Co se děje v Alze ?

1268
10.8.18 19:59

Objednávala jsem od nich asi před týdnem, zpozdilo se oproti předpokládanému doručení o den. Co jsem slyšela, tak PPL teď nějak delší dobu „stávkovalo“, manžel říkal, že do práce jim zboží chodí se zpožděním (ne teda asi z Alzy). Tak jestli to nemůže být tím. Volala jsi tam? Měli by ti snad udat důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
10.8.18 20:11

Alza nevím ale od PPL jsme čekali na balík víc jak týden …na infolince se omlouvali že řidič nejdřív zapomněl a pak že nestíhají. Prý čas dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.8.18 20:18

@Ostružka A telefony jim fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
10.8.18 20:54

Já od července odmítám dopravu od PPL. Zásilka mi šla přes týden, z reklamačního mi odpověděli po 14 dnech.. navíc jejich řidič měl chování řeznického psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.8.18 20:57

@Ostružka objednávala jsem nedávno, zboží nebylo skladem, mělo být za 3 dny, pak email, že přijde do týdne a pak další email, že zboží nebude, že auto co to vezlo bouralo. - Tak jsem čekala 14 dní na něco co jsem stejně nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.8.18 21:26

@Gina @Karleon ja tam volala asi 6×, vždycky mi slíbili, že zjistí, proč se to zpozdilo, a ozvou se. Neozvali. Ale už se snad podařilo stornovat. Předtím s tím měli problém, že prý to nějak nejde v systému nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák