Co se děje? 33tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35928
5.1.21 11:28

To je teda zvláštní přístup. Asi bych si zvolila jinou porodnici pokud máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 11:38
@JancaS84 píše:
To je teda zvláštní přístup. Asi bych si zvolila jinou porodnici pokud máš možnost.

Volala jsem svému gynekologovi,
volal primáři do nemocnice
Dají mi nějaký hormon ustrogestan na udržení plodu a budou podávat dál infuze a prý si tam poležím.
Sám nechápal přístup paní doktorky co měla noční směnu.
Tak snad zabere a maličkou zdržím ještě pár dni nebo týdnů.

• Citovat
  • Upravit
1237
5.1.21 11:47
@Anonymní píše:
Po dvou hodinách mě včera konečně ošetřili. Malá se mi tlačí pomalu ven, na ultrazvuku byli vidět kontrakce. Dali mi infuzi magnesia a poslali mě domů s tím, že až se to rozjede tak mám přijet. Od včera se to teda vůbec nezlepšilo a je to furt to samé. Jsem vážně naštvaná na přístup doktorů, jelikož moje malá bambulka má váhový odhad pouze 1800 gramů a nerada bych něco zanedbala. Sestra byla důležitější než doktorka a koukala na mě jak na blázna a furt mi opakovala nohy nahoře.
Snažím se nestresovat a být v klidu tak snad to bude v pořádku.
Jinak vám moc všem děkuju za rady a podporu.

Ahoj, ničeho se neboj. I kdyby se miminko rozhodlo přijít, už je dost velký aby to zvládlo :kytka: hlavně se nestresuj a fakt důsledně lež a odpočívej, některý maminy se tím neřídí a pak je máme do pár hodin zpátky. Nohy nahoru, žádný blbosti, žádnej aniball ani bylinky, ber Magnosolv a koukej na pohádky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.1.21 12:04
@Anonymní píše:
Volala jsem svému gynekologovi,
volal primáři do nemocnice
Dají mi nějaký hormon ustrogestan na udržení plodu a budou podávat dál infuze a prý si tam poležím.
Sám nechápal přístup paní doktorky co měla noční směnu.
Tak snad zabere a maličkou zdržím ještě pár dni nebo týdnů.

Toto mi přijde jako správný postup. Hrozné, jak se zachovala doktorka na noční. Držím pěsti a klidně se ozývej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 20:17

Ahojky, držím palce, aby to dobře dopadlo. Já jsem byla včera taky na pohotovosti a byla jsem 34+0, mám kolikrát bolesti, že nemůžu ani chodit. Třeba jít kousek je pro mě šílená představa a je to horší a horší. Byla jsem po Vánocích na pohotovosti a vše ok, včera mě jen dr vnitřně vyšetří, řekl že se neotvírám, monitor je ok a poslal mě domu. To, že trpím už pomalu nonstop bolestmi nikoho nezajímá. Prý se chystá tělo na porod :roll:
Ještě že je aspoň paralen… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí