Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neboj se bude to držet… to samé se stalo švagrovi… a bylo to píchlé spíš zevnitř, že na to opravdu hodně stříká voda a obyčejná cyklonáplast to spravila
Anonymní, to nic, stane se. My máme na límci asi 6 záplat a bazén třetím rokem
.
Kamarádka taky stále lepila a lepila (její tři kočky na límci pořádaly závody
), když už jí došly záplaty, tak na to lepila i kusy igelitek
. Po pěti letech to teda vzdala, že nehodlá řešit ob den vyfouklý bazén ![]()
Tak já to teda zkusim
Mám na tu sousedku takového vzteka asi bude po kamarátství ![]()
Propíchlý podle vzoru mladý. Tohle se učí na základní škole. Doporučuji doplnění mezer ve znalostech pravopisu.
@berry4 A jakou máte tu plachtu? My právě takovou, že pro kočku by to nebyla žádná překážka… naštěstí bazén plechový ![]()
@Pipet no úplně normální igelitovou. My máme právě ten s nafukovacím prstencem a první nám nevydržel ani měsíc, kočky si na něm dělaly závodní dráhu a nebylo v našich silách pohledat všechny ty pididírky ![]()
Od chvíle, co poctivě přikrýváme - DRŽÍ A KOČKY TO VZDALY ![]()
@Katjinka zvykej si děvče zvykej, občas tady narazíš na takový pravopisný špeky, že se nebudeš stačit divit ![]()
@berry4 Já úplně vidím toho našeho šílence kocoura, na bazén by sedl vrabeček a on se plíží a skočí metr do vzduchu, pták samozřejmě ulítne a kočka visí za drápy na bazénu plachta neplachta
Tak hlavně že to pomohlo.
@Katjinka Ty nevíš, že je důležitý jen obsah sdělení a pravopis je takhle na diskusi úúúúplně nepodstatný?
Přece není čas to po sobě číst.
@Pipet píše:@Katjinka Ty nevíš, že je důležitý jen obsah sdělení a pravopis je takhle na diskusi úúúúplně nepodstatný?Přece není čas to po sobě číst.
A z jakého důvodu by pravopis byl nepodstatný? Myslím si, že nějaké tři sekundy na korekturu se vždy najdou.
@Katjinka To byla ironická poznámka, rostu z toho stejně jako ty, jenže už se tu nějakou dobu pohybuju a ve zkratce jsem ti objasnila, co se dříve či později dozvíš sama od dotyčných pravopisných mágů
(jo, ještě pár jich má dyspravopisii, tak těm se omlouvám
)