Co říkáte na módu značkových teplákových souprav?
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co říkáte na módu značkových teplákových souprav?
Ahoj
nevím jestli se vám tato diskuze nebude zdát divná, ale zajímalo by mě co si o tom myslíte? mě se to docela líbí, třeba s děckem na hřiště, nebo na nákup…Přemýšlím že si nějakou pořídím, ale všude vidím třeba adidas za 1500 a výše, což se mi zdá dost, nevíte někdo jestli se dá sehnat třeba do 1000?Já se v teplákách cítím nejlíp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můj manžel z toho má strašnou srandu, prej si připadá jak v Rusku, čím víc pruhů tím víc adídas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepovažuju to za módu a nešla bych v tom, ani kdyby to bylo od Chanelu
Přijde mi to jako šílená vidláčtina ![]()
Levněji zřejmě seženeš „zaručeně značkové“ u vietnamců. Ale mám pocit, že existuje spousta vzhlednějšího pohodlného oblečení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpovím tedy jen na první část - do parku na běhání možná jinak ani náhodou. Nelíbí se mi to, připadá mi to hrozné.
Promiň ale když už se ptáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mě jsou tepláky na doma. Ven nosím kalhoty ![]()
ale tak pokud jsou tepláky dobře střižené a nejsou z levné teplákoviny, tak nad tím kroutit hlavou nebudu, ale na sebe bych si to nevzala. Akorát by mě zajímalo jestli je nutnost aby byly značkové?
nebo je to přímo účel, že má jít vidět značka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně já mám problém, potřebuju o dvě čísla menší dole, jak na hoře…A to je problém. Jinak děkuju pěkně male na mimibazaru…to je opravdu, čím víc pruhů, tím víc značka. Je to opravdu originál
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
nebo je to přímo účel, že má jít vidět značka?
Kolikrát mám dojem, že právě o to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se to nenosí a nikoho jsem v teplákové soupravě neviděla
. Když nepočítám pobyt v parku, ale i tam většinou chodí maminy a lidi celkově oblečení jinak.
Tak jsem zvědavá, kdy to k nám přijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše:
Můj manžel z toho má strašnou srandu, prej si připadá jak v Rusku, čím víc pruhů tím víc adídas
S tvým manželem bych si rozumněla ![]()
@Gladys píše:
Nepovažuju to za módu a nešla bych v tom, ani kdyby to bylo od ChaneluPřijde mi to jako šílená vidláčtina
Levněji zřejmě seženeš „zaručeně značkové“ u vietnamců. Ale mám pocit, že existuje spousta vzhlednějšího pohodlného oblečení
Ano ano, to je přesně ten výraz, který se mi pro to hodí - Šílená vidláčina
. Připadá mi to jak vesničan ve městě - na lítačku horší teplákovka, do města hodobóžová teplákovka
. Nehledě teda na to, že nesnáším viditelné značky na čemkoliv a z trička s nápisem přes celou hruď adidas se mi převrací oči vsloup - připadá mi to hrozně laciné a nevkusné ![]()
Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si pri cteni nadpisu hned vzpomnela na modu sustakovych souprav. Dostala jsem ji s kamaradkou na zakladni skole pod stromecek a hned jsme vyrazily na pulnocni do kostela ukazat, jak jsme in, ze uz ji taky mame ![]()
Jinak v teplakach nechodim ani moc doma. Mam radeji pohodlne sportovni kalhoty nebo sukne. A byt bydlim na vesnici, tak v teplakach bych na hriste nesla.
Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak souhlasím s většinou, ale taky jsem si myslela, jak budu šik…Možná u nás na sídlišti. Ale jinak…hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš dobrou postavu tak bych v teplákách šla nakoupit, procházku a podobně. Já je nosím často. Nyní mám tepláky ve stylu harém tríčo k tomu šátek a dobrý. Jde o to jaký model vybereš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit