Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Objednávala jsem od nich asi před týdnem, zpozdilo se oproti předpokládanému doručení o den. Co jsem slyšela, tak PPL teď nějak delší dobu „stávkovalo“, manžel říkal, že do práce jim zboží chodí se zpožděním (ne teda asi z Alzy). Tak jestli to nemůže být tím. Volala jsi tam? Měli by ti snad udat důvod…
Alza nevím ale od PPL jsme čekali na balík víc jak týden …na infolince se omlouvali že řidič nejdřív zapomněl a pak že nestíhají. Prý čas dovolených.
Já od července odmítám dopravu od PPL. Zásilka mi šla přes týden, z reklamačního mi odpověděli po 14 dnech.. navíc jejich řidič měl chování řeznického psa.
@Ostružka objednávala jsem nedávno, zboží nebylo skladem, mělo být za 3 dny, pak email, že přijde do týdne a pak další email, že zboží nebude, že auto co to vezlo bouralo. - Tak jsem čekala 14 dní na něco co jsem stejně nedostala.
@Gina @Karleon ja tam volala asi 6×, vždycky mi slíbili, že zjistí, proč se to zpozdilo, a ozvou se. Neozvali. Ale už se snad podařilo stornovat. Předtím s tím měli problém, že prý to nějak nejde v systému nastavit.