http://fashion.telegraph.co.uk/…herston.html# Ale ani to me nepresvedcilo. Okamzite se to vytaha na riti a na kolenach a fakt to vypada desive. A jedna technicka, co to je harem trico???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
Na druhou stranu furt lepší tepláky (pěkné, čisté, dobře střižené) než vietnamský legíny velikosti S na postavě velikosti XL pod kterými prosvítají půlky![]()
![]()
![]()
Souhlasím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire91 píše:
no tahle docela jo no, myslela jsem jedině přes nějaký anglický e-shop.
Jo, tam to asi bude levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud v teplakach, tak jedine v techto, viz. obrazky.
A to tak max. do obchodu na rychlovku, anebo s malou ven
. Libi se mi to, ale jako obleceni na nakupy, ven, do mesta, to bych nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire91 píše:
Já zas moc nemusím harémky, pardon, ale říkám jím usrávačky
Správně jsou to nasrávačky - mají to napsané i v indických prodejnách na stojanech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit