Co s věcmi po dítěti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
16.10.12 19:15

Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi. Ale mě se takhle taky nahromadilo dost věcí a na prodej to nebylo, jenže na vyhození taky ne. Takže jsem dala inzerát na dvojčata, že daruji věci na donošení. Vždy jsem to roztřídila podle velikostí, třeba 3-6m a 15ks atd. Pokaždé se mi ozvalo hodně lidí.
A poslední dobou to dělám tak, že nabalím krabici nebo pytel a posílám to do azylového domu pro matky s dětmi, zrovna dneska jsem tam poslala krabici oblečení a bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.10.12 19:17
@dajka16 píše:
Já mám podobnej problém, sestra od přítele mi chce poslat boty po holkách(6 a 9let),já mám kluka a nechci mu dávat chozené boty.Je ještě malej, má půl roku a až začne chodit měl by mět nové botečky. Přítel to nechce řešit, já ju zas nechci urazit.Co stím?

Boty si vem, schovej je a za dva roky prodej. Prostě řekneš, že ti nevychází velikostně a je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.10.12 20:03

Ale holky, já se nezlobím, že mi to dala.
Myslela to dobře.
Jen jsem nezkušená, neumím to přebrat, ještě to neumím ocenit.
Až budu mít mimčo, který poroste jak z vody, určitě budu nadávat, že jsem to rozdala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17015
16.10.12 20:27

Já jsem dostala výbavičku na 2 děti od narození do 2 let od švagrové a jsem za to moc ráda. Čekáme chlapečka a holčičku a i když na tom jsme finančně relativně dobře, jsem ráda, že o tohle se nemusím starat. Vše je rozděleno do velikostí- sem tam je přišpendlená poznámka o flíčku, ale po pravdě - vím, po kom ty věci jsou a jak se o ně dotyčná starala. A teď mi stačí nakoupit jen „pár“ oblečků, aby bylo vidět, že čekáme dvojčata :lol: Teď přemýšlím, jak ji to oplatit, když za to nic nechce 8) Napadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
16.10.12 22:53
@sandrik píše:
ale je fakt, že to jsou věci, který byly kvalitní a vydržely :palec:

Jo jo, je to jenom několik věcí, ale ta kvalita oproti dnes koupeným novým věcem je jinde :think:
Měla jsem to jenom půjčené, oblíkala jsem jim co se mi zdálo a zbytek vracím, zase to schová :D
Absolutně luxusní jsou plátěné košilky :palec: to je neskutečně jemné plátýnko 8o tu už dneska nekoupíš nikde. Hodilo se to teda pro letního kluka, na zimu pod ty věci ne, to by se mu krčilo a tlačilo. Pak ještě dupačky s cool retro vzorem :D ten vzor se mi designově strašně líbí (asi profi deformace).

Nejstaršímu jsem kupovala i hodně nového, pak jsem dost věcí půjčila a vrátily se v super stavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 08:57
@Laaja píše:
Boty si vem, schovej je a za dva roky prodej. Prostě řekneš, že ti nevychází velikostně a je klid ;)

nebo mužeš říct že se prckovi ne uplně dobře vyvýjí nožka. já s holkama cvičila vojtovku takže jsme všem řikala že nošené boty v žádném případě ze zdrav duvodu, ikdyž jsme cvbičili kvuli něčemu uplně jinému(ono se ty nohy v tom fakt ničí, takže já po starší dávám boty hned pryč a mladší kupuju nové, podle někoho jsme hold snob :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4