Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
nečetla jsem celou diskuzi. Ale mě se takhle taky nahromadilo dost věcí a na prodej to nebylo, jenže na vyhození taky ne. Takže jsem dala inzerát na dvojčata, že daruji věci na donošení. Vždy jsem to roztřídila podle velikostí, třeba 3-6m a 15ks atd. Pokaždé se mi ozvalo hodně lidí.
A poslední dobou to dělám tak, že nabalím krabici nebo pytel a posílám to do azylového domu pro matky s dětmi, zrovna dneska jsem tam poslala krabici oblečení a bot.
@dajka16 píše:
Já mám podobnej problém, sestra od přítele mi chce poslat boty po holkách(6 a 9let),já mám kluka a nechci mu dávat chozené boty.Je ještě malej, má půl roku a až začne chodit měl by mět nové botečky. Přítel to nechce řešit, já ju zas nechci urazit.Co stím?
Boty si vem, schovej je a za dva roky prodej. Prostě řekneš, že ti nevychází velikostně a je klid ![]()
Ale holky, já se nezlobím, že mi to dala.
Myslela to dobře.
Jen jsem nezkušená, neumím to přebrat, ještě to neumím ocenit.
Až budu mít mimčo, který poroste jak z vody, určitě budu nadávat, že jsem to rozdala ![]()
Já jsem dostala výbavičku na 2 děti od narození do 2 let od švagrové a jsem za to moc ráda. Čekáme chlapečka a holčičku a i když na tom jsme finančně relativně dobře, jsem ráda, že o tohle se nemusím starat. Vše je rozděleno do velikostí- sem tam je přišpendlená poznámka o flíčku, ale po pravdě - vím, po kom ty věci jsou a jak se o ně dotyčná starala. A teď mi stačí nakoupit jen „pár“ oblečků, aby bylo vidět, že čekáme dvojčata
Teď přemýšlím, jak ji to oplatit, když za to nic nechce
Napadá vás něco?
@sandrik píše:
ale je fakt, že to jsou věci, který byly kvalitní a vydržely
Jo jo, je to jenom několik věcí, ale ta kvalita oproti dnes koupeným novým věcem je jinde ![]()
Měla jsem to jenom půjčené, oblíkala jsem jim co se mi zdálo a zbytek vracím, zase to schová ![]()
Absolutně luxusní jsou plátěné košilky
to je neskutečně jemné plátýnko
tu už dneska nekoupíš nikde. Hodilo se to teda pro letního kluka, na zimu pod ty věci ne, to by se mu krčilo a tlačilo. Pak ještě dupačky s cool retro vzorem
ten vzor se mi designově strašně líbí (asi profi deformace).
Nejstaršímu jsem kupovala i hodně nového, pak jsem dost věcí půjčila a vrátily se v super stavu ![]()
@Laaja píše:
Boty si vem, schovej je a za dva roky prodej. Prostě řekneš, že ti nevychází velikostně a je klid
nebo mužeš říct že se prckovi ne uplně dobře vyvýjí nožka. já s holkama cvičila vojtovku takže jsme všem řikala že nošené boty v žádném případě ze zdrav duvodu, ikdyž jsme cvbičili kvuli něčemu uplně jinému(ono se ty nohy v tom fakt ničí, takže já po starší dávám boty hned pryč a mladší kupuju nové, podle někoho jsme hold snob ![]()