Co říkáte na módu značkových teplákových souprav?

1857
4.9.12 21:24

co říkáte na módu značkových teplákových souprav?

Ahoj :mavam: nevím jestli se vám tato diskuze nebude zdát divná, ale zajímalo by mě co si o tom myslíte? mě se to docela líbí, třeba s děckem na hřiště, nebo na nákup…Přemýšlím že si nějakou pořídím, ale všude vidím třeba adidas za 1500 a výše, což se mi zdá dost, nevíte někdo jestli se dá sehnat třeba do 1000?Já se v teplákách cítím nejlíp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9167
4.9.12 21:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

Můj manžel z toho má strašnou srandu, prej si připadá jak v Rusku, čím víc pruhů tím víc adídas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Nepovažuju to za módu a nešla bych v tom, ani kdyby to bylo od Chanelu :twisted: Přijde mi to jako šílená vidláčtina :nevim:
Levněji zřejmě seženeš „zaručeně značkové“ u vietnamců. Ale mám pocit, že existuje spousta vzhlednějšího pohodlného oblečení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.9.12 21:28

Odpovím tedy jen na první část - do parku na běhání možná jinak ani náhodou. Nelíbí se mi to, připadá mi to hrozné. :oops: Promiň ale když už se ptáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.9.12 21:29

No podle mě jsou tepláky na doma. Ven nosím kalhoty :nevim:
ale tak pokud jsou tepláky dobře střižené a nejsou z levné teplákoviny, tak nad tím kroutit hlavou nebudu, ale na sebe bych si to nevzala. Akorát by mě zajímalo jestli je nutnost aby byly značkové? :) nebo je to přímo účel, že má jít vidět značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.12 21:29

Podle mě je to otřesné :lol: To jsi ale asi nechtěla slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.9.12 21:30

Hlavně já mám problém, potřebuju o dvě čísla menší dole, jak na hoře…A to je problém. Jinak děkuju pěkně male na mimibazaru…to je opravdu, čím víc pruhů, tím víc značka. Je to opravdu originál :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
@Žirafátko píše:
nebo je to přímo účel, že má jít vidět značka?

Kolikrát mám dojem, že právě o to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207

U nás se to nenosí a nikoho jsem v teplákové soupravě neviděla 8o. Když nepočítám pobyt v parku, ale i tam většinou chodí maminy a lidi celkově oblečení jinak.
Tak jsem zvědavá, kdy to k nám přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.9.12 21:31
@Baruska2011 píše:
Můj manžel z toho má strašnou srandu, prej si připadá jak v Rusku, čím víc pruhů tím víc adídas :mrgreen:

S tvým manželem bych si rozumněla :mrgreen:

@Gladys píše:
Nepovažuju to za módu a nešla bych v tom, ani kdyby to bylo od Chanelu :twisted: Přijde mi to jako šílená vidláčtina :nevim:
Levněji zřejmě seženeš „zaručeně značkové“ u vietnamců. Ale mám pocit, že existuje spousta vzhlednějšího pohodlného oblečení :nevim:

Ano ano, to je přesně ten výraz, který se mi pro to hodí - Šílená vidláčina :mrgreen:. Připadá mi to jak vesničan ve městě - na lítačku horší teplákovka, do města hodobóžová teplákovka :mrgreen:. Nehledě teda na to, že nesnáším viditelné značky na čemkoliv a z trička s nápisem přes celou hruď adidas se mi převrací oči vsloup - připadá mi to hrozně laciné a nevkusné :)

Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.9.12 21:31

V pohodě :D každý má svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
4.9.12 21:32

Ja si pri cteni nadpisu hned vzpomnela na modu sustakovych souprav. Dostala jsem ji s kamaradkou na zakladni skole pod stromecek a hned jsme vyrazily na pulnocni do kostela ukazat, jak jsme in, ze uz ji taky mame :lol:

Jinak v teplakach nechodim ani moc doma. Mam radeji pohodlne sportovni kalhoty nebo sukne. A byt bydlim na vesnici, tak v teplakach bych na hriste nesla.

Příspěvek upraven 04.09.12 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298

Jinak souhlasím s většinou, ale taky jsem si myslela, jak budu šik…Možná u nás na sídlišti. Ale jinak…hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610

Pokud máš dobrou postavu tak bych v teplákách šla nakoupit, procházku a podobně. Já je nosím často. Nyní mám tepláky ve stylu harém tríčo k tomu šátek a dobrý. Jde o to jaký model vybereš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat