Co říkáte na módu značkových teplákových souprav?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2331
4.9.12 22:00

Prodávám sportovní oblečení a mezi náma dají se koupit i hezké tepláky za dobrou cenu..a v těch bych se teda na „písek“ jít nebála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.9.12 22:01
@Gzuza píše:
Já jsem třeba z vesnice a v teplácích chodím pořád… mám celou Adidas teplákovku ale nosím to zvlášť…nevidím na tom nic zvláštního kdybych byla z města tak asi nejdu jen tak v teplácích ale holky berte to tak proc odsuzovat takový styl když na tohle to prostě je…takový ooděv je pro volný čas tak v tom nevidím problém a já to říkám tak…když není člověk nebo dítě špinavé a nemá zaprané oblečení tak v tom nevidím problém nesoudím lidi za to jak vypadají každý s eoblíká jak se cítí…

Jakej styl? To jsou hadry do telocvicny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.9.12 22:01
@Petrule78 píše:
ne ne, nekupovala jsem si to kvůli hřoišti, ale kvůli pohodlnému oblečení. Vzhledem k tomu, že v mém zaměstníní chodém oblékaná elegantně, podpatky, atd…tak jsem ráda, když přijdu z práce, vezmu tepláky, tenisky a jdeme ven, klidně i do města nebo na nákupy…

Já jsem zjistila, že pohodlných je spousta jiných věcí - třeba i pláťáky a balerínky nebo třeba kapsáče a ty tenisky, ale už není člověk prostě v teplákách, které se snaží pozvednout tím, že jsou teda jako značkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 22:03

@Dufka nezlobte se na mě, ale osobně nevidím důvod nařknout paní, že nosí hadry.. :nevim: jen to že to je „značka“?! Někomu se líbí to a někomu ono, proč to hned hanit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
4.9.12 22:04
@Dufka píše:
Jakej styl? To jsou hadry do telocvicny.

To je názor tvůj..já si to kupuju kvuli tomu že to vydrží ne abych se tím chlubila…nebudu si kupovat tepláky od vietnamců abych je po prvním vyprání vyhodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
4.9.12 22:05
@LN13 píše:
@Dufka nezlobte se na mě, ale osobně nevidím důvod nařknout paní, že nosí hadry.. :nevim: jen to že to je „značka“?! Někomu se líbí to a někomu ono, proč to hned hanit!!!

děkuji…máte pravdu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 22:05

@Gzuza asi tak nějak no :nevim: i když ne vždy to je pravidlem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
4.9.12 22:06

A myslím že tím nikoho nepohoršuju…že nosím tepláky…samozdřejmě do obchoďáku bych s tím nešla, ale kdybych už jela kolem a neco nutně potřebovala tak nevidím důvod tam nevlézt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.9.12 22:08
@Gzuza píše:
A myslím že tím nikoho nepohoršuju…že nosím tepláky…samozdřejmě do obchoďáku bych s tím nešla, ale kdybych už jela kolem a neco nutně potřebovala tak nevidím důvod tam nevlézt…

Tak naprostý souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
@LN13 píše:
@Gzuza asi tak nějak no :nevim: i když ne vždy to je pravidlem..

To určitě ne…ale já to tak mám i s teniskama..než si kupovat desatero tenisek za rok tak si koupim jedny nebo dvoje pořádné a mám na několik let postaráno…:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331

@Gzuza si myslím, že každému může být buřt v čem tam jdete..pokud ne nahá :lol: v tomhle jsme strašně „omezení“ neustále hodnotit kdo co má kde na sobě..ve světě si toho nikdo nevšimne i kdyby jsme měla na hlavě éňo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047

Harémky jsou asexuální a přímo hrůzné, tepláky do města, no to nosí jen snědí. i na hřiště nosím rifle a triko, v teplákách jdu max se smetím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
@Petruše80 píše:
Tak naprostý souhlas :kytka:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
4.9.12 22:09
@LN13 píše:
@Gzuza si myslím, že každému může být buřt v čem tam jdete..pokud ne nahá :lol: v tomhle jsme strašně „omezení“ neustále hodnotit kdo co má kde na sobě..ve světě si toho nikdo nevšimne i kdyby jsme měla na hlavě éňo :lol:
éňo jo to smerdí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 22:09

@Gzuza přesně tak..měla jsem „trapný“ adidasky…vydrželi 3 roky.. měla jsem No name a za 3 měs byly KO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat