co s tim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
6.7.05 21:58

co s tim?

Ahoj maminky,
nasi male bude v nedeli rok a od pondeli ma horecky, asi nejaka viroza, ale o tom psat nechci. Az do tohoto tydne jsme nemeli snad ani jednou problem s jejim usinanim, ale za to ted je to des. Mala sice usne sama, ale tak okolo 21.30 se vzbudi a place a chce k nam do postele (stale na ni ukazuje) a nechce spat. Jakmile se vzdalime od postylky place a place az hystericky :! Kdyz ji vyndame hned se smeje a je stastna, jenze babo rad: je to vycuranost, nebo jen potrebuje pri tech teplotach citit, ze jsme u ni? Jsme docela zoufali, tak pokud mate nekdo podobne „problemy“ napiste nejakou radu.., aby jsme si ji nenavykli na neco, ceho se bude v budoucnu spatne zbavovat. Budu rada :!

Hodne unavena :D Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
6.7.05 22:08

Simonko, ja ti moc neporadim, akorat me zaujalo, ze mas skoro na den stejne stare dite (syn ma rok v sobotu)!!!
Pokud ti normalne spi a ted nechce a je nemocna, tak se primlouvam za vasi postel :))) Ja si vzpominam jake to bylo pro me spat u rodicu v posteli, kdyz jsem byla nemocna :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
6.7.05 22:14

Ahoj Simonko,
myslím,že malá potřebuje cítit,že je někdo u ní.Miminka jsou při nemoci hrozně přecitlivělá.I když si udělají nějaký bebí,tak chtějí pochovat a ňuninkat,ne?Myslím si,že je to přechodná záležitost,teda alespoň u nás to tak bylo.Náš malej,už jsou mu teda 3 roky,když je nemocný,tak sám ani ránu.To se mnou spinká celou noc a já jsem i klidnější,protože kdyby se náhodou něco dělo,mám to pod kontrolou.Hned jak se mu udělá líp,nekompromisně,jde zase všechno do starých kolejí.
Vydrž,určitě to bude OK.
Pa silné nervy L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.7.05 09:16

Já se taky přimlouvám za rodičovské pochopení :D . Náš Vašík už nemá se spaním problémy, ale když má horečku, nebo mu rostou zuby a hodně se v noci budí a pláče, jde k nám do postýlky. Jakmile je mu dobře, vrací se vše do původních kolejí. zatím jsme neměli problémy s tím, že by si za těch pár dní v naší posteli navykl a odmítal třeba spát ve svojí. a kdyby, tak si holt zase bude muset na tu svou zvyknout.

Makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.7.05 12:30

holky diky moc:-)za odpovedi

jo a janat, tak si krasne uzijte sobotni narozky :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
8.7.05 13:15

Ahoj Simonko,
sice trošku pozdě, ale přece ještě něco přidám. Mám dvě holky a obě jsou velký mazlivky. Taky máme občas problém s usínáním - vyřešili jsme ho nejjednodušeji. Jsem s nima u postele a třeba jim zpívám - ony usnou velice rychle. Když je nechám samotné, tak mladší, které je 15 měsíců, prostě pořád pláče. Starší se zabaví třeba prohlížením knížky (je jí 2,5 roku). Na starší vidím, že si časem už zvyká být sama v ložnici…takže odnaučit to jde… :lol: Vždycky se vrátí do své postýlky, když budeš neoblomná a „plačtivé“ období pomine… Musíš chtít Ty a když mrňous uvidí, že to jinak nejde, tak ani nebude protestovat. Mám to vyzkoušený… :D

Taky je důležitý si uvědomit, že u mnoha dětí se okolo 10. měsíce věku (a později) objevuje jev tzv. „druhá pupeční šňůra“. To znamená, že jsou neustále u Tebe jako ocásek a jakmile se trošku vzdálíš, tak propuknou v pláč a je mazec… :cry: Pořád. mami, mami...... Ale i to přejde...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.05 18:33

Ahoj Pavlas :D

diky moc za Tvuj nazor, je fakt., ze tak nejak po 10 mesici to zacalo, ale asi to chce opravdu vydrzet!

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky